G R I S

Skulle jobbatidag. Åkte till jobbet, packade bilen, hämtade nycklar åkte hela vägen ut till norra gryta. Men var det nån som skulle flytta eller? Nähä! Om en månad kom tillbaka då typ. Så jag fick åka hem igen.

Surt. JA!

Men det var bra också för mamma och Magnus var lediga och skulle på stan så jag följde med.  :)  Så jag har shoppat för lite för mkt men det gjorde inget ;) Får ju lönen på fredag liksom!

Har iaf köpt mig en vinterjacka :) . Sen en vit kofta och ett brunt linne. Sen har jag köpt en kameraväska eller vad det heter och färg till fotoskrivare, ett fotoalbum och så Grey's Anatomy dvdn. Kunde inte låta bli.Vill ju ha alla så :) (a)

Sen var vi och kollade in min lägenhet som jag ska flytta till snart :D Hur jag ska ha det pch vilka möbler som min kusin ska lämna kvar och så. Åh vill flytta nu, längtar sååå :) Så sen blire en liten inflyttningsfest och sedan blir det ju ferre när jag fyller 20 också :)


Annars ska jobba ihjäl mig den här veckan. Har långa dagar typ varje dag :/ Jobbisch men men. Sen på fredag ska vi ju på krogen ! Hoppas att jag inte blir dålig den gången, men håller jag mig bara borta från allt som heter vin nånting så går det säkert bra ;)Jag har börjat banta förövrigt men det går inget bra !

;P
Justin Timberlake - SummerloveTrötter här!

Jag är trött trött trött trött! har jobbat i ett sträck sedan måndags förra veckan. Och inte förrän på lördag är jag ledig och gud vad jag längtar och gud vad jag ska sova! Att jobba åt flera jobba samtidigt är jobbigt och jag har inte riktigt räknat ut om det är lönsamt än. Kanske. Troligen. men så jobbigt.

Nu är det snart fotbollsträning, även om jaghellre skulle gå och sova. Men nya skor ska invigas och jag behöver få blir lite glad för jag känner mig lite less på allt. Synd att man missa Greys bara, men tur att man kan ladda ner.

Grattis alla som fyller år idag: Wendela, älskade syster <3 Komemr snart och hälsar på :) Isabellis :) Kusseluren borta i Norrköping och sen Linn som blir hela 18 år! Grattis!  :)


Måste åka! Änges och Ida väntar.


Sunblock - Baby Baby


RSS 2.0