suitcase


Packar å packar, hela vardagsrummet fyllt med grejor.

Jo för imorgon drar vi till sälen och firar älsklings 25-års dag. Mys ♥

mad dog


Jag är arg på facebook.
Varför fungerar inte min sida? Inlägg och kommentarer försvinner och kommer tillbaka titt som tätt och har gjort det i flera dagar nu. Och idag skulle jag ladda upp bilder. Ja då kan jag inte ens se bilderna jag har lagt upp. Det är som om de inte finns. I det ena albumet blev det bara ett enda kort i. Varför? Jag blir så less. :(

Men nog om den skitsidan som man är alldeles för beroende av...

Första dagen i skolan idag. Det gick bra. Önskar dock att motivationen skulle finnas där också. Imorgon börjar nästa kurs. Den ser jag faktiskt fram emot lite. Matematik, jag har ju i alla fall vart bra på det en gång i tiden. ;)  Jobbigt bara med två olika kurser som gå parallelt. Allting blir så rörigt med olika klasser och i vilken stad man ska vara. Jo ena kursen går i V-ås och den andra i E-tuna. Blä!

Ljuset i mörkret? Jo en weekend i sälen med min älskling. ♥


happy birthday to me


Tänka sig att idag är det min dag. :)

Usch 23 år.. Ja tänka sig vad tiden går fort. Kändes som om det var igår man fyllde 18.. ;)

På sängen ligger ett paket till mig, det har legat där ända sedan jag vaknade imorse. :) Det ska öppnas senare när älsk kommer hem. ♥

Ikväll tror jag att det blir middag på stan sen mys hemma bara jag och C. :) Skönt vi är båda lite trötta efter jobbveckan. Imorgon ska det firas ordentligt för oss båda två! :)

tomorrow tomorrow


Ska jobba mitt första pass imorgon. Ska bli roligt. Lite nervös dock men det kommer nog att gå bra. :) Får se om jag hinner knipa något mer pass den här veckan. Vore roligt, behöver få inte lite pengar också.

Idag har jag vart i stallet på morgonen, du kan läsa mer om det här: http://martyy.blogg.se/nortez 

Nu hade jag tänkt diska, duscha och plugga lite. På eftermiddagen ska jag och C åka till hallsta och byta tillbaka till forden. Usch. Kan vi inte få ha kvar passaten mamma? ;)

Sedan kanske det blir en sväng till gymmet?
Eller åka och köpa lite nya lampor?
Vi får se.

Längtar efter sommar och sol ♥


down hill


Igår hade jag min debut i skidbacken. Haha. Men ja det gick väldigt bra måste jag säga. Ramlade bara 5-6 gånger! :) Började lite i barnbacken och sen gick jag över till de gröna backarna. Och jag klarade mig rätt bra, men får lite panik när det går för fort. Är inte så bra på att stanna ännu! :D Fast det är kul som tusan.

Idag har jag dock väldigt ont i kroppen. Men träningsvärk är bra. :)

allergic


Jag tror jag är allergis mot något. Jag kan dock inte komma på vad. Men mitt ansikte hävdar bestämt att så är fallet, Det envisas nämligen med att vara svullet och stundtals blossa upp i röda vackra färger och kinderna brinner så underbart varma. Och sedan är man som sandpappaer i hyn och det kliar under vissa perioder.

:(

Svullnaden är värst. Kul att gå omkring med en pluffskind och svullet öga. Nej, inte direkt. Men vad gör man i tenta tidere? Men får nog lov att ringa farbror doktorn imorgon när tentan är klar. För nu har det snart hållt i sig i tre hela dagar. Suck. Alltid ska det vara något.


Något att se fram emot är i alla fall min födelsedag nästa vecka. :D

money money money


Idag känner jag mig sliten och på lite halvtaskigt humör. Känner inte för att plugga eller göra något vettigt över huvudtaget. Men tyvärr går det inte alltid att göra som man vill. Får lov att plugga och göra allt tråkigt som måste göras.

Så nu sitter jag här i bibloteket med datorn och böckerna i högsta hugg. Fy.

Och när jag kommer hem till våran lilla lägenhet skulle det behövas städas och tvättas. Får se om jag orkar. Kan ju alltid hoppas på att C hinner göra nått innan han åker till jobbet... or not. :P

Sen måste verkligen ta mig till frisören nu. Var så nära på att ta C´s rakapparat och raka av skiten idag! Det är riktigt slitet nu. Varför är det så dyrt att klippa sig? :( Finns så mycket annat man vill lägga pengarna på..

Trött på att vara fattig.
Vill inte plugga mer.
Vill jobba!

another day


Det är tråkigt med tentaplugg, men jag kämpar på genom dessa tråkiga böcker.

Jag har fått arbete. Tänka sig. Ska arbeta inom bemmaningstjänst som vikarie på förskolor i Västerås. Det ska bli roligt, dels för att jag får se fler olika verksamheter här i kommunen och dels en hel massa nya erfarenhter eftersom jag kommer få chans att observera många olika pedagoger.
Så har jag lite koll sen på vilka förskolor man kan tänka sig arbeta på senare. :)

Igår kväll när jag kom hem öppnade jag vårt 1000-bitar pussel som vi fick av min lillebror i julklapp. Jag kom en liten bit iaf på typ två timmar. :)
Åh just det, jag har skapat en underblogg till min nuvarande blogg. http://martyy.blogg.se/nortez - en träningsdagbok för mig och pållen. Antar att många inte är så intresserade av allt mitt hästprat så kan jag ju försöka skriva om något annat här då.. :P

Nej nu måste jag ta tag i böckerna här bredvid.


examination

Jaha idag har man suttit en heldag i skolan och jobbat på den förbaskade tentan. Kan inte påstå att det gått nå vidare heller. Blir att åka hit imorgon med, men efter stallet såklart.

Måste säga att det är härligt att rida ordentligt igen, sådär som jag gjorde för några år sedan. Dock är vädret inte det roligaste, men man får göra det bästa efter vad som är. Ihelgen blev det en superhärlig runda i skogen i snön och en riktig galopp över ängen! Men nu går det inte att rida där för dem där förbaskade plusgraderna. Så hoppas på lite minus och pudersnö snart! ;)

Nej nu ska jag packa ihop och åka hem. Funderar på att baka mig något gott. Tycker att jag förtjänar det. :)

twothousendeleven


Ett nytt år och nya möjligheter eller vad är det man säger?

Nyår spenderade vi i Alingsås som jag skrev. Vi hade mycket trevligt förutom lite mer sjukdom. Men sånt är livet. I onsdags kom vi hem så då var det bara att sätta igång med plugget.. Riktigt tråkigt. Desto roligare att jag kommit igång med ridningen. Jag och C har Norre för sig själva nu. :) Ska faktikst dit snart. Men det är tråkväder att rida i. Hur som helst så krävdes denna ny start lite ny utrustning. Jag fick en snygg hjälm av pappa. Och Norre fick av mig en grimma, ett ländtäcke och ett nytt shabrack. :)

 

    


RSS 2.0