Sommaren är ju här!?

Värme, sol kan det blir bättre? JAA så fort min förkylning/allergi sjuka har försvunnit! Då kan det bli alldeles underbart. Innan har jag lite svårt att njuta men jag gör det självklart. :)

Idag var jag och red, helt underbart i det här vädret men hade inte riktigt så mycket tid som jag velat. Men men hinner ut efter stan imorgon också hoppas jag :) Jag ska köpa skor då till studenten. Köpte klänning igår :D Jag och Malin for till E-tuna. Hittade en fin på  MQ kanske inte direkt en sådan som jag tänkt men ändå den enkla stilen som jag vill ha så är rätt nöjd. Fick gå runt med den hemma ett tag igår så då kändes det rätt. Vet bara inte vad för smycken jag ska ha och skor då. Sen vill jag ha en vit kofta utifall det skulle vara dåligt väder på studenten vilket vi inte hopas!! Hursomhelst tar med mig Madde och mammsen imorgon till stan som smakrådare :D

SEn måste jag ha ett par röda hotpans till spexet. Köpte linne igår och har ju redan leggings klara. Undra om jag kanske ska köpa ett par skor till det också? Får flundra på det.

I onsdags hade vi match. VLT-cupen. Det gick bättre än förra matchen då vi var yra höns. :P Fast vi kan bättre. Vi vill så mycket att vi stressar spelet mycket och böjar skrika lite väl mycket på varandra kanske. Vi drog på oss tre gula kort och en straff. Haha sånt osm händer :P Men på söndag får vi en chans till innan premiären. Fast jag ska nog inte vara med. Mår ju inte så bra och vill hellre kunna spela premiären på onsdag. Men kanske mår as bra imorgon vem vet?

Imorgon fyller Tina och Linn år GRATTIS i förskott! :D

Pussen


Linkin Park - Lying from you
RSS 2.0