Gott nytt år!

 
 
 

Nytt år

 
Nu är snart 2014 slut och 2015 står för dörren...
 
2014 har varit ett mycket speciellt år. Exakt den här dagen för ett år sedan skojade jag om att jag kanske är gravid för min bröst ömmade hela tiden. Men skämtet slog rot i mig.. När hade jag mens senast? Började jobba igen efter ledigheten och jag började må dåligt. Köpte ett graviditetstest och det visade positivt. En underbar start på det nya året. typ, om vi inte räknar med två månader av illamående och trötthet. Men det gav med sig och jag kunde njuta av att bli tjock. Sen blev jag för tjock... Allt blev jobbigt och det blev finaste sommaren på jag vet inte hur länge. Och jag tittade på den genom fönstret. Ja jag missade den totalt. Men det var det värt. :)
 
Hösten med våra småttingar har bara sprungit iväg. Nu är de 4,5 månader och ska uppleva ett nytt år. Det händer mycket med dom varje dag, och vi längtar massor tills de börjar krypa, gå, prata! Åh. Det kommer bli ett underbart år 2015.
 
Det endast som kan tänkas saknas det är en häst. Min häst. Att flytta hem till Strömsholm och vara omgiven av vackra hästar varje dag hjälper inte abstinensen. Men varken tid eller pengar finns för en häst just nu. Det är bara att inse. Men jag har en vild fantasi om att vi ska vinna på v75 och bli mångmiljonärer. Då ska jag bli hemmafru på vår hästgård. ;)
 
 
Hoppas ert år har vart fantastiskt som mitt och att ert 2015 kommer bli lika bra som jag hoppas att mitt ska bli.
Kram
 
 
 
 
 
 

Rullar fram

Tiden den går så fort. Sjukt fort. Idag blir mina änglar 4 månader. Å det är svårt att förklara hur mycket de förgyller ens liv. Även om jag vissa dagar bara vill gå och gräva ner mig. ;)

E är inte 100 % kry. Förkyld och håller på äter upp sina händer! Vet inte om det kan vara tänder redan nu? Eller kanske bara halsont? Så det är lite extra grinigt...

Annars är båda två små pratkvarn som oftast är väldigt glada. :) 

Bjuder på lite bilder från våra morgonpromenad i vårt underbara Strömsholm. ❤
Ungar!


Mima underbara!
De växer å växer. Hinner knappt med! 😊❤

Disneydags

Vilken hemsk mamma jag är haha.  Men vi har haft jobbiga kvällar ända sen vi flytta hit. Men att slå på en dvd-film gjorde vår kväll så skön. De somna båda två efter en stund så vi kunde passa på att pyssla och äta middag. ;)

De är ju vana att alltid ha en tv igång. Men vi har ju inte fått vår boxer än så har ingen tv och får dessutom inte bredband förrän nästa vecka. Så det har vart tyst å lugnt. Tror hela familjen tyckte det var skönt att tvn var på en kväll. :)


Hemma❤

Nu har jag kommit hem. Mitt älskade Strömsholm.  Helt underbart! :) ❤

Det är fortfarande kaos och väldigt rörigt men sakta börjar rummen ta form. Vi saknar också en jul del möbler, lampor, mattor, kuddar etc. Har inhandlat det viktigaste... Resten får vi ta pö om pö.  

Lovar inget... Men ska försöka ta lite kort å lägga upp i veckan. ;)


RSS 2.0