Äntligen!

En app som gör att jag kan blogga från mobilen. :) Love! Som jag har längtat!

Äntligen säger jag igen! Det är ljust ända till klockan 6 på kvällarna. Underbart! Behöver inte slåss mot mörkret längre. Me like!

Dags att mocka åt häst nr två nu så hej så länge! :))
Hello there!

 
Dagarna bara rullar på så har inte hunnit titta in här. Men nu så.
 
Jag och T kliver framåt. Igår fick vi verkligen till det på träningen och han kändes super. Tråkigt att jag inte hade någon med mig som kunde filma för han kändes bara så fin! :) Idag har vi gått en promenad tillsammans och imorgon är det lite ridning på schemat igen.
N blir varken bättre eller sämre just nu. Tiden får utvisa vad som händer med honom. :/
 
På jobbet är det lite lugnt denna vecka - sportlov. Skönt. :) Inväntar besked om en ny kollega. Hoppas det blir lite bättre den här gången..... ;) Hoppas komma igång nästa vecka med lite bättre verksamhet då.
 
Nej nu är det kvällsfika och TV som gäller.
Ta hand om er!
 
 

Läsvärt!

 
Mycket tänkvärt inlägg att läsa är detta som Tyra Sjöstedt skrivit! Det här behövs uppmärksammas och folk måste förstå vad som händer med våra djur. Det är helt sjukt. Usch jag får verklige ont i hjärtat. :( ♥
 
 
 
En tiger och noshörning från kolmårdens djurpark som vi besökte i somras.
 
Är ni riktigt tåliga tycker jag också ni bör läsa detta inlägg och även se filmen. Jag bölade dock som en liten unge när jag såg filmen. Fy fan detta borde förbjudas världen över! Och människor som utför dessa former av slakt finner jag inte ord för! :( Usch säger jag bara!
 
 
 

ridning

 
Jag och T förra vecka. I ett "okej" pass. Han gick inte super bra om man säger så, han var lite stressad när det var så många andra. vi har oftast varit nästan helt själva annars. Men det är bra att han får vänja sig lite mer med det också. :)
  

veckan går fort

 
Torsdag idag och veckan har gått snabbae än väntat. Inte lika kaos på jobbet nu och känns som om vi kan fokusera på det vi ska. :)
 
Det gör också att hela min vardag känns enklare. Jag kan i lugn och ro utan att vara stressad fokusera på hästarna och livet. Riktigt skönt. :) Det står ridning på schemat för T ikväll och vila för N. Imorgon ska båda ridas för då har jag min tidiga fredag. Wiie.
 
Bjuder på en ridfilm lite senare idag. Håll koll! ;)
 
Kram
 
 
 

Believe in yourself

 
You could be the greatest
You can be the best
You can be the King Kong, banging on your chest

You could beat the world
You could beat the  war
You could talk to God, go banging on his door

You can throw your hands up
You can be the clock
You can move a mountain
You can break  rocks
You can be a master
Don't wait for luck
Dedicate yourself and you can find yourself

Standing in the hall of fame
And the world's gonna  know your name
Cause you burn with the brightest flame
And the world's  gonna know your name
And you'll be on the walls of the hall of fame
 

true


Budapest 2013

 
 
 
 
 
 
Lite trista bilder pga vädret men ändå så vackert. :)
Älskar alla detaljer på husen och broarna.
Vill defintivt åka dit igen på typ våren när allt blommar.
 
 
 
 

På hemmaplan

 
I fredags kväll kom vi hem efter en underbar mini weekend i Budapest. :) Vilken underbar stad! ♥ Underbart  vackert, god mat, bra shopping, bra service, as schysst hotell med bra spa avdelning. Jag är supernöjd med resan. :) Lite otur med vädret dock...
 
 
 
Flygresan gick också superbra. Vi flög med norwiegen. Första gången jag flög med dem och måste säga att de var riktigt bra. Fräscha plan och bra personal. Kommer defintivt välja dem i framtiden om jag har möjlighet. Tummen upp!
 
 
Igår var jag ut och motionerade båda hästarna. N ser helt okej ut sålänge jag inte sätter press på honom att ta i lite extra med bakbenen. Vi får väl se hur det blir - känns som om det går åt rätt håll.
T var super fin för att ha stått i fyra dagar! :D Red ett pass i ridhuset där jag endast kände på honom i alla gångarter - tempoväxlingar, ställning/böjning och flytta honom lite lätt för skänkeln.
 
Idag ska jag försöka röra på båda hästarna också men mår som en kratta så vet inte riktigt hur det ska gå till. :/ När vi var på Arlanda och hade hämtat ut väskorna och var på väg till bilen lyckade jag på något vis sträcka mig i nacke/axel och har haft rätt ont i fredagskväll och igår. Idag är det något bättre men idag när jag vaknade var jag yr och det spänner i hela halsen upp i huvudet. Vet inte om det har med sträckningen att göra att jag spänt mig igår eller att jag bara är på g att bli sjuk igen. Håller tummarna att det ska ge med sig snart. Har inte råd att vara sjuk...
 
Ska ladda över bilder från resan idag så får ni det i ett separat inlägg. Kommer också lite ridfilmer snart. :)
 
Kram på er!

ingen rubrik

 
Hej.
Har var tlite dålig uppdatering här ett tag men det där går ju i vågor hela tiden. Tiden räcker helt enkelt inte alltid till.
 
Det är jävligt skönt med semester kan jag lova er i alla fall. Igår hann jag med hästarna i lugn och ro. idag är det tvätt och packning - och ett besök hon syster som gäller. :) Lugn och skönt.
 
Imorgon åker vi bort. Jag har ingen aning om vart. Det jag vet är att vi ska flyga och det är en kort weekend imorn Europa. Tippar på kanske London, Prag eller Rom. ;) Men vi får se. Jag kan vara totalt grundlurad också. ;)
 
Hästarna får ju ett par dagars vila nu. T gick inte så mycket förra veckan heller pga att jag hade så mycket på jobbet samt dåligt väder. Så jäklarns trött på snö nu... Ge mig vår och barmark! Kan inte rida någonstans, det är antingen is eller alldeles för djup snö. Blir så trött. Men nej, nya tag from lördag. 
Har film från ridningen igår i alla fall, hoppas hinna ladda in den på datorn innan vi åker annars får ni se senare.
 
N börjar se bättre ut, men inte bra. Har fortfarande svårt att avgöra om han är stel eller inte. Men vi promenerar på och så får vi se hur det blir med honom. Håller alla min tummar å tår att han ska kunna bli bra igen. Min fina kille. ♥
 
Nähä snart dags att springa ner i tvättstugan igen.
 
Ha det bra om vi inte hinner höras innan jag lämnar landet!
Puss å Kram
 

2013-02-08

 
I söndags och i måndags red jag T och hann gick som en sann dröm. Det var liksom som om vi bara flöt fram och han gjorde allt jag bad om med perfektion. Min tränarare var super nöjd med oss i måndags - hon hade inte sett oss på två veckor och tyckte vi hade gjort stora framsteg och det är ju jätte kul att höra. :) Nu börjar jag verkligen kunna rida honom ordentligt. Redo att börja hoppa snart känner jag.. ;)
 
Vill ha med någon som kan filma honom ordentligt så ni får se hur fin han är. :)
 
N är varken bättre eller sämre. Har svårt att avgöra vissa dagar om han är halt eller om han bara är stel. Denna vecka har vi jobbat på med promenader och jag håller alla mina tummar och tår för att han ska bli bättre. :/
 
Hästarna är verkligen min ljuspunkter just nu. Och de får mig att hålla ihop vardagen nu när jobbet bara har varit kaos.
Det har verkligen varit en pain in the ass. Vill knappt gå dit! Har haft en båda mina kollegor borta och max en vikarie / dag och vissa stunder har jag arbetat helt själv. Så en veckas semester nästa vecka sitter inte helt fel. Ska bli så djävulskt skönt så ni anar inte!
 
Nu måste jag dock börja rulla mot sista dagen på jobbet. Längtar så tills den är över och man är fri för ett tag.
Kram på er all därute! Ha en fin fredag!
 

update

 
Jag skulle ljuga er rätt upp i ansikten om jag idag skrev att livet var toppen och jag mådde bra och var lycklig. Nej en stor fet lögn skulle det vara. För livet är hårt just nu och känslorna bubblar i mig och mitt i allt kaos försöker jag ordna en strukturerad vardag där jag kan njuta av jobb, hästa, famlilj och vänner. Nästan så jag ljuger för mig själv.
 
För jobbet är är bara jobbigt just nu. Stesigt, kaos och jag går iprincip på knäna. Kämpar för att nå mål jag har satt upp men som är helt omöjliga att nå när situationen är som den är.
Och det smittar av sig till mitt privat liv där mina tankar ständigt befinner sig på en gård i Upplo samtidigt som jag försker ta hand om mina fyrbenta vänner, samt familj och vänner.
 
Och det låter verkligen som om jag har alldelses för mycket i mitt liv. Men jag vet att jag kan få det att fungera samtidigt som jag mår bra. Men sålänge jag inte mår bra på mitt jobb smittar det av sig på mitt privatliv. Och jag mår dåligt, känner mig trött och stressad vilket leder till ett dåligt humör.
 
Så nu vill jag bara att kaoset ska bli till lugn så jag kan få känna att jag faktiskt tycker om mitt jobb och att jag mår bra och hinner med allt det jag vill i livet.

I promise you!

 
Lilla tösen - så liten men ändå redan berörd av något så fruktansvärt!
Men du har tur, du har världens finaste och starkaste mamma vid din sida.
Och många nära och kära som kommer ställa upp i vårt och torrt!
Det lovar jag dig. ♥

fredag igen

 
Himla skönt med fredag måste jag säga. :)
Två arbetsdagar och är ändå helt slut...
 
Men jag taggar för ikväll när båda mina fina hästar ska ridaas. Lovely ♥
Det kommer dock bli sent men det är det värt. Vill verkligen komma igång med dem på allvar nu, speciellt T. Om det är lugnt blir det lite cavaletti och annat stärkande för honom.
För N som är under igångsättning blir det endast jogging och lite lösgörande i skritt. Vill absolut inte pressa honom med tanke åp att han vart skadad samt innan det inte varit igång på ca en månad. Så han har liksom vart stående i två månader. Då vill jag intet skynda fram något - han är ju ingen ungdom längre. ;) Så lugnt och försiktigt framåt - förhoppningsvis kan jag få tillbaka honom i samma fina form som i höstas.Men det är ju svårt att sätta muskler på såpass mycket äldre hästar som han är - hela 20 år i april! Hujja! Men jag håller tummarna för min prins.
 
 

RSS 2.0