nuläge

Mitt jobb. Jag har alltid avgudat mitt jobb och har stora mål för min framtid inom mit yrke. Innan M och E föddes kändes det som om jag kunde prestera hur mycket som  helst på jobbet, det fanns ingen hejd på mig eller min ork, trots att jag till och med hade två hästar på sidan av under en period. När jag blev gravid så var det svårt att trappa ner och släppa taget men tillslut försvann all ork och jag insåg att jag var tvungen att släppa mitt jobb, och det gck ju ganska bra.
 
När jag sedan kom tillbaka efter min föräldraledighet hade jag först svårt att vara på mitt arbete på deltid, svårt att anpassa mig till halvfart när jag har ett driv inom mig som vill gå 210% hela tiden. När jag väl hittade balans har edt kännts jätte bra. Sen kom sommaren, ledighet och igen höst. Ny termin, ny sammansättning av en del personal, ny barngrupp och alltså ny åldersgrupp. Dessutom gick jag från 75 till 95.
 
Det har varit och är fortfarande tufft. Att jag brinner så för mitt jobb och finner det så inspirerande och utvecklande är jobbigt. Jag ställer otroligt höga krav på kvalitet kring min verksamhet och allt arbete jag gör, vilket kör slut på mig nästan. För samtidigt vill jag vara den bästa mamman till M och E, samtidigt som jag behöver rå om mig själv, bara mig själv. Sen har jag ett hem, en sambo och en hund också.
 
Men jag brinner ju så för mitt jobb, det är så kul! Och när jag är där är jag så inspirerad och taggad, planer och projekt högt och lågt.
RSS 2.0