vilar upp mig

Semester idag. Behöver vila upp mig inför vår Göteborgstrip imorgon.. ;) Lyx.
 
Nej men vi har haft en tuff period på jobbet och jag är helt slut i både kropp och knopp. Behöver verkligen vila så unnade mig en extra dag med semester. Har tvättat och plockat lite hemma. Strax ska jag börja packa.. Men inte för mycket. För det ska shoppas i helgen! :D
 

Hej igen..

 
Det är dryga en månad sedan jag var in här..
Min inspiration har varit noll. Men nu de senaste dagarna har jag känt sug efter att skriva lite. Mycket har hänt och därav en del uppdatering först.
 
Jag har nu gått en grön kortkurs. Hade slutproven idag och blev godkänd med alla rätt. Ja inte för att skryta men är man uppväxt med hästar kändes det inte så svårt. Men det var en rolig kurs med lite påminelse och mer detaljer om saker och ting. :) Dock blir det ingen tävling med T nu.. Vi har bestämt att gå skilda vägar. Någon ny är på väg in i mitt liv, men det berättar jag mer om när alla detaljer är klara. Så när tävling blir får vi se.
 
Lite kul från kursen, idag hade vi praktiska prov först, visa häst för hand, visitation, linda ben etc. I slutet fick vi lite celebert sällskap av Jens Fredricsson och hans fina Lunatic. Kul att se dem värma upp, inte som man kan tro. Jens började med trav på långtygel flera varv. Sedan gick han in på en volt och galopperade fram Luntaic i full fart i båda varven. Sen när de var väl framme och igång började han samla upp och jobba honom. Kul att se att inte allt fokus ligger på formen och vart huvudet är utan på framåtbjudning och förhållning som det bör! :) Ska bli mycket kul att se dem och resten av eliten i Göteborg nästa vecka. :)
 
Ja Göteborg ja. På torsdag åker vi ner och bor på hotell och gottar oss. Har tagit ledigt onsdag också för att myspysa lite innan. Det är ju sportlov så vi har det lite lugnare på jobbet.
 
Nej men en liten update var det. Lovar ingen daglig uppdatering men hoppas att min lust för bloggen är tillbaka och det kommer nått inlägg i veckan iaf.
 
Kram på er som tittar in här var och varannan dag i alla fall. :) ♥
 
 

RSS 2.0