otur

Jag ÄR otursförföljd.. Det bara känns i hela mig just nu! =/ Trots att jag borde känna mig jätte lycklig nu med allt och alla så gör jag inte det och det är jätte jätte jätte dåligt .

Man tappar lite sugen på allt men jag ska kämpa på det gör jag alltid nångång vänder det väl förhoppningsvis!

Så länge.. Hoppas allt är bra med er ! (var bara lite sarkastisk)

Nervös inför mycket...

.. imorgon gäller det.. Kommer inte jag klara det så kommer inte jag gå ut på dagar och år..  :( Alla förv'äntar sig verkligen att jag ska klara det vilket är värst. Åh jag vill inte ens tänka på allt. Kommer inte gå till skolan på torsdag iaf..........

... inför 2007 speedways säsong.. Har tappat Scott (vilket var väntat) dåligt för hur illa hanän kan vara så behövs han. Och smedernas hjärta och kapten. Billy Hamill The one and only ska köra för masarna. Han har kört 16 år i smederna han har bara kört i smederna .... ! Det här är bajjs Nu kommer det ju inte alls gå.

Framtiden ser inte allt för kul ut.. Skolan tar ju aldrig slut hur mycket arbete som helst att göra.. Vill ta studenten nuuuuu!  så man sliper det här..

På fredag blir det kanske krogen om vi hittar någonstans att förfest vill säga.. Skjys är ju ordnat men vart vi ska vara jaa bra fråga..  Jag är verkligen sugen på att gå ut speciellt om jag klarar terin för då har jag ju nåt att fira också! OM jag klarar den då.....

Nu har jag bara 4 gånger kvar att rida. Molle gick super duper idag. Det känns tråkigt att sluta för jag är rädd att jag kanske slutar utvecklas lite.. Sen att jag inte kommer få rida Mimmi på länge.. :( Hm ja men jag kommer inte sakna min nuvarande ridlärare men.. Så förhoppningsvis är min gammla tillbaka tills jag är tillbaka :)

Nej jag ska läsa några sidor i boken innan jag sover.. Hjälp ..

Önska mig lycka till!

Så bra :)

Bästa dagen på länge jag har mått så här bra. Så jäkla skönt!

Jag har vart i stallet hela dagen. Det är helt sjukt men jag njöt varenda minut jag stod och mockade dom där 4a boxarna och sopade hela stallet och fixade med all annan skitgöra.. Det är inte ens kul att mocka egentligen men nu kunde jag mockat åt 20 hästar till om det vart så.. Sen att man hann rida båda hästara kändes mest som ett plus. :)
Jag och Norre red på långtur och galopperade på gärdet in mitt bland alla fasanfåglar! Fan vad kul det var! Den hästen har ett hjärta av guld <3 Okej han är världens envisaste och gör allt för att slippa jobba men han är.. ja det går inte ens att förklara men jag behöver bara tänka på vad han ska göra ibland så gör han det. Han är så fin :)
Arrak vill ju inte gå på långtur för då går han hem så vi red på grusvägen hemma runt stallet och så.. Man kan inte säga så mycket mer om honom än att han är världens fegaste men han går helt underbart fint när man rider honom ! :)

Det har kommit två nya hästar till stallet också :) Ninja och Enja. Två skimmel flickor. 6 och 4 år! Så små och söta! Hoppas jag får rida dem med lite :))

Nej nu måste jag rusa och packa min väska! Malin kommer och hämtar mig om en kvart!
Vi ska till Amanda hon fyller år :D

Puss på er!

Onsdag, spännande ..

Jaa blev just själv hemma, Först försvann Martin halv tre för han skulle iväg på mässa, sedan var bror hemma i typ fem minuter sedan var han borta. Helt plötligt får mamma jätte ont i foten och kan knappt gå och den blev lite röd och varm så Magnus skjutsar henne till vårdcentralen och ensam blev jag kvar.

Hoppas att Magnus är tillbaka snart så han hinner skjutsa mig till träningen .. Helena ska med och en av hennes kompisar, kanske eventuellt Pernilla med men jag har inte hört nå från henne ..  Men med lite tur kan vi bli ganska många idag :) Kan ju hoppas iallafall .. :p
Martin kommer och hämtar oss sen .. Han ska sova hos mig :D Vi ska titta på fotboll och äta mammas hemmagjorda pizza om hon nu överlever .... ;) Haha det får vi hoppas vem ska annars städa mitt rum? ;D

Ja annars då, jag gjorde halkan imorse med Pernilla :D Och två killar till som jag inte hade en aning om vilka det var .. Men det var jätte skoj :D Tanten (om man får säga så) som vi körde med kunde babbla vill jag lova.. Tror vi fick veta en hel del om hennes liv och alla bilar hon kört ! Haha men hon var rolig :)
Det var as svårt att stanna där man skulle när vi körde med slir på.. Värsta läskigt men kul :D Vattenplaningen var roligast, jag snurrade som tusan helt utan kontroll, okej hade det vart på riktigt så hade det inte vart så kul men nu var det de ju inte det! Det var nära att jag tog staketet om hon inte hade satt ner hissat upp ställningen och upphävt hela sladden :p

Så nu är det bara att ge sig på teorin igen. Den är snart och då måste jag klara den! Eller jag vill klara den! har pluggat lite idag men tappa koncentrationen nu när mamma och Magnus var tvugna att åka.  men jag ska läsa varje dag den här veckan, ska försöka iaf .. Har ju lite plugg att ta hand om också . Tyvärr .. Känner mig lite anti skolan just nu, det ska bli kul att jobba med mässa och allt sånt men själva skola arbetet har väldigt låg prioritering just nu vilket jag inte porkar göra något åt men ska försöka skärpa mig! Annars kommer jag bara bli sur sen för att jag inte får någe bra betyg . :p

Så jag ska nog återvända till plugg nu men inte skolplugg utan körkortsplugg!

<3

Ny vecka ..

.. igen, känns som tiden bara sinner iväg ..Snart är det höst lov.. Sen jul.. Sen är det vår och sen slutar vi trean.... Hjälp! Vi fick prova ut student mössor idag och välja modell och allt det där :D Jag ska ha en uppsala modell, med guldtext och guld knapp :) Åh det ska bli såå kul att at studenten :D :D
Förutom datumet de bestämmt.... Hoppas verkligen vi kan få det flyttat.. Pinsammt annars .

Har vart och ridit idag :) Fick Molle, Challe hade vilodag .. Vi hoppade bana. Ganska låga hinder dock men den var kul :) Molle är en sådan kykling men han hoppade jätte fint och jag fick en massa beröm :D
Så min lärare ville att jag skull fortsätta rida honom ett tag vilket jag kan gå med på :) Men jag kommer inte rida där så länge till, igår bestämmde jag och mamma att jag ska göra ett uppehåll för att vi ska kunna betala det sista till körkortet och allt . :/ Så efter vecka 47 kommer jag inte längre rida på hallsta.. Men kommer väl börja i vår igen, men iaf det känns lite tråkigt. Som tur är har jag Majsan och Fredriks hästar att rida :)

Imorgon ska jag göra halkan är lite nervörs för det faktiskt.. Vet inte vad som kommer att hända eller hur jag kommer reagera .. usch spännande men läskigt :) Tur att jag ska göra det med någon jag känner :) (Pernilla alltså!) Hoppas det blir kul, alla andra har sagt att det var det så :)

Nää ska sova nu.. Måste ju upp tidigt ... ;)

Sov Gott !


RSS 2.0