I wanna ROCK!

Jag kommer vara en rik flicka i sommar för jag har vart duktig och betalt skatt och får nu massa pengar tillbaka :D Så jävla gött! Sjukt glad jag är nu och detta har verkligen vart en underbar dag!

STORT plus att solen lyser också! :D

Jag har inte sovit på två nätter. Om någon skulle sig veta varför hör gärna av dig till mig och berätta ;) Så just nu går jag på någon form av överenergi, men vet ni jag gillar det faktikst ;) Men inatt skulle jag verkligen vilja sova ordentligt faktikst!
I skolan har det vart sjukt kul idag, alla var knas vissa lite mer såklart! Men skojj hade vi och klara är vi snart med rapporten och det är ju bara så sjukt underbart! Så vi ska bara planera för redovisningen nu. Kommer bli bra det här tror jag! :)

Igår tränade jag max för första gången på ett tag. Det var jobbigt och jävlar vad jag har tappat ska ni veta! Sjuk dålig form jag är i nu! Men det ska det verkligen bli ändring på! Dock så lyckades jag skada mig igår såklart! :S Fick as ont i typ höften/ljumsken/låret och det blev värre och värre ju längre vi tränade, och idag kan jag inte dra benet uppåt eller hur man säger. Riktigt kul, svar nej! Vi har första träningsmatchen på lördag, spännande och kul ska det bli! Och jävligt jävligt jobbigt! Som sagt man är inte i form och nu också skadad. Känns lovande. Fast jag kör på, det gör jag ju alltid! :) Hoppas vi bler minst 11 bara! Haha!

Jag ska snart bege mig till hallsta idag igen för att simma lite med mamma. Försöker verkligen komma igång nu och träna, så tänkte det kan vara bra för min just nu halvskadade kropp! :P

Vi hörs snart igen.
RSS 2.0