Glad Valborg!


Gud vad jag älskar min häst! ♥ Det verkar som om mitt slit och mina veckoplaneringar ger resultat! Bara på några veckor har han blivit mycket med samarbetsvillig och starkare i kroppen! :) Känner mig så himla nöjd och stolt över att han är min!Idag annars så är det Valborg. Och ikväll ska det grillas i Hallstahammar med goda vänner. :) Men innan det ska jag och C åka och titta på en säng på ikea! :D Jag tror till och med vi kanske får med oss den hem! Förhoppningsvis...

Sedan är resten av månaden ganska fullspäckad på grund utav skolan. Men vi ska hinna med en liten minisemester mitt i! ;) Fast jag får inte veta vart vi ska, tydligen är det en överraskning! Men hur, om jag får fråga, packar man till en överraskning!? Haha usch vad jobbigt men så himla kul det ska bli! :D Jag måste nog ha världens bästa pojkvän! ♥ Och nu kom han hem så nu far vi mot ikea!

Talk to you later!

may


Nu börjar slutspurten. Cirkus dryga månaden kvar av terminen. En tuff månad. Två grupparbeten, varav det ena känns större än vad man orkar med just nu. Det kommer bli väldigt fulla veckor framöver..

Utöver skolan, har jag någa få arbetsdagar inplanerade i Maj, kan inte planera in fler, fast jag behöver, på grund utav skolan. :( Ogillas starkt. Pengar är något jag behöver nu inför sommaren! Men vad gör man? Skolan måste ju går först.

Ja sen till det roliga med månaden. Hästen! :) Den ska hinnas med vilket inte är så svårt nu när det är ljust och fint på kvällarna. :) Men hur utpumpad kommer man inte vara efter skolan? Jag vet inte, men förhoppningsvis finner man nya krafter i stallet.

Sen det bästa av allt med den här månaden.. :)

7 Maj, min och Christians 1-års dag! ♥ Den ska vi fira med en tripp till rättviksmarknaden. :) och sedan med en för mig hemlig resa 12-15 maj. C har planerat något för oss och jag har faktiskt inte en blekaste om vad vi ska hitta på. Väntar med spänning! :)

Nej nu ska jag packa min väska och göra mig redo för en förmiddag på Naturskolan i E-tuna.

Hejsvejs!


life is wonderful


Våren är här på rikigt.

Jag har världens bästa pojkvän.

Jag har fått en häst.

Jag har bara en termin kvar i skolan.

Kan livet bli bättre?
finally


Nu är jag snart hästägare på riktigt! :)

The Studio


Drog med mig min mor och min bror på The Studio. :)

Här ser ni resultatet:


time to get my life back


Vilken dag. Har sutit som en tok med den där jävla tenta och ändå kom jag inte upp i antalet ord. Suck. Så sket i att lämna in den. Eftersom man bara fick ha max 50 ord i från det utsatta antalet. Så nu får jag lämna in den i Juni.

Så på eftermiddage åkte jag och älskling till nya ikea. Gud vad fint det var och så himla stort. Det märktes inte ens att det var mycket folk. Så himla skönt. Vi har bestämt oss för att köpa en större säng så vi fick hjälp att pröva ut lite olika som skulle passa oss. Måste säga att jag är positivt överraskad av den goda servicen som var. :) Men ingen säng med oss hem idag. Det får bli sen. Dock blev det lite ljus och en fäll som vi ska ha nedanför sängen. Super mysig. Kommer lägga upp bilder på den senare. :) Och ljusen jag köpte.

Efter ikea blev det storstädning hemma, så nu är det rent, syggt och luktar gott! :D

Imorgon blir det skolan på förmiddagen och imorgon eftermiddag blir The Studio med mamma och lillebror. Det ska bli roligt. :)

Men nu är det dags att natta..
Sovgott allesmans! :)get me out of the dark


Det är så himla tråkigt med tenta tider. Hela ens vardag försvinner... Men snart är den över. Fast jag känner mig väldigt orolig och fövirrad över hur jag ska få ihop den och framförallt hur ska jag hinna klart?
En dag i taget, Martina.

I onsdags var vi och större delen av Västerås och invigde City Gross. Det var en trevlig affär, inte så stor skillnad mot Maxi egentligen. De hade ju en massa uppningserbjudande nu så blir roligare och jämför sen när det lagt sig lite mer. :)
Igår var min  plan att kika in på rean på Ikea. Jag ångrade mig snabbt när jag såg den 100-meter långa kön utanför. Tog en tripp till rusta och nordik istället. Köpte bland annat nya sockerkaksformar. :)

Å idag sitter jag här i skolan och försöker få lite gjort. Men bara till halv 12-12 sen hem och ut med lilla voffsingen. Sen far till hallsta för vi ska vara hundvakt till Yasko också. :)

Ikväll blir det Bellmans med bästa brudarna. Detta för att vår underbara Bella ska lämna oss för många månader i värmen. :( Så en liten avskedsmiddag skulle man kunna säga. Men det kommer bli riktigt mysigt :) ♥

Några bilder från förra helgen då vi hade lite partaj hos Pia.


hard work


Inne i en tentaperiod nu. Förra veckan var det matenatiktenta. Nu är det hemtenta, läs- och skrivinlärning. Känns tungt men jag kämpar på i min hög av böcker. Sitter i hallsta hos mor och skriver. Är ju nämligen hundvakt. Ludde bor hos oss till och med nästa måndag. Och C jobbar natt så för att han ska få sova ifred så tog jag med mig Ludde till hallsta och Yasko. Så har två vovvar att leka med när böckerna blir för jobbiga. :)

Men ingen tid för blogg nu. Måste fortsätta med tentan.

RSS 2.0