flyttkaos3 månader

Tänka sig, igår blev våra änglar tre månader!  :) Tiden går fort..

Idag var det bvc besök, vilket gick jätte bra. M väger 7680 g och är 63,8 cm. E väger 6740 g och är 61,5 cm. Så stora å härliga! Speciellt vår lilla dam som är nästan ett kilo större än sin bror. ;)

Tre månader betyder också första vaccinet. De blev ledsna å arga när sprutan togs men väl i bilen slockna dom av alla intryck. Eftermiddagen har sen varit lite gnällig.. Håller tummarna för att natten ska gå bra utan feber å värk så dem och vi får sova. :)

Glada miner i väntrummet på bvc.. :)Hej!

Vad dålig jag är på att uppdatera. Men mina dagar går verkligen i ett. Mina två underbara hjärtan håller mig sysselsatt vilket iofs är himla mysigt. Kan inte direkt klaga. ;)

Ullared trippen var lyckad. Fick tag på gardiner, lampor, julsaker, kläder å annat bra och ha grejer.  :) 👍


Nu är också lägenheten såld så nu kan vi äntligen börja packa! Snart dags för flytt! Wihoo :D 

I veckan gjorde jag också comeback på hästryggen. Gick bättre än förväntat faktiskt. Jag minns väl hur man gör, var bara lite dåligt med ork. Men ska försöka komma igång nu, en gång i veckan är mitt mål! Har försökt ladda upp en film hit men jag för inte riktigt till det. Bjuder på en bild istället. :)


first time

Inatt sover vi borta med twinsen för första gången. Första övernattningen blir hos mamma/mormor. :) 

Kvällen har gått kanon. Bra när det finns många famnar å mysa i... ;) å nu har de somnat gott i mormors spjälsäng. ❤

Imorgonbitti åker jag och C till ullared medan barnen är kvar hos mormor å morfar. Sicken tur vi har att de kunde vara lediga och vara barnvakt medan vi spenderar pengar! Lovely! ;)

Kvällsmys på en filt hos mormor.  ❤

RSS 2.0