Och jag orkar inte tänka ut någon rubrik

Men jag har iaf fått ett nytt jobb och jag börjar redan imorgon! :D Coolt coolt. Inte det roligaste jobbet, det är ett städ jobb igen men iaf jag tjänar mer här än på städ och flytt ;P 95 Kronor i timmer kommer jag få så det känns bra :) Så imrogon ska jag påe n flyttstädning hela dagen, det blir ju bra det hoppas att man får arbeta med någon trevlig person bara :) Är timm-anställd till att börja med och om det funka bra blir jag kvar :)

Igår hade vi match, och vi vann igen! Helt sjukt! Men grejen är den att vi har börjat göra mål! Vi spelar apdåligt, men vi gör mål! Och då börjar vi också vinna matcherna så nu ligger vi inte sist längre!! :D Underbart! Eller jo om man kolar på vvf. se så ligger vi fortfarande sist men matchen mot Dingtuna som vi vann förra veckan har inte rapporterats in så den står som ospelad :S vet inte varför men .. Så vi har faktiskt 8 pinnar och IFK Arboga har 7 haha! ;) Så en mer vinst så går vi om tuna vilket är mitt mål ;) Ihh vi är så bra och det känns så tråkigt att vi är så få och kanske måste lägga ner snart ;( Usch vad tråkigt! Men men vi får se hur det utvecklar sig...

Sen har Norre blivit bra nu, han har vart halt den plutten, men jag har börjat sätta igång honom nu så får vi se hur det går :) Sen ska Arrak vara med på körtävling ihelgen :) Spännande!

Nej nu ska jag lägga mig och slappa framför tvn :)

Hejpa! 


Alex Gaudino - Destination CalabriaMAIMAI!

Okej vet inte vart jag fick det ifrån men det bara kom för jag är SÅÅ GLAAAAD :D :D :D :D
Vi vaaaaannnn!  Vi - Rytterne Is - vann våran första match! Så himla GÖTT! Mumma vad skönt det var! Och återigenvar jag nära på att göra mål! Jag vill verkligen få in ett mål jag med :P Grattis Malin förresten till det grymt snygga målet ;)

Synd bara att laget kanske kommer att läggas ner till våren igen då :( Tråkigt tråkigt, speciellt nu när det börjar gå bra. Jag mena vi var såååå när att spöa tuna förra veckan men så blev det 2-2.. :P Kanske det blir ett lag i kbk man vet ju aldrig... Får se vad som händer men den här säsongen kommer bli guld jag känner det på mig :D


Hänt annars på senaste då .. Var i Nyköping ihelgen :) Det var trevligt och se hur Sofia har det! Kul med en liten roadtripp sådär :P Sen igår var jag Lina och Malin i Sala och fikade på Jennys café :) Så mysigt så :)
Ihelgen blir det nog grillning hos Malin :) Och om det inte blir det blir jag ledsen för Karin nu MÅSTE vi ses!

Ja sen är man arbetslös förtillfället men ska ringa en kille imorgon som har nån städfirma. Så får man se om han har något kan ju alltid hoppas! Annars får man börja fråga runt so en glaning eller nåt! Måste ju ha pengar liksom!
har väl redan shoppat upp 2000 åt mig själv (a) ;) Haha men det vara behövliga grejer! Men ska köpa färg till min fotoskrivare så det kommer att går åt lite till hrm.. :/  Men det ordnar sig nog ;) Det gör det alltid ;)

Nej nu ska jag ladda för So you think you can dance ;)

Kolla ---> http://ml1988.bilddagboken.se/


Omarion - Ice Box

Arbetslös... (snart)

Idag var min sista riktiga dag :D WOOHOO! Så överlycklig för vill ha vila! :P Men det kommer kännas lite tomt på måndag måste jag ju säga faktiskt. Ska ju jobbapå Rönnby hela nästa vecka sen två timmar iveckan på ett företag i hallsta i tre veckor. Haha as lite men det ger ju lite iaf tll min nästa lön. :P Men sen är man arbetslös... Men det löser sig nog hoppas jag :P haha, orkar inte tänka på det nu iaf!

Ikväll hur som helst blir det krogen med jobb-flickorna och sen kommer Angelica och Kaisa dit :) Skojjsigt kommer det bli. Men imorgon ska jag vara i Borgåsund klockan halv 10 för att leka parkeringsvakt inte lika kul. Men vad gör man inte för sitt älskade fotbolls lag? Jag gör allt, men inte andra tydligen..........  Vill inte behöva lägga ner igen :(

Men ska inte tänka på det nu denna glada kväll :D


Ses väl på pluto sen då? ;)


Jay-Z/Linkin Park - Jigga what/Faint

En vecka kvar typ!

Bara en riktig vecka kvar på jobbet :D WOOHOO! Så trött på det. Men ska vikariera för en tjej under v 33 också men bara tre timar per dag ungefär på em/kvällen. Så kommer lbi lite extra pengar :D Härligt!

Igår var familjen på grönan :) Det var en lyckad tycker jag. jag åkte det mesta. Åkte faktikst frittfall för första gången. Men den var inte så äcklig som jag trodde den skulle vara jue, men tror inte jag åker den igen iaf. Uppskjutet är mkt roligare och det är ju frittfall i den så:P  Sen var vi på aquamarina vattenmuseum eller vad det hette. Det var väl kul, kikade på hajar och lite andra fina fiskar. Såg en Doris och en svart Nemo :) Sen en sådan svart/vit som bodde i akvariumet hos tandläkaren :P Hehe.   
(Bilder på min bilddagbok : http://ml1988.bilddagboken.se/ )

Jag körde faktikst upp. Eller till stäket iaf. Där ställde vi min bil och tog en bil in i sthlm. Så vi fick sitta lite trångt om vi säger så.. :P Mamma och Magnus lurade mig rätt rejält haha. De sa att de inte hunnit fixa någon stereo till min bil som nu är lagad. och att vi skulle låna en annan som jag fick köra upp. Men när jag kom ner på morgonen fanns det en stereo där ju :O En splitter ny som man enkelt kunde stoppa i mp3n och bara köra :D Underbart är skyldig dom massor nu jue men det är det värt! :)

Idag är det första träningen :)Ska bli kul som tusan och det betyder också att mitt nyttiga liv börjar idag.. Eftersom hela sommaren har vart väldigt onyttig om man säger så! men det ska det bli ändring på nu! Så det så! :P

Pussen!

KNA Connected - Oops

RSS 2.0