Tillfälligt hemma :)

Just nu hemma en stund men ska snar tåka tillbaka till stan till min tillfälliga lägenhet och hänga tvätten som måste hinna torka annars har jag ingen jobb-t-shirt imorgon :p Men skönt att vara hemma en stund iaf, själv dock eftersom mamma och Magnus dragit på semester utan mig .. Grr :P Hehe. Och Anglica har åkt till Öland utan mig och ska ha en massa kul.. Bajjs att man jobbar och bajjs att de blir galna om man är borta, så det bölir inge Norge för mig heller :'( TRÅÅÅK, får inge semester alls juee..............

Jaa annars då. Ihelgen umgicks jag med min bror för mamma och Magnus var redan då ute på färd. Iaf, vi var på bio så pirates 3 igen <3 Underbar film :D Jaa sen hälsade vi på Pias poolkalas :) Usch hade igentligen viljat vart med men hade ju lovat mn bror innan. Hursomhelst det var kul att se alla och hoppas att vi kan göra nåt snart då jag kan vara med :D (a) ;) Hehe.

Nej ska kolla klart på Allsång på skansen nu, sen är det gilmore girls:))

Kom igen Smederna två poäng upp!
Skärpning nu!
Fan att man inte var där och fick skrika :P
två heat kvar nu baah spännande!

Va fan!

Kul att det blev inbrott i min bil inatt liksom :S Krossat rutan med stenar för att min stereo, rätt åt dem att den ändå är trasig HAHA! Min disney skiva som satt i stereon försvann ju men .. Men tur iaf att de inte såg nycklarna som jag hade glömt i bilen. Nycklarna till mammas jobb :O :P Det hade itne blivit så kul annars .. :/

Haft en pissdag på jobbet med stressat som en idiot och imorgon ska jag och Pernilla tror jag hon heter till folktandvården, sen till ett dagis på hammarby som ska vara klart på ca 3 timmar, KUL! Hatar det är jäkla jobbet...

Nej nu ska jag tillbaka till stan, jag bor ju där nu i fyra veckor framåt. Typ, säkert hemma på helgen sen iaf :)

Pussen

KNA Connected - Back when I wasFredag den 13:e

Haha det var verkligen en otursdag igår.. Usch. Den började bra ovh slutade väl ändå bra men .. Ja kom till jobbet och fick veta att ajg skulle fortsätta att jobba med Johanna och sen två tjejer till, Emilia och Emma. Vi skulle hinna klart ett dagis på den dagen men dagis var rätt stort och Emilia var tvungen att sticka tidigare så vi hann inte klart, vilket vi ringde och sa och kollade om vi skulle göra klart på måndag? Nää det fick vi inte utan istället kanske en av oss skulle få åka tillbaka själv och göra klart, men det är ju hur mkt saom helst kvar så vi får se hur det blir, jag vägrar iaf att åka tillbaka dit själv. :s  De har typ personal brist den här veckan som kommer så det är alltså inprincip bara sommarjobbare där.. Bra liksom .. På måndag ska ag tydligen till Hammarby nånstans hoppas man får jobba med någon kul då, annars blir dagarna så tråkiga..

Sen åkte iaf jag, Karin, Isabell och Nilla in till stan :) Vi käkade på resturang först och sen var det bio :) Men på resturangen glkömde vår servetris att lämna in vår beställning så vi fick kasta i oss maten så vi skulle hinna köpa godis och så innan bion. Ingen dricks till henne!! Väl på bion kunde det ju inte bli sämre mnen det blev det jue...... Hur kan man ha en film som iunte fungerar när det är premiär? :S Första fem minutererna var svarta så hoppade den igån mitt i en handling.... Och alla blev helt upproriska och gick och klagade men det gick inte att spola tillbaka så vi fick se därifrån. Vi fick som tur va en varsin gratisbiljett til valfri bio d.v.s bion blev gratis ;)

Jag tyckte annars att filmen var rätt bra. Men eftersom jag nyss läst boken igen måste jag säga att den här var den som var minst lik boken. De hade ändrat ordning på saker och ändrat om händelserna. Som när de lurade in Umbridge i skogen så på filmen möte de först jätten och sen kentaurerna men i boken är det tvärtom.. Och jag är en sådan person som stör mig på sådana detaljer :P Likandant i slutet hade ocjså ändrat ordning och förändrat händelserna men men den var ju bra iaf :)

jag ska förövrigt test på att flytta hemifrån i fyra veckor ;) Min kusin är i sthlm en tid och jag ska bo i hennes lägenhet under de fyra veckor jag har kvar att jobba för att spara bensin pengar :))

Baby Baby
When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best frien
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went left

I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya?
It's gonna tka a miracle to bring me back
And you are the on to blame
And now I feel like - ooh!


You're the reason why I'm thinking
I
don't wanna smoke on these cigaretts no more
I guess that's what I get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let ypu go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed


It's like I checked in to rehab
And baby you're my disease
It's like I checked in to rehab
And baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease

Damn, ain't it crazy when you're loveswept
You'd do anything for the one you love
Cause anytime thet you needed me, I'd be there
It's like you were my favorite drug
The only problem was that you were using me
In a different way that i was using you
But now that I know it's not meant to be
You gotta go, I gotta wean my self off you


And I'll never give myself to another the way I gave it to ya
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya?
It's gonna tka a miracle to bring me back
And you are the on to blame
And now I feel like - ooh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigaretts no more
I guess that's what I get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let ypu go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
And baby you're my disease
It's like I checked in to rehab
And baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease
I've gotta check in to rehab

'Cause baby you're my disease


Rihanna - RehabHere it goes..

Imorgon börjar man då sitt sommarjobb. Hur det ska gå och hur jag ska stå ut har jag ingen aning om men det får bli som det blir. Imorgon kommer jag iallafall ha något att se fram emot när jag jobbar. För imorgon kväll ska jag ta med mig Norre och Busen till Strömsholm och hopp för pappa :D Jag har ridit och trimmat demhela veckan för det här så jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Busen har jag ju aldrig hoppat så har ingen aning om hur han kommer bete sig men bra förhoppningsvis. :) Norre vet jag ju att han kan om han vill ;)

Ihelgen var det power meet. I fredags var jag in med Angelica :) Vi gick mest runt och tittade på folk och käkade rem :) Sen när vi satt och tittade på barnen som drack så kom de två amerikaner och satte sig vid oss. De var från Los Angeles, men jag fattade inte riktigt varför de var här men .. :p Man fick sig en engelska lektion iaf haha!
Sen igår var jag med Tina, Linn, Sazza och Danne. Vi satt först hemma hos Sazza och spelade Buzz, jag kom inte sist bara så att ni vet!!!!! ;) Sen körde vi deras sanning och konsekvens kortlek hehe! Vid jalv tio tror jag vi drog in till stan. Där träffade vi Malin, Linn och Johanna :) Flumma runt en stund sen drog vi till donken på Erikslund och käkade sen åkte jag med Malin hem så Danne slapp köra hit :P Men det var en kul kväll iaf :) Synd att det regnade sååå bara ..

Ja som sagt nu kommer jag jobba i fem veckor. Ser inte fram emot det direkt men det blir nog bra. Sen får man se vad som händer, jag vill resa någonstans varmt där det inte regnar!!!Hellogoodbye - Here (In your Arms)
Last week of freedom

Min sista lediga vecka ever tyyyyyyp! Läskigt värre.... Vill inte jobba men vill ändå. Hatar att jag måste jobba de veckor som alla andra inte jobbar.

Och där försvann all "skrivlust" haha... Suttit i 15 minuter och inte vetat riktigt men men :P Nå måste jag väl kunna skriva om..

Idag har jag vart i stallet. Trimmat på busen ordentligt. Mamma ska följa med och hjälpa mig lite imorgon tror jag, om det är bra väder vill säga :) Ska nog hoppa honom nästa vecka när pappa kommer.

Sen har jag spelat fotboll <3 i två timmar med Danne :D Haha det var kul, om vi mest kanske bara stod och flumma men ändå... Det var kul :) Alltid roligare när man är två. Även om han är extremt mycket mer teknisk än mig och allt det där men men.. Jag var väl inte helt kass ;)

Så ihelgen är det power meet. Det blir väl kul hoppas jag :) Blir nog att festa med mamma och gänget, pappa är ju här då också :D Så kommer nog bli kalas kul! Ska in en kväll med Anglica också så klart! :)
Fall Out Boy - GoldenRSS 2.0