Ny dag nya äventyr

 
Haft en jobbig vecka på jobbet. Men nu är det helg så släpper det och siktar på nästa veckan som jag tror kommer bli kanon! :)
 
Red ett dressyrpass för min tränare igår, å jäklar vad bra han gick min T. Mycket bättre än förra veckan! :) Kul! Trots att jag inte varit super motiverad under veckan och inte haft toppen känsla. Riktigt kul. C filmade en snutt bjuder på den i veckan sen.
 
Idag står Barkarby på menyn. Ska bli kul. Och i em/kväll stallet ofc.
 
Hoppas er lördag blir kanon! :)
 
 
 
Bjuder på film från förra träningen. :)
 
 

Film från träningen

 
En snutt film från träningen förra veckan.
Ganska mitt i passet där vi arbetar med tempoväxlingar för att få honom mer kvick och lyssna på mina hjälper.
 
 

here we go again

Ny vecka och nya utmaningar. Är ni redo?
 
Förra veckan blev det dåligt med uppdatering. Mycket jobb, mycket häst och det håller mina dagar fulla om man säger så..
 
Denna veckan består givetvis också utav jobb, även husmöte måndagkväll. Sedan ridning resten av kvällarna. Busy Busy. :) Ska även försöka ta mig ut i spåret och springa! Japp jag ska verkligen ta mig ikragen och försöka komma igång. Mitt mål är en dag i veckan. Det kan jag väl knappast misslyckas med? :P
 
Det kommer komma upp lite filmer från senaste dressyrträningen under veckan också. Håll utkik. :)
 
xoxo
 
 

Something new..


Äntligen köpt mig ett par nya skor!
Men nu har jag ju inget att skylla på längre... så bara ut och röra på fläsket! ;)
Lördagskväll
Kalasbilder!

helgen gick förbi igen

 
Så var en helg till ända. En rätt bra helg.
Vi har varit hus och hundvakt. Mysigt med hus - längtar så mycket mer efter ett eget hus nu. Kan inte bara drömhuset ploppa upp någonstans? :)
 
I fredags hade vi goa vänner här. Grill, vin och mys. Riktigt mysigt efter en arbetsvecka. Lördag bestod av ett stadsbesök, lite ridning och 25-års fest på kvällen. Idag söndag har det bara vart mys, med hundar, häst å vänner. Riktigt skön helg med andra ord.
 
Kan vi inte införa någon form av ny lag att vi bara jobbar tisdag till torsdag och är ledig fredag till måndag?
Nä får väl hoppas på lite tur i spel så jag kan bli miljonär en vacker dag.. ;)
 
Gonatt på er!
 
 
 
Nu börjar det finnas stubbar - hoppas vi får tillåtelse att rida på någon. Det är så underbart! :)

Hösten på intåg..

 
..för det kan man väl säga? För nu kommer de kalla nätterna och de kalla vindarna. Brr.
Idag är det 12 grader såhär på morgonkvisten. igår var det 8 grader när jag promenerade med F. Tog faktiskt på mig fleecejackan till och med! Hjälp.
 
Sommarn svepte förbi alldeles för fort, som vanligt! Men det har ju varit en fin sommar i år så jag känner att jag inte kan klaga allt för mycket på höstens intåg. Jag kanske till och med tycker att det ska bli lite mysigt... :) För början av hösten ä ju så vacker. Det är ju november sen allt är grått, rengnigt och trist. Den vill man ju helst bara spola förbi! :P
 
Min höst kommer nog bli ganska spännande tror jag. Det händer som sagt mycket på jobbet och med hästen :) Sen kan det hända bli en resa å kanske en tripp till Ullared. :) ♥
 
 

sämst helg

 
Jag hade ju lite jobbångest sista dagarna på semestern.. Sen tycker jag att de släppte ganska fort efter jag väl börjat jobba, men var lite konstig i magen under veckan. Reflekterade dock inge mer över det förrän igår morse då jag vaknade av världens magknip! Dessa magknip har sedan hållit i sig hela helgen nu och de blandas med illamående och allt för många toalettbesök...
 
Så nu är min fundering, vad är detta? De är ju inte magsjuka, eller? Är det fortfarande någon form av stress/ångest som spökar? Förstår inte... Kan jag ens jobba imorgon? Jag kan inte vara sjuk. Har inskolningar och massor av annat att göra. Jaja sålänge jag inte kräks kanske jag kan gå till jobbet iaf?
 
Med andra ord är detta en riktig skit helg!
:(
 

addicted

 
Ja jag är beroende av Hart of Dixie!
 

Back to work

 
Så då har man klarat av första arbetsdagen. Det var ju faktiskt inte så illa. Glada möten bland personal och barn. Känner mig redo att ta emot nya barn och nya utmaningar. Så fort släppte den där jobbångesten!... ;)
 
Fick en kort dag som start. Klagar inte då hinner jag städa lite och pyssla. Blir ridning ikväll - ska ska ska försöka gå ner till ridhuset och jobba med lite bommar. OM jag får bärhjälp eller inte bärhjälp.. Kan bära själv! Hålla-hästen-hjälp skulle behövas. ;) Någon frivillig?
 
 
Min sista helg var underbar. En härlig fredagskväll med gott sällskap, god mat och dryck. Inget att klaga på! lördag och söndag bjöd på sol och värme = ligga på stranden med goa vänner upp i mellanängens paradis. Lovely ♥
 
Hoppas ni alla får en trevlig vecka! :)
Kram på er!
 
 

one last day

 
Imorgon är min sista semesterdag. Jag menar hallå sista dagen!! Vad hände? Fyra veckor borta. Poff. Snyft... :'(
 
Jobbångesten är enorm men det är bara och bita i sura äpplet och kämpa. Hösten kommer bjuda mig på många utmaningar och det ska bli intressant att se hur jag ska klara av det. Jag hoppas såklart på att jag ska lösa det på bästa möjliga vis och att dessa utmaningar kommer får mig att växa som person och som pedagog ännu mera! Nya kollegor och nya barn, here I come! :)
 
Men semestern då, semestern som bara sprang förbi. Usch. Hann jag allt jag ville? Nja. Mycket men inte allt. Har fortfarande inte spikat upp tavlorna som jag skulle, eller skurat balkongen, eller städat bilen.. Ja en del saker jag inte hann med. Ganska tråkiga saker så vad gör det då. :P
 
Det jag däremot har hunnit är att vila, tittat på filmer och dyl som jag aldrig annars hinner. Tagit hand om mitt hem, fixat med blommor och annat.Umgåts med min familj och en del vänner också.Och spenderat tid med hästen. Faktiskt haft en mycket bra semester ändå, även om jag inte gjort något speciellt. :)
 
Nu ska jag sova, imorgon ska jag dressyrträna, träffa en gammal kompis, fira C´s farmor och sen avsluta kvällen på Tabban med underbara tjejjor. :)
 
Natti.♥
                   
 

RSS 2.0