presentation av familjemedlemmar


Vår lilla familj har ju ökat till det dubbla sedan i våras. Först min vackra Norre och sedan lilla Yasko. Tänkte att de skulle få presentera sig lite närmare här.



Hej allihopa!

Yasko vom Uckerstrom är mitt namn, jag är sex år och jag har arbetat som uställnings vovve och blivit pappa till massor med fina valpar i mitt liv. Fast för cirka ett år sedan tyckte mina ägare att det var dags för pensionering. Så jag hade turen att få flytta till Hallstahammar och där har jag trivts alldeles utmärkt. Men dem hade ju en redan en schäfer, Yonna. Hon är helt underbar men en riktig bitch och jag vet inte men tillsammans så blev vi nog rätt jobbiga. Det tyckte i alla fall matte. Så jag fick flytta till M & C.. och ja jag kan knappast klaga. God mat, egen plats i soffan, bli borstad varje dag, grisöron, ben, godis, långa skogspromenader, massvis med gos och dessutom får jag vara med och jaga hästar i stallet! Speciellt storebror Norre....

En snäll liten hund som jag kan knappast ha det bättre :)




// Yasse




Tjenixen!
Nortez här. Jag är ett 18-årigt halvblod med (om jag får säga det själv) en kanon stam. Min far Cortez känner de flesta inom hästvälden till. Jag har ju haft ett ganska tufft liv som ung, men som tur var fick jag komma hem till Ulf och där har jag haft det bra! Sen en sommar kom en ung tjej dit och började lära känna mig och min bästa kompis Arrak. Och henne har vi stått ut med sedan dess, och seciellt jag. Men jag ska inte klaga. Hon mockar min box fint varje dag. Hon ryktar min päls så det glänser, fast det är jobbigt för jag är så sjukt kittlig men jag försöker stå stilla ibland i alla fall. Hon tar hand om mina hovar och jag måste säga att dem blivit bättre. Men sen är det ju det där med att hon vill ut och träna så mycket. Alltså skogspromenaderna har jag ingenting emot men dressyr. Blääää. Men jag försöker göra henna glad så mycket jag kan för då vet jag att man kan få lite extra gott efteråt. Men ibland vill jag bara inte och då kan vi bli lite osams.. Fast jag vet hur jag ska göra henne glad sen! ;) Sen ibland då.. då tar hon med mig och hoppar! Då är jag nog den lyckligaste hästen i världen.

Annars är min favorit sysselsättning att äta och gå i hagen!
Och jag vill passa på att nämna att jag inte gillar min nya lillebror! Han försöker bara bitas hela tiden!




// Norre

RSS 2.0