Lov!

Jaa nu är det lov då :) ÄNTLIGEN! Woohoo! :D Men jag ska tyvärr plugga en massa iaf.. :/ Har så himla mkt men ska ha några dagars vila iaf. Idag spenderade jag dagen i stallen! Lite kallt men ganska kul ändå.

Sen ikväll har jag vart chaffis till och från After Worken på qwan. Körde fasters bil, en chrysler som tar 7 pers. Så tjänade mig en 750 kronor sedan lovade Mattias dyrt och heligt att betala imorgon för jag skjutsade han och en tjej till Kolbäck! Bäst för han ;P Snacka om lätt förtjänta pengar, jag menar jag körde ju inte ens min egen bil liksom! Sen är det alltd lika trevligt och köra runt på de här människorna hehe :)

Imorgon blir det nog stallet igen och söndag med men sen måste jag ta tag i mitt skolarbete.. Usch men måste :( Sen ska jag och Angelica till stan någon dag och köpa kläder till krogen :) Sen ska jag köpa paket till Karin det får jag inte glömma! :O :D

Pappa har fortfarande inte satt in pengar :S Ändå ringde han i onsdags och sa att han skulle. Åh blir så trött. Tur att jag fått pengar ikväll och sen på onsdag kommer ju studiebidraget, tur är väl det :)

Meeeeeeen nu skajag försöka sova, är lite övertrött så tror inte det kommer gå men ska försöka iaf.. :P

Puss Natti!


Erik Segerstedt - Wherever you are
RSS 2.0