Saknar dig
34+5

 
Dålig uppdatering svar ja, men mitt liv befinner sig just nu i soffan typ! Orkar inte göra mycket nu, kan ju knappt gå!
 
Men var i alla fall hos barnmorskan idag, barnen har lagt sig ganska långt ner så hon trodde nog det var dags snart. Nästa vecka har vi ultraljud igen, ska bli spännande och se hur stora de är, hur de ligger och om de tror att de ska komma ut snart.. Helst skulle jag gärna vilja att de satte ett igångsättningsdatum också om det är möjligt. Vill inte gå så mycket längre nu. Speciellt inte i den här värmen. 
 
Hemma är i alla fall allt klart för deras ankomst. Vagnen, babysitters ja allt är hemma och på plats. Känns riktigt skönt. Det är väl bara lite småsaker som blöjor, ev ersättning som kan behövas direkt, det får vi väl handla på vägen hem. :)
 
Så här ser den lilla sköt hörnan ut...
 
 
 
Sen kommer ev en byrå flytta ut i den hörnan, om vi måste ha in en säng till. Men hoppas verkligen de kan dela så länge som möjligt! :)
 
Sängen är också bäddad och klar... :)
 
 
 

50 shades of Grey

 
Har under förra veckan läst den omtalade triologin om Anastasia Steel och Christian Grey. 
Härt mycket gott om dem men att de ska vara riktiga tanktsnusk böcker haha. Så hade inga höga förväntningar men måste säga att jag blev positivt överraskad. De var fan riktigt bra allt tre! :)
 
Första boken speciellt påminner mig om första twiligt boken, men i en mer vuxen version.. ;) Nää gillar dem skarpt så måste nog klicka hem hela triologin till min bokhylla. 
 
 

HEJ!

Ursäkta dålig update, men det vackra vädret har gjort mig trött och svullen så jag har mest legat still utan motivation till nått. Så jag uppskattar det lite svalarare väder vi har nu. Orkar äntligen göra lite saker igen. :)
 
Mina krämpor ökar ständigt varje dag. Det är tungt, huden spänner och gör ont. Kommer då och då molande värkar i bäcken, höfter, ja i allt i de nedre regionerna.. Känns bra så länge jag sitter/ligger och vilar men så fort jag är i någon form av rörelse är det bra jobbigt alltså. Och ryggen ska vi inte prata om när det är dags att gå längre stunder. 
Mycket vatten i kroppen nu, svullna fötter, ben, armar och händer nu. Gått upp över 20 kg snart. Det lär ju bli några kilo till.. Men ärligt, barnen väger nu äver 2 kg styck, det ligger strax över sin kurva så snart får de banne mig komma ut! :)
 
Igår trotsade jag mina krämpor för två timmar på E-lund och träffade min bästa kollega. Så mysigt och kul att göra något annat än att bara vara hemma. Införskaffade två linnen och ett par mysbyxor som jag ska packa ner i min väska till BB. Skönt med lite fräscha kläder med dit. Blev också två nya böcker, är en bokmal just nu. Ett bra tidsfördriv.. ;)
 
 
 
 

Dålig uppdatering


Varmt, varmt, varmt!

Mina fötter är som två klubbor, så kul att vara gravid nu! :(

H%!@"te!

Alltså jag har inte ens börjat samarbeta med försäkringskassan och redan hatar jag dem!
Varför ska allt vara så krångligt? Varför kan man inte bara klicka i och ändra som man vill. Vad är det som är fel? Är det inte meningen att allt ska vara smidigare när man gör det online??
Blir tokig, just nu är jag glad att jag är hemma själv!..... Arg som ett Bi!

RSS 2.0