lördag i gbg
Har det bra i Göteborg! :D

130426

Riktigt nöjd med min shopping hittills. Mycket bra å ha grejer å lite bling bling! ;)

Vi har precis vart på stan, shopping å fika blev det. Laddar om på hotellet nu sen blir det mässa och hästhoppning. :)

Love it! ♥
on our way


Sitter på tåget mot Göteborg och GHS. Finally! :) laddar upp med lite bra läsning ofc.
130424

Dåligt med bloggande denna vecka. men det har varit full fart på jobbet å mycket att pyssla med inför GHS. :) Fit vi åker imorgon!! :D Taggad till tusen!

I lördags hade vi överraskningsfest för min faster. Det var mycket trevligt och lyckat. :)

T har gått bra i helgen, har/får vil hela veckan nu så sätter vi igång efter ghs igen sen. :)
Har ännu inte bestämt när för min N ännu... Men inom en ganska snar framtid. :/ men nu väntar en toppen helg så det tar jag tag i när vi kommer hem.

Kram på er!
mumsbitKolla min snygging till häst! ♥

130416

 
Dressyrträning igår med bästa T. Dock var det lite knackigt och jobbigt men tyckte det gick bra över lag. :) Duktiga Sara Stina var där och fotade mig och T, så hoppas kunna visa lite bilder snart! :)
 
Så länge bjuder jag på en film från ca två veckor sedan. Behövde se mig själv rida skänkelvikningar, då jag känner att jag tappar honom något men har svårt att säga hur jag ska förändra när jag inte känner exakt och ser mig själv och vilket fel jag gör...
Tränar på en övning som jag gjort under mina dressyrträningar, att motställa honom första halvan av diagonalen och sedan ställa om honom och fortsätta flytningen. Detta för att hela tiden ha med mig båda bogarna i flyttningen. Så nu visar jag min kassa ridning på denna underbara häst. :)
 
 
 
 
I söndags skuttade vi lite över en cavalettibock. Haha våra första språng ;) Kommer film från det också under veckan. :P 
 
Gokväll!

I want you to stay with me ..

 
Mitt hjärta. Mitt allt. Mitt liv.
 
 
 
I veckor har jag gått och förberett mig på det värsta. Att du inte längre ska finnas kvar i min värld. Att du aldrig kommer att bli bra. Idag kom slutgiltiga domen. Dina chanser att bli bra är små och kostnaderna för att försöka är stora. Och trots alla mina försök till förberedelse var orden som en kall ducsh och ett slag i magen på samma gång.. :'(
 
Du är nu 20 år, år pricken idag. Du har levt på övertid då du redan som sexåring var utdömd. Du har fått många fina år extra. Vi har haft åtta underbara år tillsammans där du lärt mig vara envis, du har lärt mig att inte ge upp och att alla kan bli bättre med rätt träning och hjälp, du har lärt mig ansvar och du har lärt mig hur viktigt rätt ledarskap är. Det tog mig många år att få dig att se mig som din enda ledare, och när vi väl hittade de rollerna var vårat band starkare än någonsin.Och jag kommer vara evigt tacksam över att fått haft dig som en första häst och vet inte hur jag ska kunna klara mig utan dig. Men jag måste på något vis släppa taget om dig snart. Jag vet att du inte har så pass ont att du bara kan få gå i hagen men jag tror mer på att du ska få slippa all smärta och springa vidare på de gröna ängarna. Hur ont det än gör. Jag måste bara ta det steget och bestämma när.
 
 
 
 
 Känns som om mina tårar aldrig kommer sluta rinna för dig. ♥
 
 
 

älska


130409

 
Tisdag idag. GIllar tisdagar för då slutar jag tidigt och jag hinner med så mycket mer än bara hästarna. ;)
 
Är dock mycket glad just nu för T går super bra! Underbara häst. Ska våga hoppa lite ihelgen tror jag. Börjar ju bli dags nu, var på g, men fegade ur när han började trilskas ute men det har vi ju kommit över nu så.. :)
 
N slutar med sin medicin imorgon, då ska min vet. kika på honom igen så får vi se. Han är mer avslappnad i skritten nu men frågan är hur det blir när han inte får antiflamatoriskt och smärtstillande längre... :/ Hm, min lilla bebis. ♥
 
På jobbet är det fullfart och ska jag vara ärlig vill jag bara ha den här terminen överstökad. Blickar redan framåt mot hösten med mitt nya arbetslag och nya lokaler. Längtar väldans mycket! :)
Just nu är det mycket hemarbete. Har sju utvecklingssamtal att se fram emot nu under slutet av april och i maj. Kul men tufft. :) Tur att jag har så bra föräldrar och barn.
 
I övrigt. Nedräkning mor gbg. Längtar till tusen! :D
 
 
Nej klockan tickar på. Jag ska dra på mig joggingskorna och möta upp en vän för en kvällsrunda!
Hörs!
 

lördag

Uppe med tuppen imorse! Det resulterade i att båda pållarna var klara innan kl 12 idag. :) Good work!

Nu sitter vi i bilen på väg till e-lund och ikea! :) myspys. Ikväll vankas vinprovning med goda vänner. Ska bli mycket trevligt! :)

Have a nice day! ♥

my phone

 
Idag glömde jag min mobil hemma! Jag känner mig naken utan den. Inte det att jag måste kolla den hela tiden osv, men känslan av att inte kunna ringa/smsa vem som helst eller att folk inte får tag på mig är otroligt irriterande. Håller ni med. Sen har man ju ett facebook beroende men det är ju tur vi har datorer på jobbet. ;)
 
Ja så min dag har vart bra men jag har känt mig lite avskuren från omvärlden.
Kvällen bjöd ju som sagt på ridning. Å T kändes super. Mjuk och fin och framförallt avspänd. :) Hade sällskap ner till ridhuset så red hela vägen ner, och han kändes avspänd hela vägen. Rikigt skönt. Nu är vi på rätt spår igen! :D
 
 
 

130404

 
 Jag diggar när det är lov i skolan. För då är det även lite lugnare hos oss på förskolan. Och det är skönt att då och då få en lugnare vecka, så man hinner återhämta sig lite och komma ikapp med dokumentationen och andra pappers arbeten. Just nu förbereder jag mig inför utvecklingssamtal, sju stycken ska jag ha under april/maj. Jisses. Men det ska nog gå bra! Har både bra barn och föräldrar. :)
 
Idag är det en lång dag på jobbet, jag stänger. Sen blir det spurt till stallet för lite ridning med T :) och efteråt åka och pyssla om min lilla sjukling. ♥
 
Så en lång dag väntar! Hej å hå!
 
 
 
Mitt liv, Mitt allt, Hur ska jag kunna leva utan dig?
 

130402

 
Påskhelgen gick alldeles för fort. Mina fyra lediga dagar var över innan de ens börjat! Kom igen! Jaja bara och bita ihop ett par veckor sen far vi till Götelabooorg. :D Åh hästtävlingarna i världsklass i tre hela dagar + en heldag i Sveriges finaste stad. :) Önskar bara att jag kunde få vinna på lotto innan. Finns så mycket jag skulle vilja shoppa där nere. Till mig och till T. :) Skulle vara kul att få shoppa lite nya kläder och skor till mig men vill också ha ridkläder och en del utrustning! Måste nog göra upp en budget..
 
T har vart lite sådär i dressyrarbetet ett tag men tror han tycker det är lite tråkigt mest. Har ju inte ridit så mycket ute under mars eftersom han bara vänt och försöker gå hem med mig. Men jag är envisare än honom så nu har jag kommit ifrån gården i flera dagar! :D Underbart! Och jag märker att T tycker det är skönt att få vara ute och trava av sig lite. Hoppas det gör att han blir lite mer engagerad i markarbetet. :)
Ihelgen tänkte jag försöka jobba lite mera med bommar och cavaletti. Dags att skutta över något litet hinder snart också. ;) Nu när allt börjar stämma.
 
Hoppas kunna få lite film och bilder på honom snart. Vore kul att visa upp lite hur han går nu. :)
 
Ha en fortsatt trevlig vecka! :)
 
 
 
 
 

I wish ...

.. I could take your pain away! ♥
RSS 2.0