Underbara..

... sol sol sol ♥
jag vs bilar

 
I natten mellan lördag och söndag skulle jag vara en snäll storasyster och hämta lillebror på WQ där han firade midsommardagen.
 
Men jag kom aldrig dit för en rådjursdam tyckte det var ett perfekt ögonblick att vandra över vägen samtidigt som jag kommer körandes. Det small ordentligt och jag klev ur och fann att min grill och högra lampor inte längre satt kvar på bilen. Fröken rådjur kunde jag inte se till.. Åkte hem väckte C, ringde polisen, grät lite, tog med mig C ut för att märka upp platsen och vi hittar fröken rådjur som troligen (förhoppningsvis) dog direkt vid kollisionen.
 
Kommer drömma mardrömmar om den stackaren. Fy. Har knappt kunnat köra bil efteråt. Kryper fram livrädd att ett oskyldigt djur ska hoppa fram ur skog och diken. :(
 
Bilen mår förövrigt inte så bra heller. Vågar inte köra den just nu utan vi måste undersöka skadorna närmre samt kolla vad de kan tänkas kosta att laga.
 
Kan man konstatera att jag efter lyckats få punktering 752 gånger, kört in i en annan bil i en rondell, klippt ett rådjur, tappat ett par avgassystem, smekt en rödvägg, fått rutor inslagna, fått bilarna slangade.. och att bilar generellt bara går sönder så fort jag sätter mig vid ratten .....  kanske inte borde ha bil överhuvudtaget? De liksom bara har en tendens att gå sönder eller bringa olycka in i mitt liv..
 
Vad tror ni? Bör jag återgå till häst å vagn istället?
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej igen!

 
Nu har det gått några dagar sedan jag tittade in. Men livet har vart sjukt stressigt ett tag nu. I torsdags när jag åkte från jobbbet kände jag bara för att stanna bilen och gråta en stund. Fy.
Är det så folk känner när de är på väg in i väggen?
 
Kan ärligt säga att jag hade lust att ställa in allt. Midsommar, midsommardagen ja allt. Ville bara ligga inne och sova och vila.. Men så blev det inte riktigt, och jag har haft en riktigt bra helg trots en viss incident med ett rådjur...
 
Men trots att jag har haft kul hela helgen har jag haft fullt upp och jag har inte vilat. Nu är klockan 10 på söndagkväll och jag känner mig lika dålig som i torsdags när jag åkte hem från jobbet... Hoppas verkligen de här två sista veckorna går smidigt och framförallt fort så jag kan få lite semester!
 
Berättar mer om min midsommar i ett separat inlägg senare. Nu säger jag godnatt!
 
 
Saknar verkligen den här killen så det gör ont.
Bandet vi hade mellan varandra är så sjukt att det inte känns som om jag kommer finna någon liknande igen.
Men jag glömmer också bort att det tog oss många år att bygga upp det..
 

I miss you

 
Idag värker hela mitt hjärta efter dig min vän. 
Saknar din trygghet. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen har börjat bra...

 
Hade tvättstuga denna morgon.
Försov mig såklart så stressar ner som en tok. Ska låsa upp dörren, som alltid brukar krångla lite.... Försöker å försöker ... Efter 15 minuter riner tårar och jag står och slår på dörren. Ringer mamma och ber henne komma och pröva med vår extra nyckel. Nej inte den heller. Får till slut gå och låna grannens nyckel som såklart låser upp dörren på första försöket.
 
What the fuck!? 
 
Arg som ett bi börjar jag ösa in tvätten.
 
Min andra granne kommer ner, som för övrigt är lite dement, och vill låna torktumlaren. Javisst säger jag och inge mer med det. Tar hunden som snällt legat utanför och vänatat i 40 minuter och promenerar iväg.
 
Kommit en bit när jag stopper ner handen i fickan och tänker "vänta lite nu"..  Ska inte jag ha två nycklar på min ring? Ja men såklart har jag väl tappt en med min otur idag! Börjar traska samma väg tillbaka ner i tvättstugan å letar. Nej den är fan borta... Upp till lägenheten ska låsa upp dörren..... Nähä. NU funkar inte nyckeln här heller!! Seriöst nu började jag fundera på om någon driver med mig. Är jag utelåst nu eller vaddå??
 
Hör röster i trappen nedaför. Det är min dementa granne som har en väninna till hjälp, de försker låsa upp hennes dörr men det går inte.. Jaha då har tanten lyckats ta MINA nycklar och vandrat iväg med! Vad är oddsen liksom. Jaja tur hade jag som kom tillbaka samtidigt som dem så vi lätt kunde byta tillbaka nycklarna. 
 
Men problemet att ta sig in i tvättstugan återstår. Tar det på måndag. 
Nu ska jag njuta av resterande timmar på denna lördag på det ställe jag trivs allra bäst.. i stallet!
 
Kram på er! ♥
 
 

Till salu!

 
En Knights Princess allround sadel mot dressyr. 17,5"/MW.
Passar häst med markerad manke.
5000 kr.
 
 
Veredus Olympic bakskydd, stl M. Knappt använda. 400 kr.
 
 
 
Har även ett par reflexboots strl L, en brösta, med martingal svart, strl full - bilder kan skickas vid intresse. :)
 
 
 
 

Here I am!

Dålig uppdatering igen. Bad bad. Men mina timmar räcker inte till.
 
Men allt är finimang och rullar på. Härlig långhelg har det varit också!
 
Riktigt fint väder i torsdags - hann lapa lite sol på balkongen och bara mysa. :) I fredags jobbade jag en sväng men kvällen bjöd på trevligheter i grannbyn. I lördags var det överraskningsfest för min fina vän Malin. Helt klockren kväll och det var riktigt roligt att gå ut faktiskt. :)
 
Söndagen spenderades nere vid slotter och lite hästtävlingar. Mycker mysigt. Hade gärna spenderat lite mera pengar men unnade mig i alla fall en ny piké. Är ju faktiskt på gång att köpa en ny sadel så kan inte kasta ut för mycket pengar...
 
Idag är det måndag och en ny vecka. Vi har sjukt mycket på jobbet just nu och känns som om jag skulle behöva jobab över ex antal timmar varje dag för att få ordning på allt innan semestern... Kämpigt men kul.
 
Nej ska faktiskt göra ett ryck och försöka städa lite. :)
 
 
 
 
 
 
 

balkongen

Min sådd tar sig. Rädisor och gräslök på väg upp. :) Rukolan trivs sådär... Det vill sig inte riktigt.

Vi har också fått dit en blomlåda och lite fint på bordet. Äntligen börjar den kännas lite mysig. :)

Men helt ärligt så gillade jag balkongen på gamla lägenheten bättre...Lite halvkassa bilder från min halvkassa mobil. Blir bättre snart! ... ;)

RSS 2.0