macbeth .

Igår såg jag och min klass Macbeth på kungliga dranaten i sthlm . Konstigt nog var det inte många som uppskattade resans syfte nämligen att se teater . Jag måste säga att jag tyckte den var jäkligt bra ! Det var häftigt att se , den var ju lite svår att förstå kan jag hålla med dem som tyckte det men ändå man förstod ju ändå av handlingen. Men vissa är ju lite trögare , sen beror väl intresset på också . Ja men nu vet jag iaf att jag tycker teater är kul . Jag ska defentivt gå på fler ! :)

Annars är det väl en tråkig helg som vanligt . Har jobbat lucnh idag och ska jobba heldag imorgon :S Usch . men vad gör man inte för pengar ;) Åh det kom värsta snyggingen till jobbet idag :O Vi hade utskick . Två tårtor och nå mer , jag höll på dö ! Usch kunde inte ens räkna ut hur mycket växel han skulle ha ! Haha ! Men det var trevligt :p hehe !  .

Nää ska fixa till mig lite . Har lovat Angelica att åka med till Köping en sväng , men är väl hemma snart igen :)

<3

Glasögonorm -> Jag ! :D

Då har man fått brillorna nu då ;) haha ! läskigt att gå till skolan imorgon med dom ! :O men kul :) thihi vad alla ska fråga usch :p

Äntligen klar med allt plugg för idag !!! :P Imorgon blir det matte har liksom nationellt prov på fredag i fyra timmar :S usch ! IG på mig ! Blää.. Sen engelska uppsats till på måndag om den där boken som jag inte ens läst :P Härligt !
:O
Ska  ju kolla OC nu kom jag på ! Måste dra , haha !

<3

RSS 2.0