nu ni !


Ni anar inte hur mycket det snurrar i mitt huvud nu. Det här är sjukt. Men om det funkar, om det skulle gå då tror jag fan jag vill det. Då får jag ju den där nystarten jag vill ha också. Är det värt det? Kanske, jag skulle kunna tänka mig ett försök iaf. Måste kanske tala med någon om det först. Eller några rättare sagt.

Det tåls att tänkas på över helgen.

Tredje gången ..


.. jag är sjuk. Fan så värdelöst det är. Men idag verkar det som om jag inte har någon feber som igår. Fast jag får skylla mig själv som tränade i måndags när jag kände mig hängig. Så idag blir det absolut vila hela dagen så jag orkar skolan, stallet och ja faktist ta mig till träningen och testa overall imorgon. Vill gärna orka med det.

Sedan på fredag ska jag försöka arbeta och få ihop lite pengar tänkte jag, så vore bra om jag orkade med det. Helgen får nog fan bli lugn, är inte alls så fest sugen, eller jo men inte på utgång speciellt inte i Västerås. Mest trött på att vara här. Nästa helg dock kan nog bli kul :)

Åh just ja, harjag sagt att jag bokat tatueringstid? För det har jag :D 21 Mars då jävlar :) Längtar som fan nu, får man se sen vad släkten säger. Ja mamma vet ju om de hon är lika glad och nervös som jag. Men blir kul att visa de för resten sen. Spännande. :P

Nej nu ska jag få i mig lite frukost sedan försöka göra klart läxan vi fick igår i biologi.

Krya på mig själv!

Back home


Haft en skön helg i Göteborg. Ville inte åka hem. Hade helst stannat hos pappa en vecka och bara gått och skrotat på gården. Fan vad skönt. Men man har ju tyvärr en verklighet att komma tillbaka till. Inget jag längtat till direkt. Vill bara härifrån känns det som. Usch. Allt är verkligen segt just nu. Blä.

Träningen var kul idag :) Vill köra torsdag med men måste ju rida då, inte ens det är lockande. Är nog bara fotbollen som är rolig just nu. :S Vette fan vad som är fel med mig just nu? Men det vänder väl kanske när våren börjar komma och man känner att sommaren är närmre :) Hoppas jag!

I find the answers aren't so clear
Wish I could find a way to disappear
All these thoughts they make no sense
I find bliss in ignorance
Nothing seems to go away
Over and over again
Just like before


starkare


Jag har grubblat lite över det här med roller som man intar. Man är liksom en person hemma och en annan med sina vänner osv. I klassen har jag ofta vart den tysta och ja inte vet jag. Men inte brukar jag snacka bara sådär och redovisningar var det värsta jag visste etc. Och nu känns det plötsligt som om det bara släppt, jag tar för mig i klassen, jag snacka mycket i helklass diskussioner och i fredags hade vi gruppredovisning och helt oförberda kliver vi upp och jag är den av oss som börjar snacka utan anteckningar eller nått. Inte nångång när jag stod där framme kände jag mig nervös. Det kändes så himla skönt att vara i en sådan klass där man känner sig så trygg att jagj börjar undra över varför jag vart så nojjig över det här förrut? Det är ju bara upp och köra. :) Bra som fan känns det. Måste säga att jag verkligen börjar hitta mig på allvar och att jag faktikst har mer en och samma roll vilka jag än umgås med. Allt som har hänt har bar gjort mig starkare och säkrare på hur jag vill ha saker och ting i mitt liv. Det är inte värt att slösa tid på det som inte gör en lycklig.

En lång vecka i skolan är det som gäller nu, med pedagogik, intressant men föreläsningen idag var lite långtråkig. Mycket ord och begrepp som är jobbiga att förstå och lära sig, men som hon sa att vi kommer genomlida det här hur tråkigt de än gör det för vi har ett mål och det är så himla sant. Även om det känns skit att plugga just nu så vill jag det här tror jag med största säkerhet och jag tänker inte ge upp nu. Minsann! Dock får man ta en dag i taget för att orka, men tänk på målet så går det lättare Martina.

Denna vecka kommer jag få en fin belöning genom att få åka till Götet och Göteborg Horse Show fredag till Söndag! :D Jag längtar som tusan! Det ska bli skit roligt! Förra året var det ju guld så :) Har redan kollat ut vad som ska köpas ur blåvitt shopen i år ;) Måste bli en shoppingrunda så är det bara. Och fest har jag hört rykten om.... (a)

Jag har kommit igång med att förändra lite i min lägenhet. Har köpt in tre bamseramar som jag ska fylla med kort och hänga upp ovanför min säng. Sedan ska det målas om, hoppas att det kommer bli snart. Vill få allt fixat nu innan sommaren och våren!

Ska snart boka tatueringstid också ;) Längta!

På återseende hörrni


longing for


Hade min lektion idag för Maria Sjöö. Måste säga att det gick riktigt bra var inte alls särskilt nervös måste jag säga :) Men shit inte lätt att rida den där hästen. Men jag har iaf vart på rätt väg i min ridning behövde bara vara lite mer extrem i mina hjälper och sen fick jag lite tips på bra övningar och sätt att göra arbetet enklare. :) Kanon bra. Ska nog försöka träna för henne nångång i månaden. Kommer bli kanon kul det. :)

Nästa helg blir det nog Göteborg Horse Show :D Mest taggad för det trodde faktiskt inte jag skulle ta mig dit i år men jo då :) Pappa kirrar biljetter så får man se om man åker med faster eller själv ner då. Blir nog bra vilket som. Längtar massa. Typiskt att jag måste gå i skolan på fredagen bara! :( Men får se om det går att ordna. Skulle vilja hinna till blåvitt-shoppen med för de har en super snygg hood-tröja på rea som jag vill ha :D

Fan jag längtar som fan till sommaren ska ni veta :) och till typ qwarn, varma sommarnätter med grillning och massa sådant skoj!  :)  Kommer bli massa mys i sommar så fan om det inte blir nått bra väder. Blir så ledsen då!


Annars äre pedagogik veckan som kommer nu i skolan. Spännande. Det är ju Lek, Lärande och Utveckling handlar mycket om. Så hoppas verkligen att det bli roligt! Och jag får ju komma ut till Ekorren och träffa alla barnen :D Mycket skojj kommer det bli!Glad alla hjärtansdag på er!

update


Fan var ett tag sedan jag bloggade. Har inte riktigt känt för det. Hm.

Har väll inte hänt så mycket ändå. Hehe. Vad skrev jag om sist? Jo bowlingen ja sen att vi skulle träffa killarna från kryssningen vilket vi gjorde :) En kortis på McD efter krogen eftersom vi inte var ut på samma ställe. Men det var kul att se grabbsen, alla var ju inte med men de flesta iaf :)

Sen den här helgen har det var fest igen. Förfest hos Cassandra sedan Blåmåne, mycket roligt. Blev en tidig kväll dock då fötter värkte osv. Var nära på utgång i lördags med, men var fan ingen sugen, fast förfesten var skitkul hemma hos Johanna! Iofs var jag nykter men det spelade inte så stor roll. Men behövde ta det lugnt faktiskt så de fick gå ut själva. Så nu blir det nog inget partande förrän den 27 för då är det Rytterne Röj på Blåmåne :D Hoppas få tillbaka lite sug tills dess, har ju festat minst fyra helger i rad nu så man är inte så lockad liksom.

Vi hade möte med fotbollen förra veckan. Vi bestämde för att försöka köra på med ett lag och eventuellt bli farmar lag till Tuna/Ekeby. Det är det väl värt så slipper två lag lägga ner och så kan vi låna av varandra. Jag är på, man får ju säkert spela lite mer matcher då också :) Så hoppas på att det funkar så vi kan köra ett år till. Blir tråkigt annars. Har ingen lust att börja i något annat lag sen är mina knän inte i toppskick så liksom kanske iaf är sista året jag kör. Vi får se hur det blir.

På lördag ska jag rida privatlektion för Maria Sjöö med Napolie. Shit kommer dö! Hon hjälpte mig kanske typ en kvart nu i söndags när jag red och var fan helt slut redan då! Men är inte lika nervös för att rida för henne längre nu har jag ju liksom testat på det lite. Hon var riktigt duktig med så det var kul :) Hinner ju rida en gång innan på torsdag där så det blir nog bra det.

Annars vill jag väl helst radera kommande lördag. Blir till att gräva ner sig i soffan med massa godis och bra filmer eller nåt usch. Vem kom på att man skulle ha en sådan dag? Sämst verkligen.

Nej fan jag måste verkligen plugga nu. Men så tråkigt att läsa om Teknink. mest tråkiga ämnet. Dock var det rätt kul igår i skolan när vi var på faktosimuseet och spanade in gamla ångmaskiner och sådant, det är häftigt att se de gamla maskinerna. Sen fick vi dansa och det är alltid kul ju ;)

Nej läsa ja.

..och lite Teddan till såklart! :)

l o s t +Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost!
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I'm across

Just because I'm hurting
Doesn't mean
I'm hurt
Doesn't mean I don't get what I deserved
No better and no worse

I just got lost
Every river that I tried to cross
Every door I ever tried was locked
Oh and I'm just waiting ‘til the shine wears off

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
‘Cause a long may come
A bigger one

And you'll be lost
Every river that you tried to cross
Every gun you ever held went off
Oh and I'm just waiting until the firing stopped
Oh and I'm just waiting ‘til the shine wears off


RSS 2.0