Thats why..

 
En längre sjukperiod för mig har resluterat i väldigt lite ridning. Nu har dock T jobbats från backen ett par dagar så imorgon tänkte jag göra ett försök till lite ordentlig ridning.
Idag longerades han ute på fältet i mörkret. Det var svinigt kallt om näsan men T var pigg å glad. :) Men han är verkligen så snäll att jobba med från marken. Lyssnar bra och försöker sig aldrig på något. Det gillas.
 
 
När jag hoppade in i bilen upptäckte jag att det var -14 ute... Inte konstigt man frös om näsan.. ;)
 
 

21 januari

 
Idag blir man 26 år. Fy farao vad tiden springer ifrån mig! Haha.
 
 

Hej!

Här ekar det tomt. Av flera anledningar. Ork och tid framförallt. Inte dåligt med inspiration. Har mycket idéer om inlägg men de får komma senare.
 
Jag har vart hemma idag. Jag känner mig inte bra och behöver vila helt enkelt. Jag sover och sover bara just nu. Men det är väl det min kropp behöver. Ska vila en dag till sen jobbar jag på fredag igen.
 
Vilan betyder också ingen ridning på ett tag. Behöver ork och inspiration.
 
Annars har 2014 börjat över för väntan. Helt klart att det kommer bli ett mycket spännande år! ;)
 
 
Ibland skulle jag göra vad som helst för att få dig tillbaka. Trots att jag vet hur bra du har det idag. ♥

Hoppträning

 
Min första hoppträning på ett och ett havt år. Och T's första typ på flera år..!?
 
Hur tror ni att det gick?... :)
 
Det hade jag gärna visat er men mina hästskötare/moraliskt-stöd-publik var så nervösa att de glömde filma! Ha och att vara nervös var ju mitt jobb. ;) Men istället får jag berätta för er att det gick mycket bra!
 
Väldigt vingligt och många konstiga språng i början men tillslut slappnade vi av och kunde få en fin och jämn rytm genom en lite enkel gymnastik bana. :) Klurigast hade nog T med studs på böjt spår. Jobbigt att hoppa och svänga samtidigt... ;)
 
Blir definitivt några fler träningar. Och då ska det fillmas! ;)
 
 

Nytt år..

 
Min nyårsafton var bra. Vi, med våra bästa vänner, åt och drack en massa gott. Tittade på fyrverkerier. Mysigt. :)
 
Dock började 2014  med en dunder förkylning. Inte så roligt. Hade ju planerat en resa ner till min pappa men det sket sig. Kul semester man haft egentligen.. Först magkatarr och allmänt slutkörd så får jag några få dagar då jag börjar känna mig normal.... och pang. Dunder förkylningen. Ingen feber än som tur är och hoppas den stanna borta också!
 
*Nyårslöften. Har ni avlagt några? Inte jag.. Eller jo jag har satt upp lite mål med 2014.
Förbättra min kondition - så jag orkar mer med allt! Ridning, jobb, livet.
 
*Försöka dra ner på sockersuget och äta lite mer hälsosammare. Vill inte skriva att jag ska banta. Visst att jag kanske lagt på mig, men det är inte allt här i världen. Sen om jag lägger om kost och försöker förbättra min hälsa är resten bonus men det är inte det som är mitt prio utan det är mitt välmående och min ork för mitt liv.
 
*Ta grönt kort och komma ut och tävla med T.
 
Vad tror ni, kommer jag lyckas. :)
 
 
 
 

RSS 2.0