Some changes
fredag idag

 
Ledig idag, och jag mår bra! :D Lite småseg av vädret men känner mig bra idag. Skönt. :)
 
C och F har varit i sura så jag har passat på att fixa lite. Jag har sterliserat alla nappar och nappflaskor och lagt i ordning, skrivit en packlista för BB båder för mig och bebbarna. Men risk för att vi får stanna på neontalavdelningen ett tag så svårt att veta hur mycket man ska packa? 
 
Också gjort en lista med det sista vi behöver.. småsaker som blöjor, badbalja, filtar, varma tröjor etc. En del smått och gott som behövs :)
 
 
C har nu åkt till ica för jobb och jag och F ska försöka få eftermiddagen att gå. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. En promenad står närmast på tur, sen kankse en film eller en påhälsning hos mamma.. 
Det är fredag idag så det hade vart mysigt att haft karln hemma för lite fredagsmys.. 
 
En mule att pussa på hade inte heller vart helt fel! ♥

Lite oroad.

Jag är så sjukt trött. Skulle kunna nu, precis nu, bara slockna rätt upp och ner i soffan. Fy. Känner mig lite klagande men nu börjar det bli lite jobbigt att vara gravid. Men känner samtidigt att jag inte vill att de ska komma ut än. De måste få växa mera! 
 
Mitt blodtryck har skjutit i höjden och jag har fått lite protein i urinet. Ligger alltså i riskzon för havandeskapsförgiftning. Försöker hålla mig lugn och vila nu, vill verkligen inte bli dålig, speciellt inte så dålig att de blir tvugna att förlösa de små. :/ Fy. 
 
Men nu är det en vecka kvar att jobba. Ta det lugnt och andas. Och jag vet att även om jag blir sjuk så finns det bra resurser/mediciner som gör att bebbarna kan stanna inne i magen ett tag till. Men då måste jag nog kanske ligga inskriven på sjukhuset.. Bara de stannar inne så!
 
Men det är inte långt kvar nu alltså.. På lördag är jag i vecka 28. Tänk att de kan komma från vecka 30..Jag tror de kommer komma någongång när jag är mellan vecka 32-35 och börjar man räkna är det fan inte långt kvar.. Hjälp! :) Vore bra om se stanna inne lite lite längre dock :P
Så vi hinner få klart allt hemma. Då kan jag verkligen slappna av.. 

Lykkes dop

Tjockis coming through!

 
Vad negativ jag kände mig när jag läset förra inlägget. :P Jag har ju faktiskt en fantastisk graviditet. Men det börjar bli jäkligt jobbigt att vara såhär tung.. I och ur soffa/säng är drygt. Upp och ner för trapporna. Pormenader går i snigeltempo haha. Bara jobba i två veckor till nu sen ska jag vila vila vila :D 
 
Det är mycket eld i luften nu också. Vill verkligen få klart innan jag är för tjock för att gå och röra mig överhuvudtaget.... Så lite små stressad. Inte fått vagnen ännu och vill få klart den med innehåll. Bilen är ju köpt, men ska städas!! Och sen få in barnstolarna och sätta upp galler mot bagagen. Få in alla kläder, köpa blöjor å allt till sköthörnan...
 
Inatt drömde ag att de kom för tidigt och allt. Hjälp! Längtar ju ihjäl mig efter dem men de får inte komma ut alldeles för tidigt. Stanna inne till juli i alla fall mina änglar! ♥ :)
 
Fina rosorna jag fick av C på vår 4a-årsdag ! :) ♥

En del dåliga saker..

 
5 negativa saker med att vara gravid...
 
  • Jag är kissnödig jämt! Det trycker på hela tiden...

  • Ryggont. Det är tungt att bära denna jätte mage. :(

  • Magen, den är vägen hela tiden haha. Speciellt när man ska sätta på sig skorna..... 

  • Magen igen... Jag saknar att sova på magen så in i norden! Är verkligen inget fan av att sova på rygg, tur att det fotfarande går att sova på sidan.. :)

  • Halsbrännan. Fy det bara eldar i strupen/bröstet vissa stunder. Det kan vara bra i flera dagar sen kommer det en dag då det är HELA tiden. 
 
Annars måste jag säga att jag har en helt fantastisk graviditet. :) ♥ Har ändå snart gjort 26 hela veckor utan större smärtor. Visst var det tungt första 12 veckorna med illmåendet och tröttheten. Men nu mår jag prima om man bortser från ryggen och halsbrännan. Jag menar, sätta på sig skor, sova på sidan... Det är ju bara småsaker! ;) 
Hoppas jag ska klara mig ett tag till utan foglossning och andra krämpor! De kommer väl komma snart men så länge de håller sig borta är jag glad :D
 
 

fixa fixa

 
Hemma börjar det mesta komma iordning inför bebbarnas ankomst. Jag har ju tyvärr fått lov att inse att hitta ett hus innan dem kommer ut är helt omöjligt. Jag menar, jag är i vecka 25 nu. De kan komma när som helst i från vecka 30... Och det är snart. Som tur är verkar dem trivas bra och ger mig inte allt för mycket smärtor. :)
 
Hur som helst. Det mesta är ju inköpt. Men allt är inte ihopskruvat på rätt plats ännu. Fortfarande en byrå att sätta upp. Den byrån till bebbarnas kläder. Har också rensat garderoberna så de får lite plats där. Har det mesta till sköthörnan. Saknar en lampa och blöjhink och lite mer handdukar och givetvis blöjor haha. Men steg ett är väl att skruva ihop skötbordet. ;) 
 
Sängen saknas också, men den är på ingång och ska bara målas innan den kommer upp. Madrass har vi så en bäddmadrass och lite kudden och täcken så är vi redo! 
 
I köket har gamla byrån flyttat in, den ska fyllas med ersättning, välling å nappflaskor, nappar å allt som kan tänkas behövas :) Skulle gärna om pengar räckte, rusta lite mer innan de små kommer. I alla fall måla över den gröna hemska tapeten i köket... :P
 
 
 
 

24+3

 

ullared

Shoppingen ja. Blev en del kronor som rullade men är ändå väldigt nöjd. :)
 
Har köpt kläder till bebbarna. Från strl 50 - 62 ungefär så jag har. Sedan blev det några nappflaskor, välling/ersättnings burkar, nappar, filtar, snuttar, skötväska, madrass till skötbord, kräkdukar, dreggellappar, sängkläder etc etc. 
 
Blev två mammatröjor också. Ett par skor till hösten, C köpte med lite kläder och bilvårdsgrejor. Vi köpte en vattenkokare som man kan ställa in tempratur på vattnet samt en del smågrejer som underkläder, toffsar, filmer, böcker, handdukar m.m. Sånt som går åt. :)
 
Riktigt nöjd med resan. :) Det vi saknar nu är en spjälsäng med tillbehör samt blöjor, tvålar, salvor, febertemp och sånt. Sen ska vi nog ha det mesta hoppas jag :)
 
Innan vi åkte hem blev det en natt hos bror med hans familj och en dag tillsammans med pappa. Riktigt mysigt. Men eftersom jag var så förkyld åkte vi hem redan på lördagen så jag skulle få vila upp mig lite innan jobbveckan. Helt okej. :)
 
Lite bilder från hotellet. 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag fixa ordning lite lunch... Skumt att inte börja jobba förrän klockan två.. Haha. 
 
 

50%

Nu är man tillbaka hemma igen och vardagen. Men vardagen blir lite annorlunda från och med imorgon. Jag är nämligen sjukskriven till 50 % från och med imorgon och maj ut. Ska bli skönt. Hoppas att min rygg får vila lite nu samt kanske bli av med en här förkylnignen som jag dragits med i flera veckor. Doktorn gjorde halsprov och sänka idag men allt ser normalt ut. Så vila vila vila. 
 
Kommer dock känns konstigt att bara jobba fyra timmar om dagen. Skumt liksom. :S Och tråkigt. Den här veckan blir det ju lite snabbt inpå så får jobba eftermiddag den här veckan så missat mycket verksamhet. Men mig och mina små måste komma först. :)
 
Var också hos barnmorskan, barnen verkar pigga och friska. Även jag (förutom ryggen :/), mina värden har ändrats men ligger fortfarande inom det normala. Har en koll igen om två-tre veckor så de inte blir sämre. Skönt att min fina barnmorska har koll på mig. :P
 
Nu ska jag lägga mig och vila. Sen vila hela förmiddan imorgon med. Börjar ju inte jobba förrän klockan 14 eftersom vi har ett viktigt möte på kvällen som jag behöver närvara på. :) Skumt. Komma in klockan 14.. Då börjar ju barnen gå hem liksom... Hm. :P
 
 
 
Berättar mer om Ullared shopping imorgon :)

Near death...

Här sitter jag och kan inte prata. Tur att jag är ledig. ;) 
Igår hade jag jätte ont i halsen när jajg vaknade och var hes hela dagen. Imorse fick jag inte fram ett ljud, men jag har inte ont i halsen! :D Höhö. Får fram lite ljud så håller på förbereder en kopp te och hoppas det ska hjälpa. 
 
Igår hade jag en nära döden upplevelse.. Ja nästan i alla fall.
Har tyckt bilen kännts konstig i flera dagar. Den har liksom dragit åt höger när man kört, men man tänker ju att det är spårigt i vägar och hej och hå...
Hur som åkte e18 hem, sen så när jag svänger av vid eriksberg hör jag en smäll och min första tanke är att jag körde på något. Sen började bilen svaja överallt och jag trodde direkt att det va punka! Tvärnitade in på kanten och hoppade ur bilen för att ta mig ett varv. Ser inget pungterat däck, däremot står ena framhjulet och pekar vänster med ratten och de andra framhjulet är helt raka. Tydligen har hela styrleden eller nått lossnat så hjulet levde sitt eget liv. Kunde ha gått riktigt illa om hjulet börja svänga tvärt snabbt. Jag hade en jävla tur att få stopp på bilen. Fy. :( 
 
Bärgarn kom, kördes direkt till verkstaden och de kunde bara fästa allting igen, det hade tydligen gängats ur. Inte åtskruvat ordentligt... Hm och vi tror om vi inte minns fel att vi bytt styrleder för nått år sedan så då kanske det inte blev rätt gjort. :/
 
Men den är fixad och idag åker vi ner mot Ullared. Blir väl kanske lite sneak peak i affärerna utanför sen gör vi gekås imorgon :)
Därefter (om jag inte blir sämre eller så) styr vi bilen mot loo och upplo för att hälsa på bror med familj samt pappa. Känns bra och göra det nu. Då jag troligtvis snart inte kan ta mig någonstans, och kanske inte pappa heller.. :/
 
Så skönt med ett par dagar ledig, och kul att äntligen få spendera lite pengar på bebisgrejor ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

kärlek4a år tillsammans! :)
Och snart växer vår lilla familj på tre till fem :)

Babyshower!
RSS 2.0