Hatar snö.

Bara för att jag har fyra dagar ledigt och verkligen hinner vara hos pappsen ett par dagar ska det vara snöstorm. Så himla tråkigt ! Dock så ska det ge sig till eftermiddagen så jag hoppas verkligen att det gör det. Så kan man fara ner då istället. Annars får man väll åka imornbitti men det vill man ju inte.

Usch jag har ltie dåligt samvete för jag inte tränat nå i veckan. Herregud så dåligt av mig. Okej jag har jobbat en del men det är verkligen ingen ursäkt. Sen jag var magsjuk har jag tappat fokus på det helt och den här veckan katastrof :S SKÄRPNING till nästa vecka, verkligen! Speciellt nu, det är påsk och jag ska hem till pappa den största gottegris familjen i världen !! Jag kommer rulla hem! :O :D

Missar matchen på måndag, lite tråkigt men men. Undrar vilka de ska spela mot? Vi var bra i premiären. Eller inte bra bra men bra för vi förlorade inte :D:D Mot tuna vare. De tog oss på kondis. Men när vi tränat upp den och spelat ihop oss lite mer så kommer vi ta dem. Det är i serien det gäller. Till division 5 ska vi, thats it!!


Jag vill måla om min vägg nu tack.Glad Påsk ! (:

E-type & The Poodles - Line of firesuck.

Denna vecka har jag massor med jobb, vilket är bra för jag behöver pengar. Dock är det tråkigt för jag hinner aldrig rida eftersom det är så kasst väder också. Så det är tråkigt. Men bara att stå ut, snart blir det varmare och förhoppningsvis finare väder och då kan man rida mer :) Medan jag ändå är inne på hästar så måste jag bara skriva om igår när jag red Heineken :D Han är en 175 cm hög dressyrhäst som bara älskar att hoppa och det gjorde vi igår, as kul :D Red med Emelie och Linda, de red Fredriks hästar. Jag brukade rida de hästarna förut men hinner typ aldrig nu. Hade glömt hur fin hans Junior var, usch blev sugen att rida honom igen. Hur som helst så ska jag nog börja hoppa Heineken nu litegrann, skojjigt :)

Träning igår och det betyder träningsverk idag... suck . Måste sluta slarva med stretchingen usch på mig. På onsdag är Micke tillbaka igen, skönt har inget emot Yngve så men han är inte en sån bra tränare så det är ju tur att vi fått lira med killarna, för deras tränare is very good ! Dock har det vart lite jobbigare träningar än vi är vana vid men det är bara bra för oss ! :D

Men på söndag är det den stora dagen. Pia föbered dig på att bli krossad! Första träningsmatchen mot Tuna/Ekeby, kommer blir väldigt spännande. :) Ser fram emot den enormt ! Alla gör det faktiskt :) Så det kommer bli kul.

Åh måste bara nämna några ord om melodifestivelen ihelgen också.. HAHA Carola you SUCK ! Kan bara säga att det var det bästa som hänt att hon åkte ur. Tråkigt för Andreas för jag gillar ju honom. Däremot fattar jsg inte att Sibel kunde gå vidare :S Jag menar låten är ju såå tråkig och hon är bara dryg. E-type o puddlarna var ju bättre och inte tala om Ola !! Jag fattar inte först röstar svenskafolket klockrent och har ut Carola sen låter de Sibel få gå till final istället. Helt sjukt. Men det blir kul på lördag och se vem som vinner. Och då är förhoppningsvis Björn Gustafsson med igen :)) Han är den som borde få åka till Belgrad tycker jag! Och på tal om honom så har jag precis bokat biljetter till Björn, Måns, Soran & Özz  :D Underbart!

Jag håller på tvättar nu. Det är tråkigt. Så därför suck.

Onsdag

Nu har Malin kommit hem :D:D

Mycket skojjigt , hon kom och hälsade på mig idag :) Jäkla unge att vara brun, så orättvis. Usch vill med vara så brun och fin jue ! :( Men i sommar så ;) Och snart kommer flickorna Henriksen hem också :D Underbart. Fick kort från tokarna idag hehe :)

På fredag är det utgång ! Nånstans .

Är festsugen som tusan. Blir bolaget imorgon tror jag. Om jag hinner , annars fredag fast då äre säkert mkt folk. Sen har jag stallet då också. Jaja det hins med. :)

Idag eller ikväll är det träning igen :) Samtidigt som Juniorerna, bara vi inte behöver spela med dem usch. Vi har likosm fullt sjå att spela mot -93/94 laget haha ! Men vi slipper nog de. Hoppas vi blir många bara. Tror vi kan bli en del faktiskt. Inte nu på söndag men nästa har vi ju första träningsmatchen, mot Tuna ! Mohaha Pia förbered dig på mosning ;) Eller tvärtom haha! Vi får se, vi får se .. Spännande kommer det bli iaf ! :)

Nej laga lite mat kanske? Så tråkigt men man måste ju äta! 

SeeYa


RSS 2.0