Ibland så tittar jag fram

Ibland får jag till det liksom. Hade planerat hela lektionen helt själv typ. Veronica kom med lite precis innan och Jimmy nej han bidrog inte med mycket. Men den blev fan lyckad. Alla verkade ha kul och tyckte iallafall att den var lite jobbig :p MEN det jag är mest stolt över att jag, lilla jag stod där o pratade framför alla andra och var inte ens nervös :D Jag fattar inte när vi är i klassrummet vågar inte jag säga nånting om jag står framför klassen TYP det går om jag måste ;) Hur som helst nu gick det hur bra som helst och det känns så himla bra! Jag tror idrottslärare verkligen är nått för mig. Jag trivs då :) Längtar till Torsdag då jag ska ha min ridlektion :D:D:D Såå kul det kommer att bli! Thihi! (a)

Nej jag ska ringa till mamma och planera veckan nu sen ska jag iväg och titta på min träning.. Jag får inte vara med :( Men jag vill jag vill jag vill !! Kan jag aldrig bli av med denna förkylning.. Så himla jobbig! Usch!

Imorgon har jag körlektion.. :) Kom på det nu vilken tur annars hade jag väl försovit mig :P .. Räknade här om dagen och det är inte långt till uppkörning nu faktiskt.. :O Läskigt :D
Hoppas Pernilla klarar sin nu snart *Håller tummarna*

Nej måste gå! ;p

Pussa på alla ! <3R.E.M - Everybody hurts

Ja ..

Jag är sjuk :( Men tycker faktiskt det är lite skönt .. Vet inte varför jag har ju ont typ överallt men ja det är skönt på något sätt.
Tråkigt att jag inte kunnat rida idag när det äntligen var fint väder och inte regn! :( Bajjs. Men ska försöka nån dag i veckan förhoppningsvis. På måndag komemr ju de nya hästarna dit :) två flickor, en svart ochen skimmel. Skimmeln ska ha jätte bra hoppstam :D Så spännande hoppas de blir kvar ett tag. De är ju bra 6 år så de har ju en framtid. Det skulle vara så kul :)
På tisdag är det sista gången på hallsta ridklubb :( Tråkigt men skönt med kanske. Vi ska hoppa då. Jag ska troligtvis ha Billy. Vilket blir spännande undrar hur det kommer att gå.  Hade velat ha Mimmi men hon är fortfarande inte frisk och så =/ Önskade att man kunde få ta henne därifrån.. <3
Jag önskar jag visste vad jag ska säga för att få dig att må bättre men jag vet inte. Jag skämms när jag inte kan förstå dig till fullo. Jag vill men jag kan inte. Jag har alltid haft det så jag vet inte hur det är att leva ett annat liv. Jag är så himmla ledsen men jag är här när du vill.

Så himla sorgligt. Ens egna problem blir så små. Att det finns så mycket olycka och hemskheter i världen. Ibland skämms jag för att jag har det så bra ändå. Jag önskar att jag kunde göra mer ibland.

Michael Jackson - Earth Song

Framtida namn?

Smedernas lag klart (Förändring kan ske beroende på hur det blir med farmar laget Bikab.)

En stor (Enligt mig) förlust. Smedernas hjärt och tro tjänare i över 10 år.

Billy "the bullet" HamillHan lämnar nu klubben för MasarnaAvesta.
Men jag säger som han brukar säga : "We are not going down hill, We are going Hamill"
Tack för tiden, minnena och autografen ;D

Scott Nicholls har med lämnat, till Bajen for han och skog följe med de som killar som lämnade oss för dem redan förra året. Ni lär ångra er..

Ja till laget vi nu faktiskt har fått!

Ett ungt ganska orutinerat lag men som defenitivt kan bli något bra i framtiden.

1. Wieslaw Jagus
2. Linus Eklöf
3. Eric Andersson
4. Krzysztof Kasprzak
5. Krzysztof Buczkowski     (Nyförvärv från Vargarna)
6. Rory Schlein                    (Nyförvärv från Indianerna)
7. Andre Compton              (Nyförvärv från Vargarna)
8. Morten Risager
9. Mariusz Puszakowski

Som sagt ett ungt lag med bara en som fyllt gammalt (Dvs 30!)
Ska bli spännande och se vad de kan, inget slutspel men jaa kanske .

Okej nog om Speedway men ni har väl ändå redan slutat läsa .. :P

Jag gick upp 20 över 6 imorse för att göra prov. Blä ! Jag vet inte ens säkert att jag kommer att klara det ..
Sen ska jag jobba hela helgen så vet inte när jag ska hinna skriva min historia uppsats men får ta tag i det imorgon! Måste det ..

Oh imorgon är det idol! ... Utan Danny :( Hm fan jaja.

Har sovmorgon till halv ett imorgon höhöhö :D Såå skönt .. gförutom att jag måste ta halv 11 bussen för kan inte komma till halv 12 bussen på något sätt. Bajjs men jag ska vara i Magnus lägenhet ett tag :) Skönt ..

Nej ska sova nu . Sussa väl :)Just nu :
Good Charlotte - Lifestyles of the rich and famous

I'm the world's greatest

Okej hm den här veckan har vart lite bättre trots skolan börjat igen :p Hehe ..

I måndags var det en lång dag då jag gick från kvart i nio till tio i fem. Men jag fick tillbaka ett svenska prov som jag trodde gått bajjs men det visade sig bli ett VG :) Väldigt bra känns det! Hade ju inte ens pluggat ..
Sen avr det fotbolls träning! Vi var inte så många så lattjade mest. Nästa vecka är det möte om lagets framtid bland anant. Hm lite orolig är man..

I går hade jag samhäll, då skulle vi göra en uppgift på 90 minuter själv eller i grupp som ska bli betygsatt. Jag och Josef gjorde den och det blev väl rätt bra tror jag :) Han ville skriva mer, men två sidor tyckte jag räckte sen hade vi bara fem minuter kvar på oss iaf :p Haha! Fast hörde sen att vissa skrivit typ 4 sidor..  Jag hoppas vi iaf får VG på det ..

På kvällen var jag och red :D Fick Lina vilket är kul för vi ska hopp nästa vecka och hon är bäst att hoppa med förutom Mimmi då men hon är fortfarande sjuk :( pluttan. <3
Förra veckan hade jag med mig egen häst på lektionen! Falke, han tyckte det var väldans skojj! Speciellt när vi galloperade han har nog aldrig vart med om 8 hästar som galloperar samtidigt som honom i ridhuset ;) Ett under att jag satt kvar :D

Sen idag var min första lektion inställd när jag kom till skolan. Filosofi som vanligt.. Så hade egentligen då sovmorgon till 20 i 11. SKIT! Eftersom jag inte hade nånting att plugga heller för det var hemma. Kul, så där satt man i två timmar. Sedan hade vi Geografi vilket var tråkigt men ändå ganska kul jag vet inte..

Ja och nu borde jag plugga men som vanligt hamnade jag här. (a) Hehe . Har geografi prov klockan 08.00 imorgonbitti. Missade när första provet var så får lov att göra det nu. Förhoppningsvis får jag G och då är jag nöjd blire mer så är det ett + men jag tror inte det inträffar ...

Imorgon ska jag jobba, även jobba lördag och söndag. Det är bra jag behöver pengar. Vi ska göra ett ägarbyte på min bil så den står på mamma. Försäkringen kommer att bli mycket billigare då eftersom hon har hunnit samla massa bonus och grejs jag vet inte riktigt men hon sa så. :p

Nej ska väl återgå till pluggandet ..

See ya!


R-Kelly - The world's greatest

Flopp!

Hur kunde Danny åka?

Det blir samma som förra året då Ola fick lov att lämna förtidigt.. Så himla dåligt och orättvist.

Nu gäller det för Erik, Felicia och Marcus.

No more .

Jag vill inte vara med något mer nu . Jag behöver komma här i från nu innna jag kvävs.
En dag med mamma hemma och jag tror jag börjar grina när som helst det går inte. Jag fattar inte, men jag vill inte vara själv heller. Enda gången den här veckan jag mått riktigt bra var i tisdags när jag fick vara i stallet hela dagen och den enda saken som alltså får mig att må bra måste jag ge upp. Jag hatar att kör bil jag hatar att ta körkort och mest av allt hatar jag pengar. Det är det värsta som finns i den här världen. Men det är ju inte problemet i alla fall. Det är pressen jag inte orkar längre. Allas tjat opch förväntan. "Du är ju så bra i skolan så teorin borde ju inte vara ett problem". Men nu är den det .. Ett problem som jag inte vet om jag kan ta tag i till 100%. Inte om jag ska orka med sista året i skolan som det känns nu. Saknar fotbollen, mitt lag, att träna med dem och bara vara där. Det gör ju inte allt bättre precis.
Allt känns/är helt åt helvete och jag vet ju inte varför men tyvärr känner jag inte för att vara särskilt glad och jag tror jag behöver lite distans till vissa inte alla men några.. några som står mig nära tyvärr.  Det gör det hela ännu mer dåligt men jag vet inte annars vad jag ska göra allt känns bara för mycket just nu..

Hm kändes som det var tvunget att komma ut. Jag är ledsen om jag vart disträ eller rent ut sagt sur och arg mot nån men som nån redan kanske påpekat lite så har jag alla taggar utåt just nu och de verkar förbli lite så....(22.30)

Jag har nyss tittat på skönheten och idjuret är inte det den bästa filmen nånsin!
Hur som helst inte så viktigt att berätta men där emot att jag känner mig lite gladare nu än vad jag gjorde förrut idag .. Mitt humör svänger verkligen hela tiden usch inte bra hoppas allt känns bättre snart.

Jag vill inte sova själv :( usch men sovmorgon imorgon iallafall.

RSS 2.0