2013

Då har hela år 13 gått. Mycket har hänt det här året... Både bra och dåliga saker.
 
Precis i slutet av 2012 flyttade vi till hallstahammar. Det var bra. Vi har trivts kanon här, det känns hemma liksom... och under 2014 vill vi helst hitta ett passande hus till oss. :)
 
Den jobbigaste händelsen i år var helt klart min bästa väns bortgång. MIn älskade första egna häst. Det är fortfarande ett tomrum i mitt hjärta som inte T på någotvis kan fylla upp.. :( Men en bra händelse med året är ju förstås T! Han kom in i mitt liv för precis ett år sedan och det är jag såklart super glad för.  Jag har lärt mig så mycket och utvecklat min ridning med stora steg.
 
2013 har verkligen varit ett bra "hästår". Jag har lärt mig så mycket både utav N's skada och allt jobb med en ny häst och andra hästmänniskor omkring mig. Det känns så kul, och jag vill bara ha mera! :D
 
Jobbåret har varit turbulent, flyttat en avdelning, bytt avdelning, bytt hela ledningen, bytt kollegor. Ja sen en kaos höst på det med bortfall av kollegor osv. Som sagt mycket omtumlande. På grund utav allt det jobbiga är jag inte så peppad på mitt jobb just nu, men å andra sidan vet (och hoppas) jag att 2014 kommer bli bättre. Jag vet att jag har ett stort förtroende av både ledning och kollegor. Ja det bara borde bli bättre än detta år! :)
 
Så jag har höga förväntningar på 2014... Ett hus förhoppningsvis.. Jobb, häst, kärlek. Ja det borde väl bli bra? :) I januari ser vi fram emot födelsedagar och i februari detsamma + Göteborg horse show! :)
 
 
Så Gott slut mina vänner. Och ett gott 2014 önskar jag er! ♥
 
 
 

13-12-29

 
Nu har jag varit ledig dryga veckan. Så skönt. Känner inget som helst sug efter att få gå tillbaka till jobbet. Så himla skönt att få vara ledig och bara hinna med livet.Har varit helt slut i kropp och knopp hela veckan men jag hoppas att det ska börja vända snart så man får lite ny energi nu när all julstress är över. Men det har varit en mycket bra jul, med många fina klappar. :) Ska försöka slänga upp lite bilder på vad jag fick.
 
T är igång nu. Vi har gjort några mer krävande pass nu, och det känns ju såklart väldigt ringrostigt men jag hoppas att det ska lossna bättre för oss nu i januari..
 

En trött kille efter första krävande dressyrpasset efter vilan. :)

dagen D

 
Just nu sitter jag hemma själv, C jobbar sen när han kommer hem ska vi åka till hans föräldrar. Jag var hos mamma imorse och hann öppna några klappar där.. :) Presentkort, tyglar, pannlampa och örhängen! Är redan mer än nöjd och har inte ens öppnat alla klappar än! :D
 
Har sedan jag gick hem från jobbet i fredags haft magkatarr. Igår kunde jag knappt äta mat utan att få magknip och må dåligt. Tuggar tabletter och har mått hyffsat hittills idag, så jag hoppas magen ska uppföra sig hela dagen. Inte kul att kunna njuta av god mat och dod dricka en dag som den här..  :(
 
Men jag hoppas ni alla har en mysig jul i alla fall. :) ♥
 
 
 

dan före dan

 
Imorgon är det julafton! :) Mysigt. Men vi har redan tjuvstartat i vår familj såklart.. ;)
 
Igår var vi hos mormor och morfar. Idag åker vi hem till moster för lite paketöppning. Imorgon blir det hos C's familj sen ska vi klämma in min sida i mellandagarna haha. Men det härliga med storfamilj är just att man får dra ut på det roliga. :)
 
Idag är det som sagt dan före dan. Ikväll ska vi hem till moster som sagt, men innan det ska jag ta ner T till ridhuset och sedan hinna springa in på E-lund för en sista detalj... ;)
 
Happy x-mas! :D
 
 
 

nu är den här..

Äntligen.. min SEMESTER! :D ♥
 
 
 
 
 

holding on

Nu börjar det närma sig, min 15 dagar långa semester. Som jag har längat! ♥
Fighting spirit nu sista dagarna.. Halsont och helt slutkörd nu men bara att hålla ihop.
 
Har ni handat klart alla klappar?
Vi har några kvar. Blir nog till att åka på lördag.. eller kanske på fredag efter jobbet. E-lund är ju öppet till 21 som jag förstår. :)
 
Har börjat satt igång T igen, han är helvild.. ;) Idag vilar han men imorgon ska jag ta mig ner till ridhuset och galoppera lite.. Wiiho!
 
Ha en fin lill-lördag. Kram
 
önskar lite snö till jul..

i mitt hjärta

bland kan jag knappt förklara med ord hur mycket jag saknar dig. Din mule mot min kind var det som gav mig all styrka vissa stunder - men på något vis lyckas jag ändå finna styrka i mig själv idag. Men du är ändå så saknad min vän... ♥
 
 
 
 

12 dagar kvar

Inte långt kvar till julen nu! Så underbart :) Och jag ska vara ledig i 17 dagar! Så jäkla skönt det ska bli. Jag är väl värd det måste jag säga. Jag har haft fyra dagars frånvaro denna termin, det är helt sjukt bra gjort av mig att stå på benen så länge. Nöjd. 
 
Hoppas verkligen nästa termin blir lite lugnare och harmoniskare. Dessutom blir det en massa spännande händelser att se fram emot... Dels nytt arbetssätt, en rolig utbildning i mars samt få åka på mässa i maj för att prata om ipads i förskolan. Ser fram emot det! :)
 
Idag hade vi lucia-drop in med julpyssel för alla barn och föräldrar. Snacka om fullt ös. :P Så nu tänkter jag däcka i soffan. Imorgon är det fredag sen en underbar helg att vänta - då en bland annat en julgran ska införskaffas! ;)
 
 
 
 
 

2:a advent

Vad tiden rullar på fort! Redan 2:a advent och snart är det jul! Men mysigt är det! Längtar i massor. :) Har nästa köpt klart alla mina julklappar. Bara några få kvar! Skönt att vara ute i god tid.
 
T har sin vintervila nu vilket betyder att jag har lite lugn och ro i veckorna och hinner med lite andra saker än bara jobb och stall. Men idag blev rid-abstinensen för stor.. Då hade jag turen att få låna fina Junior på en långtur. Så himla mysigt att rida i snön. Har jag tur får jag låna honom imorgon med.. ;) På fredag ska T igång igen så nästa helg blir det lite kortare uteritter för hans del. Längtar. :)
 
 

julshopparMed bästa mamma :)

mysdecember

 
Jag som har hund är ju ute ganska sent på kvällar och tidiga mornar och promenerar.. Och en tanke slog mig imorse på min promenad, hur mycket mysigare allt är i december! Jag menar alla andra månader på året då är det ingen jävel som har en nattlampa tänd utan det är bäckmörkt i alla husen.. Men nu då lyser stjärnor, stakar och buskar hela nätterna. Känns så himla mysigt när en sådan som jag kommer promenerandes klockan fem på morgonen. :)
 
Julen är verkligen det bästa som finns, den sprider så mycket glädje, värme och kärlek. :) Och just den här mysfaktorn med ljus och stjärnor bidrar massor.
 
Det är ialla fall vad jag tycker. :)
 
 

RSS 2.0