It was just lika a movie..

Ibland blir min hjärna fast. Fast i gammalt. Gamla känslor och gamla händelser. Jag bli så fast att jag kan dagdrömma om det, konstant. Glömmer nästan bort nuet och låter mig svepas iväg i någon dum dröm. Förr har det aldrig gjort mig något att jag dagdrömmer, jag har ju alltid gjort så. Men nu blir jag lite arg på mig själv. Jag har mina två underbar små korvar, jag ska ju vara här och nu med dem. Så jag måste få lite kontroll över min grubblande hjärna och inte söka lycka i nått som inte finns. 
 
Men så börjar jag tänka så här istället. Saknar jag nått eftersom jag ändå hamnar i mina grubblerier där jag längtar efter annat? Eller är jag bara egoistisk som inte ser det jag har framför mig?
 
Tack och Godnatt. 
 
 
 
 
 

min hjärtan!


De ger mig grå hår och driver mig över kanten till galen stundtals.. Men de är det finaste jag har. ❤

2016

 
Nytt år. Nya löften. Träna, bli hälsosam, var en bättre människa och så vidare.. Absolut allt det där. Men också att vara en bra mamma, en bra förebild, en bra ledare, vän och kollega. Jag vill mycket med detta år. Men det viktigaste i år är att jag måste våga vara ärlig mot mig själv. Känna efter vad jag vill och känner. Inte låta någon trampa på mig och att stå på mig. Viktigt. 
 
Startar det nya året med ännu lite mer ledighet, börjar inte jobba förrän 11 januari. Ja tack. Ska försöka njuta av den sista veckan nu med mina barn, lek och bus ska stå på schemat. Förhoppningvis också hinna umgås med lite härliga människor.
 
God fortättning på er, tills vi hörs igen! ♥
 

RSS 2.0