true?

 
Jag har läst någonstans att när man är gravid så ska ens hår bli tjockt, fylligt å glansigt och hyn bli fin!
Sant eller falskt?
För mig stämmer det inte i alla fall. Ser förskräcklig ut i hyn, torr, rödfläckig och försöker jag sminka över det blir det bara värre. Och håret ja det är ju inge bättre det heller... Så några husmorstips?..
 
I övrigt växer magen snabbare än jag hinner blinka. Tror jag har en jätte bebis där inne.. Ganska säker på att det bara är en i alla fall. Vi har ju lyssnat på hjärtljuden och inte var det mer då... :P Men ärligt, fortsätter det såhär kommer jag bli gigantisk. Haha. Ska fixa en bild så får ni se. :)
 
 

Tre dagars

Onsdag till fredag förra veckan var jag iväg på en tre dagars utbildning i vår huvudstad. Gud vad roligt det var. :) Det var en arbetslagsledar utbildning så nu är jag så pepp på att börja jobba med mitt arbetslag och verkligen veta vad min roll och mitt uppdrag som arbetslagledare är! Känns så spännande. Lite tråkigt att jag bara får några månader på mig att arbeta ihop mitt arbetslag, men kan inte klaga på att jag ska få vara hemma ett tag snart.. ;)
 
Annars har helgen varit lugn, var helt slut i huvudet i lördags efter kursen. Så orkade verkligen ingenting. Det blev en slappar dag, med en tripp till ikea där vi inhandlade en fotölj. Sedan kikade vi på lite annat vi kommer behöva längre fram..  :) 
 
I söndags packade jag ner mitt hästliv, kändes väldigt vemodigt måste jag säga. Helt plötsligt kände jag för att ha en häst igen. Sen vet jag att jag är välkommen till T's stall när mitt hästsug är för stort men just nu är jag mest rädd för att en tripp dit gör allting ännu jobbigare. Fy. Längar på ett viss till min lilla bebis är ute så jag får börja rida igen. :)
 
Känner mig pepp på livet och pepp på jobbet. Gillart. :)
 
 
Saknar dig så det gör ont. Hade du funnits kvar vid min sida hade riduppehåll inte ens existerat. ♥

En ny person

Är ju sedan en vecka tillbaka hästlös. Och som jag skrev skulle T ersättas av en ny. Men inte en ny häst. Utan en ny person...
 
Jo men precis du trodde rätt! Vi ska få en liten bebis. :)
 
Snart dags för första ultraljud så då får vi vårt exakta datum för BF men det blir i alla fall i slutet av augusti - början av september. :) Längtar som tusan, det känns ju liksom så långt borta just nu. Men ändå så nära.
Min mage har redan börjar växa och jag har de två senaste månaderna mått så dåligt. Konstant illamående hela dagarna och så omänskligt trött. Därav inget bloggande eller nått socialt liv över huvudtaget. Men nu äntligen börjar det vända, jag är piggare och slipper framförallt illamåendet. Även om det ibland plötsligt slår till. Hoppas nu kunna njuta av at vara gravid och verkligen ta hand om mig själv nu när jag har lite mer fritid. :)
 
Har de senaste veckonra börjat läcka ut nyheten, först till familjen å nu i lördags till mina fina vänner, varav flera redan misstänkte läget. Hrm haha. ;) Men skönt att inte längre behöva vara tyst. Nu håller jag bara alla mina tummar och tår att vårt kommande ultraljud går bra och att allt är som det ska. :) ♥
 
 
 
 

Home Sweet Home

Hemma efter en härlig weekend i Göteborg. :) Har haft en semesterdag idag med å jag kan säga att den verkligen var väl behövlig! Har verkligen vart helt slut idag, det är sant som de säger att man ofta behöver semester från semestern haha. Shit alltså, men imorgon blir det back to work. No excuses. Annars skulle det ju inte vara helt fel å få vara hemma ett par dagar till... ;) Berättar mer om götet i ett separat inlägg.
 
Igår åkte T till en ny fodervärd vilket betyder att jag förtillfället är hästlös. Känns lite konstigt. Vad ska jag göra med all min extra tid? :P Ge mig förslag!
 
 
På lördag är det daga för kalas för den här lilla godingen. Tänk att hon redan blir två hela år! :)
 
 
 
 

RSS 2.0