Jaha .


Idag har det vart en bra dag. Hyffsat. Var iaf bra...

~

Jobbade som idde, for sedan hem mötte upp Therese för en dag på beachen. Mycket trevligt att ha lite annat att tänka på. Måste göra sånt oftare. Speciellt åka och bada. Det är ju helt underbart. Men då tar vi med oss piknick tycker jag ;)

Snart har nog allt löst sig med skolan. Ska ringa studievägledaren också bara så får vi se.. :) Hoppas allt går vägen bara.

Det gick bajjs på speedwayen. Smederna klappar ihop. Suck. Men de har bytt lagledare nu ÄNTLIGEN! Tog bara två år.... Så hoppas de fixar det här nu. Fem matcher kvar nu ju bara! Hjälp.

IFK spela godkänt idag mot Basel. Kunde ju vart bättre om de vann, men de får väll vinna borta sen då? ;) På lördag is the big game! IFK-Malmö FF. Blir det inte seger blir jag mobbad resten av året. Så de måste bara vinna! Ja eller oavgjort som i våras är godkänt med. Men helst vinna så jag får glänsa ;)

Har haft nått slags ryckning i ögat hela dagen. :S JHelt plötsligt börjar det rycka i högra ögonlocket, vet inte vad som är fel? Fast just nu är min kropp inte på topp! Ja förutom ryck i ögat då (!) så krånglar ryggen fortfarande i vissa lägen.
Och sedan lillfingret, som jag trodde mig stuka på hoppträningen, gör fortforande ont! Kanske har fått en spricka? Måste nog kolla upp det där...  :/

Nejj försöka sova nu. Har aplång dag på jobbet imorgon. Sen stallet direkt efter. Tredje gången med Napoli nu. Får se hur det går :) Så kommer det kännas bra med lite stallmedicin. Har dåligt samvete för att försummat min pålle, han har bara flängt i hagen nu. Men ändå så varmt. Får åka dit på Söndag.

Nej.
Nattinatt

~

I'm turning into a mess ..
What do you want?


I löööv sol <3


Först och främst vill jag bara säga; vilken jävla underbar värme! Även om den kan vara lite småjobbig en dag som denna när man jobbar. Men ska icke klaga för då kommer den säkert försvinna! Och det vill man inte!

Annars är detta en jobbig dag med alldeles för mkt tankar som snurrar. Fan. Igår vare bra då behövde jag inte tänka på allt tack vare min underbara vänner <3  
Men jag har iaf bestämt mig för att backa tillbaka och se vad som sker. Känns som om jag har jagat tillräckligt nu, väntar här ett tag nu bara så får vi se. Annars är det som det är bara bita ihop och gå vidare även om det känns tungt. Men allt blir ju inte alltid som man tänkt sig tyvärr. That's life.

Måste försöka fokusera på jobbet nu. Sen imorn blire kanske en tripp till Avesta för speedway och då kanske man träffar på syster också :)

Längtar som tusan till helgen. På fredag blire Qwarn med förferre hos Multas. Kan bli hur som helst .... Nästan lite nervös för jag vet inte om jag kommer palla om det blir dåligt. :S
På lördag har jag massor att göra, rida, träna fotboll och sedan gå på Qwarn igen :D Ahh! Med alla flickorna då! Ska ses hemma hos Trex innan :) Blir nog riktigt mysigt hoppas jag! Ska fixas biljetter inför båda dagarna bara då så man kommer in. Drygt om man måste köa i massor. Orkar jag inte. Men det löser sig alltid!

Så ska bara skolan lösas. Missar ju första dagarna pga turkland. Har försökt ringa dit men alltid så är den jag ska ringa till ute på tjänsteuppdrag eller nå. Så får göra nytt försök imorgon då. Ska hem till mamma ikväll och fylla i csn blanketterna för studielån. Scary. Hehe.


Btw jag har blivit riktigt brun nu :D Blir kanske sol och bad med flickorna på onsdag ?!  :)


Shadows fill an empty heart
As love is fading
From all the things that we are
And are not saying
Can we see beyond the scars
And make it to the dawn

Change the colors of the sky
And open up to
The ways you made me feel alive
The ways I loved you
For all the things that never died
To make it through the night
Love will find you

What About Now
What about today
What if you're making me
All that I was meant to be
What if our love never went away
What if it's lost behind
Words we could never find
Baby before its too late
What About Now
Daughtry - What about now?

You tell me

Should I give this up..
Or stay and fight for what I want?
Please
Can you tell me if it's worth it!?
Only you have the answer..


:(
:/

Känner mig som en invalid 90-åring, eller nått.. Ont i ryggen har jag, så jävla ont det gör!  Men ska göra ett försök på stallet iaf.. Har laddat så jue. Får se om det går att jobba imorn sen. Suck.


Tålmodet sinar.. Big time..
Börjar undra om det är värt det.
Kanske.
Men det är fan upp till dig nu...

~

07.05

Morgonpigg? Ja tydligen.. John Blund ville inte stanna så länge.

För jag kan inte stänga av min hjärna från allt som just nu snurrar i den.

Vore så mycket enklare om man visste alla svaren..~~

It's hard to say.. I miss you
and I can't get you out of my head

~~


Jobbet snart. Slutar nog runt 12-13.. Skippar nog hallsta. Får se. Sen speedway <3

-

Kuljul!
- Men jaja. Som du vill.


Sitter och gör ingenting för det är skitigt dåligt väder ute så ingen idé att åka till stallet.
Ska och provrida en häst ikväll så hoppas det blir bättre väder tills dess. Hoppas den är fin. Är lite taggade på att få nå nytt att rida på nu. Nått bra eller nått bättre kanske man ska säga för även om jag har mina gullplutt som faktiskt kan hoppa högt! (Han gjorde de i torsdags! Nästan 1.10 fan!) Men han kan jju vara så cp annars att man tappar suget. Så därför.

Vill att de ska bliii fint väder tack!

Bara fem veckor kvar på jobbet, sen turkland och sedan plugg plugg i tre år. Hoppas de blir kul. Hoppas jag pallar.
Sen om tre år kanske man kan få ett riktigt jobb med bra ekonomi och hela tjoffset. Vad najjs det skulle va.Jag är en vampyr - Markus Krunegård <3  -Tröttnar aldrig!

Last day of freedom

Hämtade mitt pass idag. Det var hemskt. Usch. Hatar pass :(

Sista lediga dagen idag. :(

Ska ta spruta om en timme och en kvart usch. Sedan åka och träffa papps en sväng:) Sedan blir det nog minigolf med Anders, Henke, Angelica, Jocke och Danne. :) Blir nog skojj.
Hade filmkväll igår. Var myspys :)

Var med och red i pappas grupp igår. Norreborre gick jätte fint på framridningen kändes bra att man inte behövde skämmas över honom. Sedan blev han sur. Tvingade honom att hoppa Pulvermangraven. (Man går ner som i en stor grav och hoppar ett hinder och sedan upp igen) Sen efter det var han såklart sur. Och trött. Och ville inte allt jag ville men han skötte sig helt okej ändå :) Tills vi var klara. Då alla andra skrittade upp till stallet och jag skulle åt andra hållet.....  Tjockisen skulle prångt med dem. Och varje gång jag försökte ngt annat så ställde han sig på bakbenen inprincip. SUCK. Sen hoppar man av och leder honom då går han hur snällt som helst. SUCK IGEN.
Men man kan inte låta bli att älska den hästen. Finns ingen som har en sådan personlighet som honom :) <3


Nejj dags att göra iordning sig...


<3


kul

Jahapp.

Haft lite semester och det har suttit fint om man säger så :)  Men man vill ju ha mer såklart !

Ha kommit in på högskolan. Är glad. Mycket glad men kan inte låta bli att undra över om jag redan orkar kasta mig in i plugglivet? Jag tror jag chansar och testar. Men missar skolstarten :S Är i turkiet då. Hoppas det går att lösa. Annars kanske man får söka till våren istället. Vi får se. Har ju jobb om jag inte skulle gå iaf.

Pappsen är på strömsholm :) Det är trevligt och jag önskar för allt ivärlden att kunna få träffa honom mer. Usch fast han är här nu och ska vara de tills fredag. Saknar jag honom redan. Hemskaste jag vet är när jag ska åka därifrån när jag vart där ett tag. Usch. Men nu ska jag vara glad får träffa honom imorgon jue. Jag ska vara med och hoppa med dem :) Underbart. De är så härliga alla på hans kurs man känner sig alltid som en i gänget :) Kanske för att jag har vart med sen jag kunde stå och gå. Det har ju vart samma gäng i 20 år liksom :P Det ska bli kul och rida för pållen går så bra också :)
I lördags var jag, pappa, fastrarna, farmor och hela kursen på Liverpool på Jazzensmuseum. Mkt trevligt. Och god mat :)

Blir ledig nu måndag och tisdag sedan blir det jobb resten av veckan då. Och ända fram tills vi åker. Pengar pengar I need.I'm falling for ...
Are you?
Or did you get what you came for?
It feels comefusing ...


Well well well..


Har haft en bra helg :)

I fredags då var man först hos Pokkinen sedan in till stan med brudarna då till power meet vilket var mkt trevligt :))
Sedan lördag blev det power meet igen och sedan sjökrogen med Anders, Henke och Danne. Det var kul som tusan. Sedan var det lite annat trevligt folk :) Kusinen var här. Ska träffa henne i veckan.

Dock slutade inte helgen nå vidare. Pinsamt  .  Magjsuk/matförgiftad/bakis  .  Spydde från kanske 4 på morgonen till 4 på eftermiddagen. Inte kul. Men idag känns det bättra och jag har till och med fått i mig lite mat. wunderful. Hade inte vart kul om man blev sjuk hela semestern. Fast det är ju piss piss piss väder ute såå man kan ju inte göra mkt ändå. Jag som skulle rida varje dag. Suck :( Men imorn blire de oavsett väder fan!

Pappa kommer på fredag. Och på lördag ska jag med honom, Faster, Farmor och hela hans kurs på Liverpool på Jazzens. Kommer bli guld. De är så himla bra! :)

Sen annars blir väll helgen lugn tror jag?


Talk to ya later'

One Question .I know where I'm standing and what I want.
Do you?
I love the time and in between
The calm inside me
In this space where I can breathe
I believe there is a distance I have wandered
To touch upon the years
Reaching out and reaching in
Holding out holding in

I believe
This is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand

Oh the quiet child awaits the day when she can break free
The mold that clings like desperation
Oh mother don't you see I've got
To live my life the way I feel is right for me,
Say it's not right for you
But it's right for me

I believe
This is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand
RSS 2.0