Home sweet home !

I'm back in town !

Och imorgon är det nyårsafton då smäller det :D   PARTAJJ!
Hoppas på ett bättre 2009 än 2008 .

Men jag är sjuk :/  IGEN!  Hostar som en tok, hata! Hoppas jag inte är sämre imorgon.

I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say the way they feel about you

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep it real and who knows the way
The way I like to have it my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking your the one that I've been waiting for

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?
Det var det de.


Då var typ denna julen över då snart.

Har fått vissa grejer jag vill ha och saker jag kanske inte önskat mig men i det stora hela är jag nöjd hittils. Åker ju faktiskt till pappa idag så får se vad man får där, vet typ iofs men. ;) Blir säkert jätte bra. Inte långt kvar tills jag ska fara ner på stan och köpa några julisklappar till de sista på rean innan mitt tåg går.

Igår var det först lite myspys hos Piapok med alla flickorna, mysigt! Sen gav sig Malin och jag efter släppt av Angelica till förfest i Kolbäck där man inte kände många själar. :P Sen brummade vi ner till Westerqwarn (jag var chafför trott eller ej) där det inte var så mycket folk först men sedan blev smock smock! Men det var ialf en skit rolig kväll :D Skönt och skaka rumpa lite och träffa massa kära gamla ansikten! :) As kul, längtar till sommarn och qwarn, det är livet det :)

Nej återgå till packningen och allt annat vad jag nu gör.
Ses och hörs på Tisdag :)

Pussen


dan före doppare danJaha ville väl bara säga...


GOD JUL !


:)

like toxic

Alltså.

Vi kan ju alla hålla med om att livet inte är lätt alla dagar och tro mig jag vet jag har nästa gått under en gång och jag vet inte hur jag lyckades ta mig ur då men det gick! Nu känns det nära ibland igen men av helt andra orsaker, orsaker som jag skämms över att de låter mig gå under. Jag borde verkligen släppa det som varit nu för det är inte värt att grubbla och sörja över med, det var ju jag som mådde dåligt av det? Så varför inte släppa taget om det bara. Varför ska det vara så svårt? Jag borde kanske satt stopp för det för länge sedan som alla sa till mig men det var nått som jag trodde fanns där som jag ville ha men jag antar att jag hade fel. Det är jobbigt att se och höra om dig hela tiden. Och för första gången känns Västerås, Hallsta, Kolbäck ja allting så jävla jävla litet. Jag vill bara släppa taget nu, vet inte ens varför jag håller fast fortfarande. För det gör ju bara ont! Jag vill bara må bra igen nu.

Ska bli skönt att få komma bort härifrån snart! Bara ett par dagar kvar nu.Ge mig sommar sen.

~~

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small

And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me

At night I pray
That soon your face will fade awaya fairytale gone bad..


Två nästan kanon kvällar i rad! Iallafall började dem båda alldeles KANON :D

Myspys förferre med mina favorit flickor från klassen :) För att sedan möta upp ytterligare några flickor från klassen för drinkar på Riva som faktikst var ett riktigt schysst ställe. :) De ligger vägg i vägg med Harrys så de öppnade dörrarna i mellan och så blev de att skaka rumpa där ett tag innan man mötte upp alla andra flickor på Konrad :) Kul att träffa Amanda och Therese igen var verkligen evigheter sen!  Men de va sådär musik så sen inte så kul folk annars så kändes sådär men alkoholen hade ju gjort sitt så man hade rätt kul ändå. Även om det blev lite intriger mot slutet av natten ! Haha. Var trevligt med nattgäster också :)

Idag blev det afterjulshopping på Blue Moon Bar. Ramla in där med Faster, Saja och Maria och tog en bit mat och några drinkar ;) Rytterne Röj spelade gudomligt och fan vilket Röjj det var :D Så det blev dans från ja klockan halv nio tills klockan slog ett och då var vi nästan nyktra och grymt trötta så tog med oss vår glada vän och drog till Donkan :) Kom såklart nått som skulle störa slutet av kvällen men men..

Så nu mätt och belåten sitter man här under täcket och ska snart sova :)


Jag är pank nu men det gör inget det vare nog värt.
Januari kan bli guld sen med kryssning, 21 års dagen och med mera skojjsigt ;)

Blickar säger allt?

Find a new one to fool
Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left it's the end of our time

nån rubrik, orka.


Idag är jag trött. Igår pinade jag mig hela eftermiddagen och hela kvällen för att få klart den förbannade uppsatsen och kunna skicka in den och fan jag lyckades! Den blev inte bäst men fan den dög, hoppas jag. Känns skönt att fått in allt och gjort klart allt. Ska bra fokusera på den omtentan som är 5 januari nu. Det blir drygt men man får kämpa.

Idag blev mina lektioner inställda, skönt. Var i skolan klockan 08 imorse för tentan ska lämnas in då :S Sen gjorde jag, Maria och Johanna den lilla gruppuppgiften vi hade kvar. Blev en fika och sen stan där jag fixade de sista julklapparna sen hälsade på faster i saluhallen hon gav mig en julklapp :D Fick plocka ihop choklad för 150 kronor. (sådana där as dyra figurer o grejer) Äckligt goda är dem! Tack för det :D <3

Sen när jag kom hem så blev det storstädning och tvätt och diskade sen fram med allt julpynt och gjorde det riktigt mysigt :D Så nu ska jag försöka hålla rent tills jul haha :D

Ikväll är det träning. Ska bli kul :) Är satans trött bara. Men blir nog pigg sen.

Längtar till helgen :)

I still m... ...

Don't look back got a new direction ...


Applåder tack. Mitt tal är klart och det är bra och det ÄR FEM MINUTER EXAKT.
Är man eller är man bra? Känner mig bara himla nöjd tills jag börjar tänka på uppsatsen som ska vara klar på onsdag. Haha. Men vi satsar på att försöka få den klar imorgon och lämna in den sen hoppas på det bästa. Vad allt känns så mycket bättre just nu. Förutom denna mysteriska huvudvärk som inte helt vill försvinna från mitt huvud men jag hoppas den går över snart när allt stress försvinner och man får julledigt och bara får ha en massa skoj till exempel i helgen! :)) Längtar!

Ja hade väll inte så mkt mer igentligen att skriva. Blev bara så glad över mitt tal så jag var tvungen. :)

Kan lägga upp en fin liten bild på min trasiga bil.Det ser inte så överdrivet farligt ut men men.


Okej ska skriva lite på in uppsats då, verkar ju ha lite flow just nu så!

~~

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for


No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behindKom igen nu!


GE MIG INSPERATION !

Så jag kan få mina uppgifter gjorda för det här går ju bara inte :S Skriv torka är bara förnamnet.

Så jag slog igång en film - shrek the third

Bad bad bad

Ska plugga med Johanni imorgon ialf så man kanske kommer nån vart !Längtar till kommande helg fan vad party det ska bli då :D Mnn fredag är det två stycken så måste välja kan ju inte direkt dela på mig :O Men det löser sig nog. Sen Lördag blir "After shopping" på blue moon bar med Rytterne Röj :D Kommer nog blir riktigt guld!
Blev inget röj denna helg men har haft huvudvärk sen min lilla krock men beror nog på allt stress om skolan sen ja krocken och bilen då, sen allt annat skit som pågår i livet. Men man kämpar på eller hur!

Ja veckan nu är ju fullt upp, skola varje dag typ och allt arbete skall vara klart typ. JOBBISCH!


Nej filmen och uppsatsen kallar på mig.


l ö r d a g


Don't give me such a hard time about this..

..jag är så trasig så det räcker!

Tack Magnus du är en ängel!


Nu blir plugg, PC City, Stallet, sen?

kul liv

 KUL fyfan heller. USCH. Jag menar som om jag inte har fullt upp med mitt katastrof liv redan så ska jag liksom dundra in i en annan bil också. Hur jäkla klumpig får man vara? Helvete. Men pappa är snäll han skulle hjälpa till med pengar om det behövdes. Men ändå! Nu då? Nu sitter jag här själv en fredag kväll utan bil. Hemskt det är. Har liksom hittils lyckats undvika ensamheten väldigt bra men nu tär den på mig. Huvudvärk och ryggont som jag haft sen smällen gör det inte bättre. Jag hoppas verkligen jag kan få låna en bil imorgon kan ju inte vara instängd här hela helgen :S Då får jag seriöst panik.

Men jag ska fan heller inte klaga en massa nu. Det kommer gå över och turen kommer vända det måste det göra.

Längtar tills jag ska åka till pappa <3 Saknar som fan. Inte så långt kvar tills jag får träffa dem :)Utgång imorgon? ;)

                                                                                                                           

den person som är värd dina tårar
skulle aldrig få dig att gråta
men när du endå gråter
håll huvudet högt
så att inte dina tårar sjunker så lågt
som personen som fick dig gråta gjort
skärpning !


FAN jag blir så arg på mig själv att jag har så dålig självdisiplin! USCH!
Jag pluggar inte när jag ska, jag tränar inte som jag ska och jag äter definitivt inte som jag ska. Kasst. Nu måste det bli en ändring på det här. Det säger ju sig sjävt. Detta kan inte fortgå.

Tränade idag ju vilket förövrigt var as kul! Det kändes väldigt förvirrande först men sen slank jag in i min gammla roll och så kom de andra med igång och vi börja rulla lite boll där ett tag :) Men fan min ork är inte med mig längre. Men har ju vart helt borta i två och en halv vecka så va fan. Men det ska det bli ändring på som sagt! Dock verkar det som om jag kanske inte kan träna på ett tag ialf för just nu håller jag på att hostar upp mina lungor. :( Förbaskat men men.

Imorgon är det heldag iskolan och redosvisning av grupparbetet på eftermiddagen. Kul. NOT. Låt mig bli jätte sjuk eller kanske tappa rösten? Vad skönt det skulle vara ;) (a).  Men ialf efter skolan blir det en glöggkväll/eftermiddag hos Johanna :) Det kommer nog att bli jätte trevligt och mysigt tror jag!

Sen efter det skall jag hämta min laddare på CP City för den har tydligen kommit kors i taket men va skönt för den universal laddaren jag haft i en vecka nu har fortfarande inte laddat upp hela batteriet !? Haha suck liksom.


Kanon dag i sthlm idag var det :) Bilder finns både på bdb o Facebookiis.


Läsa lite till Exa 2 nu innan man slocknar kanske.

uppånerhelatiden
kandetintebaragåbortnu
orkarintesaknamer


skolan är inte omtyckt denna dag


Fan vad segt det går med pluggandet och jag fattar seriöst inte mycket om vad jag igentligen ska skriva om i denna uppsats  :S  uscha på det här just nu! Men kämpar väll på.. har ju inte så mkt annat för mig idag ialf så ;)

Har vart i skolan och gjort vårt andra grupparbete. En pjäs blev det typ. Det gillar jag inte men min roll blev typ mig själv så då vare lugnt. Hatar verkligen skådespeleri. Men man får offra sig för de andras viljor ibland.
Funderar på att ta ett studieuppehåll kanske efter sommaren. OM nästa termin går lika trögt! Men går den bra då kör vi på för ingen mening med det annars liksom, kan ju bara vara en stor svaka just nu... :P

Imorgon skiter vi i skolan typ för då blir det nog shopping i Stockholmiiaaaa :D Gud vad kul :D Behöver verkligen en sådan dag. Gud vad det kan bli kul :) Har skrivit en lista nu på vad jag ska köpa till alla, det känns bra det, för då kommer det nog gå lite lättare och fortare och kanske hinner jag unna mig själv något :)

Sen träning :D <3


Nej en timme till Martina sen kan du göra annat onödigt skit.Ja vem snackar skit liksom?
Haha seriöst.


McFly - Lies

Ny vecka, ny start?


Ja för nu är jag trött och vill inte må dåligt nå mer. Slut på det nu. Känner ingen sorg bara ilska. Skönt.

Så idag har jag gjort ett av arbetena till nästa vecka med Johanna och Maria. Och jag har läst det jag ska till imorgon. Känns bra. Ska läsa ett kapitel i en bok till snart som ska användas till nästa uppsats.
Imorgon blir det att träffa hela gruppen för ännu ett grupparbete. Men den gång är jag mer förberedd. Orkar och kan koncentrera mig bättre nu känner jag. Det är bra.

På onsdag blir det kanske kanske en tripp till sthlm :) För endast julklappshopping. (typ  ;)) Om det hinns med mellan allt pluggande. Sen ska jag träna för första gången på tre veckor :D Fan vad jag längtar och fan om det är lite folk då blir jag less!

Ja jag sa igår senast till vem det nu var att nu skulle det bli slut med allt onyttigt men sen dukade min kära vän fram chips idag när vi pluggade så det brast ju rätt snabbt så  tänkte att man kan ju faktiskt lika gärna starta efter jul..... ;) För om det blir lag som jag tror, så blir det ju hårdkörning då så kan man liksom göra en ny start då.

Får se vad som sker ihelgen då. Är ju lite bra band på konrad som spelar om nån är sugen? ;)
Nästa helg sen blire tvådagars, det ser vi fram emot! ;)


Nej läsa lite innan prisonbreak?  Kanske det.

Åh just ja, har ändrat min bdb så att man måste vara inloggad för att kunna tjuvkika så har lösen men let me know om ni vill ha :)


förvirrande är ordet


Det är jobbigt att vara bakis och olyckligt kär på samma gång. Man mår illa och man måste typ äta nått men man vill inte för man är inte sugen på nånting längre. Inte ens McD eller pizza eller nånting. Men måste upp och pallra mig i nånting ialf.

Igår var det kul. Åt helvete. Och konstigt. Har aldrig känt mig så osynlig totalt liksom typ dissad. Sen får man liksom höra saker som förklarar så mycket mer. Och liksom varför ha det inte sagts till mig på en gång? Kul och höra genom ens  kompisar. Men fick ju höra både det ena och det andra så vad ska man säga.. Men får minnas de roliga delarna från kvällen ialf :)

Det här är nog bland det tuffaste jag gått igenom men jag ska kara det här jag måste. Men det är jobbigt. Skulle behöva få åka härifrån ett tag nu känner jag eller nej kan man inte få skicka bort alla som gör det jobbigt? För isf röstar jag för det.

Okej mat i magen var det?

Sen stallet, sen tråk middag i Sura som man gör bara för välgörenhets skull typ.

...

It hurts like HELL


Blev glad av att höra från dig men fan vad ont det gör eftråt.

Vill verkligen att vi ska vara vänner så jag är glad men det gör fortfarande ont.
Jobbigt är att du verkar må så bra.

Väntar på att Maria skall komma äver. Blir moffa godis, snacka skit och kolla film eller idol eller nått spännande. :) Ja behöver nått annat att fokusera på just nu så. Imorgon blire till att rida Nappis som förövrigt gick som en klocka igår :D Sen ska jag rida Heineken åt Sara :) Hoppas vi slipper möta älgar denna gång haha! Men blir kul att ägna mig åt ridningen det är så underbart härligt och man glömmer verkligen allt annat, det är så skönt.

Sen blire fest imorgon kväll :)) Det ser vi fram emot! Så fort jag kommit på vad jag ska ha på mig :P

Jag gillar att ha min dator tillbaka nu även om den nya laddaren låter väldigt mkt och laddar väldigt dåligt så funkar det ialf  :)  Så jag är nöjd och glad!

Fick farfars bok idag, han skickade den till mig. Så nu ska det läsas om allt från skänkelvikningar och galoppombyten. Tänkte att jagkunde öva lite med Nappis hon kan ju liksom allt. Ska bli kul tror att den kan hjälpa mig mycket :)

Ja..

inge mer nu


Nu säger jag upp mig. Slutar. Skiter i allt. Vill inte. Orkar inte. Allt går ändå bara åt helvete.


Det händer liksom bara inte.

Min uppsats borta med vinden och den skulle vart inne igår !

Ge mig en dator. Eller nej ge mig en laddare som kan väcka min dator  för PC City har tydligen INGEN.
Hela mitt liv är bara KAOS.Och allt jag vill ha är dig......

Lonliness is killing me


Idag mår jag bra, ingen zombie som igår heller. Men det är jobbigt så fort man blir ensam och tystnaden börjar det är då det gör ont. Men måste kämpa. Vill ju passa på att säga att alla mina vänner är så bra och ni gör allting så mycket enklare och jag vet inte vad jag skulle göra utan er. <3

Idag det vart stor shopping på maxi sedan bolaget ;) Hehe. Därefter plugg som gick si så där och sedan grupparbete i skolan som gick desto bättre. Drog ner på stan sen med bästa Maria och Johanna trevligt som satan :) Därefter vare hem o byta om och sedan fara på hockey med Malin och Anna, träffa även Cassa där det var kul :) En mycket underhållande match speciellt tredje period. :) Har blivit riktigt insnöad på det här med hockey nu det är ju skit kul :)

SKa försöka knyta ihop min lilla uppsats nu så jag kan skicka in den. För imorgon blire stan och massa julshopping det tycker vi om! Sen ska jag till Ekorren och hämta mina grejer som blev kvar och hälsa på alla barnen :) Blir roligt!
Träning på kvällen men kan nog inte vara med är fortfarande så snuvig är nästan lite värre idag igen :S Inte bra alls fan. Men ska dit och kika iaf och vara social med laget!

Nej ska väll sätta igång med uppsatsen då....

Kanske äta nått? Har ju inte ätit på tre dagar snart...

Hörs.


The End

 
Så då vare officiellt, tack för ingenting.

Och man var tvungen och gå därifrån irriterad.

Jag ångrar inget mer än att jag inte insåg att det skulle gå så här redan tidigare, men jag vill väll inte inse det för jag var kär. Men kasnke aldrig du. Jag vill nog inte veta. Vill bara glömma, komma över och gå vidare.

Jobbigaste är att det är så tungt för mig men så enkelt för dig.


Det är inte ens värt att fälla tårar över.
Jag blir bara arg.

RSS 2.0