2013

Då har hela år 13 gått. Mycket har hänt det här året... Både bra och dåliga saker.
 
Precis i slutet av 2012 flyttade vi till hallstahammar. Det var bra. Vi har trivts kanon här, det känns hemma liksom... och under 2014 vill vi helst hitta ett passande hus till oss. :)
 
Den jobbigaste händelsen i år var helt klart min bästa väns bortgång. MIn älskade första egna häst. Det är fortfarande ett tomrum i mitt hjärta som inte T på någotvis kan fylla upp.. :( Men en bra händelse med året är ju förstås T! Han kom in i mitt liv för precis ett år sedan och det är jag såklart super glad för.  Jag har lärt mig så mycket och utvecklat min ridning med stora steg.
 
2013 har verkligen varit ett bra "hästår". Jag har lärt mig så mycket både utav N's skada och allt jobb med en ny häst och andra hästmänniskor omkring mig. Det känns så kul, och jag vill bara ha mera! :D
 
Jobbåret har varit turbulent, flyttat en avdelning, bytt avdelning, bytt hela ledningen, bytt kollegor. Ja sen en kaos höst på det med bortfall av kollegor osv. Som sagt mycket omtumlande. På grund utav allt det jobbiga är jag inte så peppad på mitt jobb just nu, men å andra sidan vet (och hoppas) jag att 2014 kommer bli bättre. Jag vet att jag har ett stort förtroende av både ledning och kollegor. Ja det bara borde bli bättre än detta år! :)
 
Så jag har höga förväntningar på 2014... Ett hus förhoppningsvis.. Jobb, häst, kärlek. Ja det borde väl bli bra? :) I januari ser vi fram emot födelsedagar och i februari detsamma + Göteborg horse show! :)
 
 
Så Gott slut mina vänner. Och ett gott 2014 önskar jag er! ♥
 
 
 
RSS 2.0