Happy New Year


Tänka sig att ännu ett år gått till ända. Tiden går alldeles för fort enligt mig. Tyckte nyss det var vår och man blev förälskad och nu vips så har vi varit tillsammans i (snart) 8 underbara månader! ♥ Det är för bra för att vara sant ibland tror jag! :)

Julen var helt underbar. Jag fick så många bra paket så ni anar inte! Av min älskling fick jag komplett skidutrustning ja alltså termobyxor, jacka, vantar, strumpor och googles allt matchande i lila! :D Han gav mig också en ny dator (!!), locktång, glasunderlägg och ett fat med Marylin Monroe motiv. :)
Jag fick också en parfym, nya Michael Jackson skivan, present kort på Rut och Cubus. Älsk och jag fick också en strykbräda och tvättställning, skålar med Elvis motiv, ett pussel samt pengar som vi bland annat har handlat en ny dammsugare för! :D Jag testkörde den nu ikväll. Den gick riktigt fint. Ja kort och gott var det en kanon jul!

Dock slutade julhelgen i magsjuka för min del och blev sängliggandes ända tills tisdag. :/ Detta ledde till att jag missade ena tentan som skulle in. Arg över det men vad gör man? Blir att lägga krutet på den andra nu efter nyår. Sedan får man ta den här man missade..

Ja nyårs afton. Den firar vi i Alingsås jag och älskling. Hem till farsgubben och mysa. :)

Inget direkt nyårslöfte. Jo jag ska må lite bättre fysiskt. Inte tokträna men få upp lite kondis och komma igång med ridningen på allvar. Jag och Norris ska träna kondition ihop vi! :)

Nej sängen nu. Vi ska ju upp och köra imorgon!

Gott Nytt År alla underbara! :) ♥dan före dopparedan


Underbara julen är nära. Tänk att det är julafton på imorgon :) Kan inte alls koncentrera mig på det jag ska, det vill säga plugget. Vill bara mysa och och pyssla. :)

Veckan har vart mycket stress. Ihelgen hjälpte vi Chrilles syster att flytta. Så hela lördag försvann. På söndagen skulle vi ha julemys. Så vi högg gran i Sura men höll inte på komma hem för bilen dog mitt på e18. Vi blev nästan ihjälkörda, men en snäll polis vaktade våra liv från att bli krossade av någon annan bil. Sedan fick vi bli bogserade hem. Och tror ni inte biljäveln funkar fint sen.. Man blir så trött.

Sen har det vart fullrulle hela veckan med redovisning, plugg, julklappsshopping. En juleklappa kvar att handla bara sen är vi klara. :) Jag skulle åkt idag men som vanligt blir det strul. Ena bilen ville inte fungera imorse när älsk skulle till jobbet. Så mina ärenden ställdes in men jag ska ut snart och se om jag kan få liv i den nu.

Ikväll blir det mys, göra julskinka och knäk. Sen spela lite bingolotto. :) I helgen sen blir det många julaftonsstunder, närmare fem stycken tror jag. Men så blir det med stora familjer. :) Mys!

God Jul på er ♥

Hold my handFör den är så djävulskt bra ♥


fight for this life


Blogga, ja det hinns sällan med.

Det har vart mycket. Praktik och skola har tagit den mesta tiden.
Men idag gjorde jag den sista praktikdagen. Både skönt och tråkigt samtidigt. Kommer ju självklart sakna alla barnen. Fast nu är det inte långt kvar förrän det är dags att börja arbeta på riktigt. :)

Skolan tar som sagt mycket tid den också. I fredags bockade jag av den första utav fem tentor med ett godkänt. Duktiga mig. :) På onsdag är det dags för nästa, åtgärdsprogram ska göras. Som tur är i grupp. Skönt då kan man ta stöd av varandra. Nästa måndag är det dags igen, redovisning av grupparbete i estetiken. Och sedan är det bara två hemtentor kvar, vilket betyder hejdå jullovet! But that's life.

Försöker tillbringa minst en dag i veckan i stallet hos pållarna. Efter min tentarush här så är det fullfokus på N för att få honom i hyffsad form. Och sedan mysa med gamlingen i stallet, Arrak. Han har vart dålig ett tag men är på bättreingsvägen nu. Var lite orolig ett tag för såg ut som om hans dagar var över men icke. Han är en kämpe! :)Bilderna är från förra helgen, när han var så dålig.. :(
goodbye my friend


Händelserik vecka. Utbildning via vfu:n, vfu, arbetsintervju och farfars bortgång. Allt känns bara lite skumt. Massa plugg som komma igång också. Fy och usch. Jag behöver en semester och det är snart!

Nästa vecka är det både skola och vfu för mig samt tenta som man ska hinna förbereda sig till. Fight!

Känns som om jag inte ens tillåtit mig själva tänka på det här med farfar. Bara typ fem minuter efter beskedet. Sen back to work. Känner mig något irriterad över det hela. Varför ingen har berättat för mig om hur dålig han varit. Jag skulle velat haft en chans att få säg hej då jag också. Men det är ju inte direkt så att jag lyft luren själv och ringt heller. Man tror att de ska finnas föralltid. Lätt att vara efterklok.

http://tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=542170

RSS 2.0