the end is near


Gud vad jag kommer sakna min underbara klass! Nu äre slut! Sista praktiken någonsin! Åh kan jag inte bara få ett jobb där på direkten! Men några få månader kvar i skolan. Examensarbete och meritportfölj i högsta högg! Fy. ;)

Ikväll blir det lite pary här hemma. Alla fina flickor kommer hit! :) Och en trampade in just precis, lilla söta Angelica. Kors i taket att hon kom först! ;)

Nej smink och vin ska fixas!

xoxo

singin' in the raiiin


Det är inte alla dagar det är roligt att vara hästägare!
Det är inte roligt den dagen hovslagaren eller veterinären måste komma på besök.
Och det är inte roligt när det spöregnar och man inte har ett ridhus....

Men det finns inga dåliga väder, bara dålig kläder! Eller hur är det man säger? Ja följde i alla fall det ordspråket idag. Dubbla regnjackor, regnbyxor och reflexer! Sen är det bara och ge sig ut! Och det gick faktiskt riktigt bra, höll mig så torr som det gick. :)
Jag tror pållen uppskattade en tur i regnet också, han har ju faktikst fått vila i två dagar så det var dags att komma ut.. ;)


Kvällen bestod av gröt med hallonsylt.. Och sedan lite bakning.. En tigerkaka kom ut ur ugnen och den blev väl ganska okej. Men jag är inte helt nöjd..Imorgon ska jag ha två lektioner med parallel tvåan. Det kommer bli super kul! :) 
Go´kväll!

cutest boy ever


hate it or love it


Jag både hatar och älskar att vara och jobba i skolan! Barnen är helt underbara och man kan göra så otroligt många roliga saker! :) Men, ja jag vet jag har redan tjatat om det tidigare.. stressen för lärararn är hemsk!! Så mycket som ska hinnas på de 35 timmar i veckan de har. Och inte hjälper det att kommunen ska spara in 25 miljoner... Känns som ett arbete på förskolan är mer lockande om man vill ha ett liv!

Hoppas på vackert väder resten av veckan så jag hinner rida lite.. Idag har det ju varit katastrof. Vem beställde egentligen regnet? Vart tog den vackra hösten vägen med kalla och soliga dagar? Jag vill ha dem tillbaka!

Godnatt!

Vila i frid Farmor


♥♥


Saturday off


Godmorgon eller godförmiddag?
Ja nått sånt..

Idag är det lördag och idag ska jag vara helt ledig! :)

Ska om en stund pallra mig ur soffan och städa lite för just nu bor vi i ett kaos!.. Sen klockan ett ska jag möta upp Ulrika i stallet så ska vi ut och köra en sväng! :)

Kvällens planer är fortfarande inte bestämda...


Åh lovar att töma kameran på bilderna från Angelicas födelsedag idag också! Börjar bli läge att lägga upp dem nu eller vad säger ni? ;) Men det blir senare..Igår var det farmors begravning. Den var otroligt fin och väldigt jobbig! Men jag vet att hon har det bra i himlen nu omringad av hästar å vänner sen spelar de tv-spel och tittar på sport hela dagarna! :) ♥


school


Godmorgon.

Nu äre full fart med praktiken och jag trivs super ute på lövängsskolan. :)
Det är sådan skillnad på att vara i skola och förskola. Jag kan inte bestämma mig om vad jag tycker är roligast.. En sak är dock säker det är bra mycket stressigare att arbeta i skolan. Jag lider med dessa duktiga lärare som stannar i skolan till sju på kvällarna för att hinna med allt admenistrativt. De arebtar nästan med slavlön om man tänker på hur många timmar i veckan de lägger ner på sitt arbet! Fy.

Idag ska vi iallafall på ett bondgårdsbesök eftersom vi har tema bondgården. Det ska bli mycket spännande. :)

Annars hinns inte så mycket annat med..
Vi var på marknad i lördags och fick med oss lite smått och gott hem.
Jag var groom i söndags åt Ulrika. Det var riktigt roligt, blev nästan lite taggad till att köra själv! :)
Kanske ska satsa på det jag och Norre?


På fredag är det en tråkig dag... Begravning för farmor.. ♥


Nej nu måste jag göra iordning mig för skolan!
Ska försöka uppdatera snart igen, har blivit ganska dålig på det den sista tiden! Skäms..
Bye!

I'll se you in heaven


Bloggandet blev någor osidosatt denna vecka. Det hände to much.

Farmor valde att somna in i början av veckan, det var väldigt jobbigt men det börjar kännas bättre nu..
:/ ♥

På det har skolan haft en liten slutspurt innan praktiken som vankas imorgon. Sen vill man väldigt gärna hinna med pojkvän, häst, familj å vänner.

Och sen var det de här med ekonomin..
Vart tog pengarna vägen?
Det kan man undra..

Jag har i alla fall haft en toppen helg med min underbara pojkvän och mina goa å fina vänner.
Och imorgon börjar praktiken, det måste ju bara blir roligt.. :)

Over and Out

RSS 2.0