fix you


Stök och bök såhär på fredagen. Mysigt faktikst. :)

Har hunnit baka lite chokladsnittar, satt upp juleljusen och gjort i ordning adventsljusstaken. C han har fixat och donat hela veckan.. Idag var hans far här och de monterade tillbaka hatthyllan som hamnat lite fel. Riktigt skönt eftersom den vart nere en vecka vilket betyder en enorm röra. Nu är det dock ordning och reda igen. :) Bara en sladd som ska fästas.

Imorgon blir det mer julbak. Men först en tur till stallet och en tur i snön! :D Längtar!

Praktiken går bra nu, känns som om jag jobbat där förevigt om jag ska vara ärlig. Känns riktigt skönt. På måndag har vi utbildning. Lite omväxling, jag hoppas det blir intressant. Sen är det inte så många dagar kvar faktiskt innan det är dags för skolan igen. Usch.

Nej lite soffmys nu innan sängen kallar.


home sweet home


Jag och min underbaraste pojkvän har haft en underbar vecka i Egypten. Vi har bara slappat, solat och badat. Man kan inte ha det bättre. Det bästa med hela veckan var snorklingen. Röda havet är otroligt. Det är som att simma i ett akvarium. :) Det är en helt ny värld där under, känns som om man kan simma och titta på det förevigt. Vi har redan bestämt att nästa gång så ska vi dyka med tuber så men verkligen får ta del av den världen. :)
Nästa gång i Egypten kommer också pyramiderna att besökas.

Men nu är vi hemma igen, bruna och fina. :) Konstig känsla det var i måndags när man steg upp i Afrikas värme och på eftermiddagen landade i ett spöregnande Sverige.. Suck.
Tyvärr fortsatte inte semestern när vi kom hem. Jag är fullt i gång på praktiken redan, har egna aktiviteter och styr å ställer. Fast det är riktigt roligt! :) Trivs som fisken i vattnet, och det gör ju inget att man får en massa beröm.. ;)

C har opererat näsan, stackarn. Han har mest ont så det är tur att han är sjukskriven i 14 dagar nu. Dock skönt att han är hemma faktikst. :)


Slänger upp någon bild från semestern..

one week


Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker till Egypten. Det kommer bli så underbart! ♥

Helgen har varit riktigt bra. I fredags träffades alla flickor och röjjde loss. Super mys. :) Blev dock ingen krogenrunda för mig. Väldigt skönt faktiskt. I lördags hade vi shopping dag jag och älskling. En ny kamera inhandlades, nya duschstänger och en massa julpynt! :D Riktigt mys. Igår jobbade C så jag passade på att åka till stallet en stund och pussa på hästarna. Kommer inte se dem på ett par veckor nu ju..

Idag har jag praktik. Känns sådär. Jag mår egentligen inge vidare. Ont i halsen, matt och ont i bihålorna. Ska packa ner varma kläder för jag tror vi ska till skogen idag. C kände sig också lite dålig igår så jag hoppas inte han har blir sjuk han också..

Love

RSS 2.0