Playdate

Idag hade vi vår kompis K på besök. Så mysigt med kompishäng. :) 
Heaven

If heaven was a place on earth..  This is it.  ❤
Bryta ihop eller bita ihop?

Idag känns det mest som om jag vill bryta ihop.

Men försöker jätte glädje och inspiration i dessa underbara skitungar. Men fan de gör mig galen också! Och det är riktigt jäkla jobbigt med två mammiga ungar! Blir så otroligt låst och kan sällan göra något för mig själv. Så vissa stunder känner jag mig inte ens som Martina längre. Jag vet liksom inte vart jag har tagit vägen. Känner mig alldeles för ofta bitter och ensam. 

Men vi har haft en bra vecka jag och twinsen. Men inatt var en jobbig natt så idag är jag bara sådär bitter igen...

Ut och försöka njuta av solen... och snön! :( Vart tog våren vägen?Igår rockade vi sockor, gnällspikarna och jag. 

Vackra vår!

Nu är min tå läkt och jag kan få på skor på foten igen! :D Och tack vare det fina vädret har motivationen för träning sakta men säkert börjat infinna sig. Den här veckan har vi promenerat en fyra km sträcka varje morgon. Just nu känns den alldeles lagom men så småning om så ska jag öka på sträckan. :) 

Helt underbart att vara ute nu och se hur våren tittar fram :) ❤
Godmorgon

Idag bjöds det på lite sovmorgon. Inte helt fel tycker mamman när barnen sovit som krattor senaste fyra nätterna. Vet inte vad som spökar just nu? Men de sover lätt och  oroligt. Inte alls kul. :( 

Men nu är M vaken och smaskar lite ersättning i innan E vaknar.

Idag vankas utflykt till babyproffsen. Dags att byta till stol nummer två. Får se vad vi hittar..

Hoppas ni får en fin dag! ❤Hej.

Här ekar det tomt. Tänker på min blogg nästan varje dag. Men den stunden när inspirationen infinner sig är det ofta två andra som vill ha min uppmärksamhet, men så tänker jag ikväll ska jag logga in och skriva ett par rader... Nja när barnen somnat.. ja då har nästan jag med somnat, tröttheten vinner över den lilla inspirationen som infann sig under dagen. 

Men nu tar jag tillfället i akt och uppdaterar några rader om livet. Det rullar på må ni tro. Alldeles för fort. Barnen växer, får tänder, äter mat, pratar och förhoppningsvis snart kryper. ;)

Vi storm trivs i Strömsholm. Känns som jag verkligen är hemma och funderar på om jag någonsin kan flytta här ifrån. För mig är det den vackraste platsen på jorden. ❤

Nu när våren börjar komma runt knuten och min tå läkt från operation (av nageltrånget) så börjar äntligen lite träningsinspiration infinna sig. Jag har också kommit igång lite försiktigt med hästarna. En dag i veckan till att börja med, känns super bra. Livet i allmänt känns riktigt bra. :) 


RSS 2.0