poor


Räknade just ut att jag kommer ha noll kronor kvar på kontot när jag betalt mina räkningar denna månad..
Internet, tv, hyra, skolböcker, hemförsäkring och häst.
Då har jag och C ändå delat lika på räkningarna..
Fy.

Kan glömma det mesta jag tänkt denna månad..

:(

set fire to the rain


Jaha nu sitter man här igen.

Måste börja med att spotta ur mig lite om en sak som upprör!
Jag jobbade nämligen igår på ett fritids här i stan, suck säger jag bara.... Jag lider med dessa stackrare som jobbar på fritids! Dåliga lokaler som inte rymmer de stora barngrupper som är idag och dessutom är de inte anpassade för fritidsverksamhet! :S Jag blev helt slut av att vara där i fyra ynka timmar.. Varför kan inte komunerna satsa mer pengar på skolor och fritids? Mer personal behövs verkligen överallt. Det kan inte vara så att man ska vara en vuxen på tjugo barn? Det är så sjukt och jag blir så arg! All heder till stackrarna som sliter på fritids det säger jag bara!

Så nu fick jag ur mig det..
:P

Har idag tillbringat morgonen i stallet. Hovis har varit där så pållen har fått fina fötter och nya skor. :) Ska åka ut i eftermiddag och rida lite sen.

Nu hade jag tänkt mig att jag skulle plugga lite. Men motivationen är inte på topp så jag kommer liksom aldrig igång.. Men måste verkligen sätta igång efter det detta inlägg! Har en väldigt tjock bok som ska läsas till imorgon..

I helgen blir det bröllopskörning på lördag i E-tuna. Och innan den ska jag försöka hinna förbi en hästloppis och kanske fynda lite! :) På söndag blir det ev att åka till Enköping och titta på när Yonna ska ställas ut. :) Så hoppas på en trevlig helg!Lite bilder från stallet igår. 

 

leaves are falling down


Nu är det höst i luften.
Brr.

Hoppas inte det blir en lång vinter! Jag längtar redan tills nästa sommar! :) Sol och värme det är min grej det..
Men jag längtar faktiskt lite efter att få galoppera i snö och åka lite skidor..
:)

Snart kommer Malin och Angelica och leker med mig. Trevligt! :)

Trevlig Helg!

I want.. I want..


Åh min önskelista är så lång och min plånbok är så tom.
Suck.. och det sägs att pengar inte gör en lycklig?
Nej kanske inte men det gör livet bra mycket roligare och lättare!

Just nu vill jag ha en sadel till min häst! Och som tur är ska min snälla pappa faktiskt fixa en åt mig. Jag måste bara åka och testa ut rätt storlek på pållen. :) Happy!

Men sen var det ju resten av den långa listan.. Tur att det snart är dags för jul och juleklappar.. ;)

Nej fan jag måste återvända till boken som jag ska ha läst klart till imorgon.
Fy.

Godnatt!


hello, whats new!?


Fulla dagar, fulla veckor. Ja hela hösten kommer vara späckad..

I helgen som var så var det fix å trix med hemmet.. Jag och mamma rensade hela förrådet. Snacka om behövligt! Vi flyttade över allt som skulle sparas och inte användas nu. Så nu finns det plats för de saker som vi behövar ha tillgängliga. :)

före


efter


Övrigt...
Jag har köpt en ny mobil! :D Har nu en super fin galaxy S II. Jag är riktigt nöjd.
Jag och Maria har kommit igång med examensarbetet. Vi är så bra! :)
Jag har två underbara pojkar i mitt liv som förgyller mina dagar.. ♥more news


Här kommer en bild på hur det ser ut i köket nu. :) Dock ska vi ta ner lampan och antingen måla om hyllan eller sätta dit en eller två nya i vitt. Sen har jag gjort lite ändringar i "stylingen" efter jag tog bilden. :) Får bli en ny bild när allt är färdigt sen.


Igår firade jag och C 16 månader och jag fick en liten present. Han skämmer verkligen bort mig vill jag lova. Kan dock inte klaga.... ;) Hur som helst jag fick denna vackra smyckershängare. Har önskat mig en sådan länge. :)

 

Vi har också planer på att köpa ännu lite nya hallmöbler. Beror dock på hur mycket plats vi kommer få i förrådet efter jag gått in och rensat där på lördag.. ;)

Nej sovdags, heldag i skolan imorgon..
Natti!

mother oh mother


Jag älskar min mamma men jag har alltid sagt att jag inte ska bli som henne! Men jag måste erkänna att ju äldre jag blir, desto mer lik henne blir jag..
Jag har verkligen alltid retat mig på att hon är så pedantiskt när det kommer till hemmet och städning osv. och jag börjar fan bli så jag med. Får panik när det är stökigt! Dock kan jag fortfarande stå ut med det ett par dagar men sen når jag en gräns.. ;) Så hoppas du är nöjd nu mamma! ;) ♥

Vi eller ja C har äntligen skruvat ihop de små bänkar med korgar, så nu är de på plats i köket och jag har tillbringat senaste timmen med att ställa i ordning samt fylla alla korgarna med lite olika saker jag hittat. Älskar och pyssla å fixa. :) Lägger ut bilder sen.

Men nu ska jag faktiskt åka och ta hand om min häst.

Talk to you soon!

Mamma med mig och Norre på hoppträning 2007


Mamma 2010


Alexander, mamma och jag 2011I don't want to..


Blä för att åka till skolan en sådan här regning dag. Vill bara stanna i sängen och titta på film.. Fy. Det är inte mer motiverande när jag tänker på att vi på fm är i E-tuna och em i V-ås. Vem fan la schemat så smart? Suck..

Det är fan mycket i skolan nu!
Men det är bara och bita i, man ser ju målsnöret nu..
:)Åh sen måste jag säga att min häst är helt underbar. Han är så fin just nu att det är helt tokigt! :) ♥ Han får lite semester från ridningen nu ett par dagar. Sen hoppas vi på bättre väder nästa vecka, Det blir inte roligt om det ska bli en rengnig höst...I'm sorry...


Att bli kär är helt underbart och att dessutom känna att man hittat rätt är bara ännu bättre. :)  Jag hamnade i en kärleksbubbla som är helt underbar. Och bubblan lever vidare men jag får inte glömma bort dem utanför. Och det har gjort stundtals.. Men bitches, I'm back!

autumn again


Det känns som om jag har en jobbig höst framför mig.

Först en månad med fullspäckade dagar med föreläsningar samtidigt som examensarbete ska förberedas och ett utkast till det enskilda arbetet i den andra kursen.
Därefter fyra veckors praktik på en helt ny partnerskola. Det ska dock bli hur kul som helst. :)
Men sen är det roliga slut och sex veckor av skrivande på examensarbete väntar...
Sen är det nästan jul och nyår men då måste det andra arbetet göras klart.
Ja rolig höst eller vad säger ni?


Nog om skolan.

Fick tillbaka min kamera igår! :D Och allt gick på försökringen, thank god!

Hästen är i toppen form och går som en klocka! :) Ser framemot att rida ordentligt i helgen och kanske eventuellt hoppa lite. :) ♥ Tråkigt dock att ha så fulla veckor, blir kämpigt i vinter när mörkret kommer.. Men det löser sig nog. :)

Nej time's up!

RSS 2.0