slit och släp


Det var en slitig första vecka på Bastis vill jag lova. Hade ont lite överallt i torsdags när jag kom hem! Men det har varit ganska roligt trots allt slit och långa dagar! :P

Det vat skönt att vara hemma i alla fall en dag, hann dock inte vila upp mig direkt.. Så längtar tills nästa vecka när man är ledig igen! :) Det bästa med förra veckan var att C kunde bo lite hos mig Bastis, det lindrade hemlängtan enormt!! :) ♥ Men den här veckan jobbar han natt vilket betyder att han inte kan komma och sova hos mig.. :'(

Dagen hemma igår bestod av ridning, lite vila mitt på dagen, en massa tvätt, middag hos mamma och sen träffa lite kompisar på kvällen! :) Väldigt trevligt, fast det blev lite sent så jag kände mig lagom pigg när klockan ringde nu imorse! Ska snart rulla bilen mot B igen. Usch.

Nej hinner inte sitta här längre!

Take Care!
:)

work all summer


Jaha ikväll börjar sommarens arbete. Startar med en vecka och sedan ledig en dag och därefter en hel vecka igen. Och ska jag vara ärlig är jag inte alls sugen just nu.. Känns som hela sommare kommer rinna förbi. Jag hoppas verkligen att det blir roligt! Så tiden går fort.. :)

Kommer sakna C så mycket! :( ♥ Tur att jag inte är allt för långt borta så han kan komma och hälsa på! :)
Kommer också sakna pållen såklart. Men jag vet att de tar väl hand om honom medan jag är borta, men ändå...

Så det blir nog inte så mycket bloggande just nu..

Så trevlig sommar allesammans! :)

sun is up


Vilket underbart väder! Äntligen! :) ♥

Har spenderat morgonen i stallet. Blev en långtur i skog och mark. Super mysigt.. :)

Snart ska jag väcka min prins som sussar alldeles för gott. ;) Så ska vi packa ihop oss och fara till sommarstugan. :) Där väntar släkten och 75-års kalas. Det blir trevligt. Imorgon hoppas jag att det blir en massa bad och sol. :) Men inte för C som troligtvis tar en tripp till Jönköping istället... Tråk. 

Söndag.. ja söndag hästtävlingar kanske?

RSS 2.0