Datorlös..

Sitter just nu i skolan .. Har samhäll.. Min dator är på rensning och lite annat. Så passar på nu. Hehe :P Min bil skulle också behöva åka på det. Den är svår startad och ja den lägger av lite hipp som happ, inte så kul faktiskt... :/ Men hoppas att vi får vår nya bill innan lörda då viska på Big Mac Cup annars blire jobbigt .. Men men det ordnar sig nog. Hoppas jag :P

Gud vad jobbigt det här tangentbordet var. Blir trött i armarna av att skriva typ haha! Usch ..

Jag tror att jag ska åka in till Erikslund ett tag idag om jag vågar, och rider imorgon istället. Ja jag tror jag gör så. Om min bil startar nu när jag ska hem från skolan förstås....... :D Haha jag dör. Jag vill ha en ny!

Men måste gå nu.. Men ja inte kommer jag finnas på msn på ett tag så ni vet ;)

Pusshej!

En ny kärlek <3

Åh vilka underbara vårdagar det har varit och jag har haft den bästa helgen på länge :) Jag har nämligen varit hus-, häst-, hund- och kattvakt. Ulf och Marianne (som jag rider hos) var i skåne och därför var jag det. Det var så himla kul och sköta allt själv och nu vet jag med 100 % säkerhet att jag vill bo på en hästgård och inget annat!

Kom dit i Torsdags kväll.. Sen på fredagen kom Angelica och Becca och hälsade på vi tog ut Norre på tur och tilloch med Angelica vågade rida :D Hon var jätte duktig. Tog ut Arrak sen en sväng men han tramoade av sig sin sko så det blev en kort tur :/ . 
 
I Lördags åkte jag och red Wunder, hon gick toppen som alltid! Vilken underbar liten häst måste jag bara säga. Det var jätte kul och se hur mkt Bailas för hade växt från förra veckan då det föddes. Han är så söt, de har döpt honom till Bailando. :)
Jaa sen var det hem till gården och mocka och ta in hästar osv. Både Tindra och Tyson hade tappat var sin sko ihagen, typiskt! :P Så i söndags blev det boxvila för Tindra och Arrak men de andra körde jag ut. Red en sväng på Norre på kvällen efter att kollat på Gilmore Girls en hel dag ;) Så himla bra, Malin köpte hela säsong ett till mig! Tack! Ska försöka se om jag kan få tag på säsong två med. Sen på kvällen iaf kom dem hem med den nya hästen som de hämtade.
 
Sunlight. En 8-årig brun valack efter Lucky Light. Skit fin var han och idag på eftermiddagen så prov red jag honomoch jag kan endast säga att jag har funnit en ny kärlek. :))) Vilken häst så himla bra och rida och perfekt storlek och ålder. Men om man ser till vad han kostar så borde han vara det också, han kostar nämligen över 100 000 kr. Hoppas han kommer stanna kvar ett tag nu för den där hästen är något extra!

Annars idag, skjutsade in Karin till vägvärket imorse.. ;) Hon hade teoriprov som hon klarade! :D Grattis igen gumman! :D Så gick vi på stan lite efter det. Jag hittade ett linne och en topp, jätte nöjd. Karin köpte en jätte fin jacka :)

Ikväll är det träning :) Ser fram emot det förutom att det är gasnka kallt ikväll men men. Hoppas många kommer dit då blire kul :) Egentligen bode jag vara hemma och skriva min historia uppsats men jaa får "glömma" den imorgon och skicka in den imorgon kväll istället. Jag hinner ju göra lite på den idag träningen är inte förrän klockan 20.00 så ..

Såååå ska väl börja nu då .... ;)

Pusshej!


B2K feat. P.Diddy - Bump Bump Bump

Jobbsökandet i fullgång!

Jag har inte bloggat på länge.. Vet inte varför, har typ inte orkat bara antar jag. Så mycket med skolan och så.. Har sökt en massa jobb :D Ett på Grällsta ridcenter. Det skulle jag jätte gärna vilja ha, fatta kul och få jobba på en hästgård i sex veckor. Vilkert paradis! (a) :D har sökt till POlarn och Pyret, Moderna Hem, Stadium, Grönalund och sen nå städjobb i Köping. Ska söka några fler imorgon sen orkar inte skriva nå mer ansökningar nu :P Haha!

Jag fick lite dåligt samvete idag när jag var till stallet. har inte ridit på länge. Har ridit Wunder mest, men hon är så rolig och rida :) Värsta! Ullrika hade precis ridit när jag kom för att ta in hästarna och ge musse mat och så.. Iaf hin hade mött Älgen jag mötte förra veckan! Den hade typ följt efter henne och Tyson as läskigt, Tyson höll ju på dö! Inte kul alls han är inte och leka med, han är grymt stark och Ullrika är inte så stor. Så hoppas den inte blir för närgången när man ska ut och rida nu usch jag gillar inte det här. Men jag ska rida imorgon så får väl se hur det går. :P
Var på Hööks idag och köpte nya skor till mig eftersom mina läcker in, hål under i sulan. :S Hursomhelst jag köpte också ett nytt pannband till Arraks träns :))  Sen en nosrem till Norres så han slipper ha en svart på sitt bruna träns. Känner mig stolt över det ! :) Ville ha mer grejer men det får vi ta nästa gång ;)

Har vart lite krasslig på senaste men nu är det bättre, skönt :) Fast tråkigt att inte mamma blivit det för nu måste jag jobba båda dagarna ihelgen bläääääääää. Fast en fördel med att jag jobbar är att jag får lite plugg gjort då haha! ;)
Har inte tränat nå den här veckan bara för halsen, sen var juen träning inställd. Så det blir hårdkörning nästa typ haha joo men jag måste! Ska tvinga ut mig varje dag. Jaghar iaf mockat hela stallet tre gånger den här veckan vilket är (jag lover!) as bra träning för armarna och axlarna, hade as mkt träningsverk :P

Jaja jag är lite krogensugen. Men det blir väl nästa helg när Malin är hemma igen .. Orkar inte den här.. Vill på konrad då.. Har vart på Pluto och Silk nu och det är så mycket tråkigare där! Men får väl se vad som händer.. :)Mika - Grace Kelly

RSS 2.0