Måndag och träningsvärk .

Jaa första måndagen i skolan .. Jag kommer nog hata måndagar . För det första börjar jag kvart över nio vilket betyder att när min buss kommer till skolan halv nio så får jag sitta där och vänta 45 minuter inan vi börjar och idag var min lärare sjuk och lektionen inställd ! Yes! Nästa lektion började 10.40 .... Woohooo!
Jaja Den lektionen var också utan lärare .. Tall behövdes för det var strul med schemat .. Så vi satt där 6 pers själva och räknade .. tur att vi bara repeterar än :p

Hade samhäll och historia sen med Anders  efter lunchen :)) Det kommer nog bli ganska kul . Det verkar vara mycket självständigt arbete vilket jag gillar :)
Fick veta idag att vi kanske kommer få ett helt nytt schema tills nästa vecka också för det hade vart så mycket knas eller nå !  Vad för knas? :O Mitt schema är ju bra ju :( Typiskt . Kommer bli redigt sur om det nya blir sämre ....
Men kommer jue iaf alltid sluta så här sent på måndagar (16.50) .. Eftersom det inviduella valet ligger då .. Idrott och Hälsa B har jag :p Vi fick spela golf och Sen lite blandat med fotboll och basket .. Sen fick vi leka skattjakt sista stunden ;D Det är kul (a) Haha !

Jag börjar bli lite seg nu .... Är öm i låret också :( Träningsvärk från igår . Det avr värsta roliga träningen igår :D Vi var typ 11 stycken vilket jag tror är rekord hitills ;P Höhö! :D Det går framåt :) Vi ska vara typ 15 eller 16 nåt sånt sa de igår .. Och om det stämmer kommer vi ha en träningsmatch mot GIF nu i september ! GAAH ! Sist vi spelade mot dom spelade vi iofs en as bra match emn förlorade med 8-0 .. jag mådde inte så bra vid den tidpunkten och jag tror det var när det blev 7-0 jag började grina och gick av plan .. Sen kunde jag inte sluta förrän jag kom hem inprincip ..  Inget bra minne om jag säger så ..
Men hur som helst match !! Jag är redan laddad :D Det gick så jäkla bra på träningen igår :D
Vilket satans mål jag gjorde . :D På hörna  med vrist . Jag kan inte ens skjuta vrist i vanliga fall ! Uhf jag blev riktigt stolt när jag gjorde det :D
De nya tjejeran är tuffa . Det här kan bli väldigt bra tror jag om det blir ett lag :)) Hoppas verkligen på det . För jag vill verkligen fortsätta spela .. Men bara i rytterne vi har så satans kul ..Det är skönt att Alexandra har börjat igen :) Vi var ju lysande igår . Herregud . Snacka det kan vi tyvärr om fel saker ! När man spelar två mot tre så är det bra om man pratar om hur man ska spela och inte om vad vi gör annars .. ;D Men vi var bra riktigt bra, Jag menar två mittbackar mot en forward och två mittfältare .. Ingen av oss vet ju hur man ens dribblar :p Haha men vi försökte iallafall . :) Ser fram emot nästa träning :)

Well that was all for this time .. :)

<3


 Glömde ! :O Imorgon är det troligen sista speedwayen för i år på Gröndal ! :( Om vi vinner vilket inte är troligt kanske man får åka på en match till men :p Annrs får man se på TV det sista som är kvar .. :)

<3
RSS 2.0