Bajjsblogg

Hatar att vara sjuk!                                                                                   care  please

BORED


Min uppsats går bajjs. Sjukt äckligt svårt är det.
• Jag vill ha! Hatar att vara fattiglapp!
Sammanfattning turkland. Stället eller landet eller vad man säger var faktiskt inte så bra som man har hört. Maten var i alla fall inte det. Men värmen saknar man och havet och poolen. Fan. Sen hade vi ju det väldigt mys där också. Även om vi blev sjuka i omgångar. Men thats life och nu är vi back in town och livet leker. Eller inte.


Ser fram emot skolan imorgon och få vara lite social igen. Mot idag. Sen träffa gamla chefen. Sen få tag på nya. Sen hem och skriva tills tangentbordet brinner för imorgon måste den vara klar. I alla fall första versionen. Hjälp. Kanske borde skriva lite mer nu. Men inspirationen är inte på topp om man säger så ju...Btw Little Miss Sunshine rocks!

Silence hurts you know


Woohoo!


För vi drar till Alanya imorgon bitti :D :D

Så ses och hörs om en vecka ha det underbart för det ska jag ha :D

PUSS PUSS

orättvist

Fy fan säger jag bara så himla tråkigt. Finns inga ord.

Förra året skedde det två hemska olyckor inom speedway. Robin Johansson 18 år blev förlamad och blev satt i rullstol för resten av livet. Kenny Olsson avled efter svåra huvudskador som han ådrog sig under en krasch. Seriöst DÅLIGT att det inte gjordes mer åt säkerheten. Att förarna inte krävde luftstaket och andra säkerhetsåtgärder som de högsta ligorna i England och Polen har och som är ett MÅSTE för en VM-deltävling. Men ingenting sådant krävdes här i Sverige.. I lördags skedde det igen. Två förare krokar ihop i första kurvan och går omkull och Kim Jansson kan omöjligt undvika dem och kör rätt in i en av cyklarna. Flyger handlöst mot staketet och sedan ner på backen. Två ryggkotor krossas och fler lösa benbitar. Ryggen är alltså inrpincip av. Han blir också tvingad till ett fortsatt liv i rullstol. Kim som i våras bröt lårbenet i en elitseriematch för smederna och har precis gjort comeback i div-1 laget  Team Bikab. Otroligt tråkigt sätt att få ett sådant slut på en alldeles för kort speedway karriär. Lider med honom. Men om någon fixar detta är det han.Alla tankar till Kim idag.
Jag har själv träffat honom och han är en otroligt positiv, glad och trevlig människa och en otrolig kämpe på banan.
Så otroligt tråkigt.

                               


Så nu är det fan dags att göra något åt säkerheten!

http://www.namninsamling.se/
- Sedan "Ingen speedway utan luftstaket"

Tuesday

Blev ledig idag bara sådär. Det var skönt. Har gått på stan och fått en massa gjort. Typ. Det känns iaf som om att alla papper och sånt inför skolstarten är fixade. Sen det mesta inför resan. Ska bara fixa en resväska sedan se till att tvätta allt som ska med. Blir nog bra. Jag har ju massor med lediga dagar innan vi åker eftersom det är min sista dag på jobbet på fredag!! :D Underbart ! Så nu äre bara lite lite jobb + skolan. Blir nog alldeles utmärkt hoppas jag.

Imorgon blir det lång lång dag på jobbet, sedan träning och möte. Torsdag stallet, sen kanske kanske speedway om det blir väder. Har ju redan betalt för den så lär ju åka :P Alla matcher blev typ inställda idag. Jävla skitväder. Men masarna körde och tack gode gud fick de stryk. Nära ögat där. Usch.

Planer för helgen? Vet inte. Vi ser väll vad som sker. Förhoppningsvis kanske hinna rida lite mer. Beror på vädret.

Men nu blir sängen om jag ska orka upp imorgon. Fan. Men bara tre dagar kvar stå ut, stå ut!


You know I hate that I miss you so much,
and that we never have time...
<3

Hej eller nått, fantasilös? Jaa..


Well let's see then..  Helgen har vart bra, har haft kul med människor jag tycker om, bättre kan det ju inte bli eller? :)

Tråååkigt en sak dock. Inga kommer och tränar. Och inga hör av sig. Imorgon blir det match. Vi är nio som det ser ut nu. Hur taggande är det när man ska möta serieledarna? Nej fy fan inte alls. Men vill ju inte behöva byta lag eller nej jag tänker inte byta lag då lägger jag hellre av. Då får det vara nog nu om det inte bli nått av det här.. Tråkigt men sant.

Har en lugn vecka på jobbet nu sista veckan. Ska ev jobba mån-tis också nästa får se. Inte så sugen men men.

Haft värsta filmdagen idag. Det har vart trevligt. Lite ensamt bara men skönt.

~~

Feel this
Can you feel this
My heart beating out of my chest
Feel this
Can you feel this
Salvation under my breath


<3I have this
enoying feeling
in my stomach
that won't go away

Bara några små ord

I'm glad :) Och väldigt väldigt trött!

Men har haft en myspys kväll verkligen :) <3

Ska hoppa i säng nu iaf innan jag blir för trött för att sova.

Puss

Glad igen :)


Är inte livet rätt underbart ibland?

Just nu iaf :)

OM man bortser från min rygg, för den är inte underbar .. :( Vetefan inte vad som är fel! Just nu är gör det bara små ont men kul att gå å ha så hela tiden. Usch nee pallar inte. Haft över en vecka nu! Sitter faktiskt i telefonkö just nu till doktorn. Får se om man blir sjukskriven eller nått :S

Ska iaf testa och spela fotboll ikväll! Längtar ju såååå :D Fan om det inte kommer nå folk då blir jag så jäkla sur ska ni veta! Vi ska ju klara av det här nu och kliva upp i femman igen! Och ta oss till final i vlt-cupen! That's it!
Så kom igen och pallra er ner!!

Måste nämna några små ord om helgen. Var tvådagars! Var nervös för fredagen, men det blev rätt bra ju. När vi äntligen fick reda ut saker och ting! Och otroligt glad är jag för det, för jag tror det kan bli bra, eller?
Lördagen var bara helt underbart rolig! Vår lilla "avskedsfest" för Therese blev mer än lyckad :D Super trevlig kväll måste jag bara säga! :D

Nähä jävla skit! Ska gå hem till moster och ringa för det här går inte. Kostar för mkt. Jäfla telefonköer! Ska ju ringa skolan också såå lika bra.

<3


RSS 2.0