tro inte på allt ni hör


Jag bryr mig inte särskilt mycket om vad folk tycker och tänker om mig. Jag är den jag är och jag trivs jävligt bra med det. Dock är det lite skrattretande att höra massa rykten om sig själv, saker man gjort eller personer man träffar. Men det är ju så typiskt när man kommer från en liten håla där alla tror sig veta allt... Okej om de faktiskt stämde men när de inte gör det är det ju som sagt skrattretande.

Haft en bra helg hos pappa :) Skönt att vara hemma igen. Men nu är det två veckor med äckligt mycket plugg och jag är fortfarande sjuk. Orkar inte ta tag i något nu så det blir film istället, Benjamin Buttons - älskar den filmen :)

Imorgon är det plugg, plugg, plugg och jobb. Och förhoppningsvis när jag kommer hem så har det kommit upp nya tapeter :) 

There is this boy I used to know..


Falling down down down down..


Jag orkar inte vara sjuk och må dåligt längre. Jag vill bara må bra på alla sätt och vis! Man blir ju deprimerad av all skit. Vill bara ta mig igenom kommande veckor illa kvickt men all motivation är som bort blåst. Praktiken är guld men det är inte lika kul när man måste pimpla alvedon för att orka. Hur ska man då också orka med plugg och jobb?

Helgens ljuspunkt var när vår 8-manna trupp spelade guld i Arboga, sjukt kul det var! Tänk om vi spelade så när vi var ett fullt lag. Vi hade vart oslagbara. Ser fram emot lagfest och eventuell kryssning att lysa upp tillvaron med!
Följer du ditt hjärta eller ditt huvud?Bästa låtarna idag
Ola - Till The End
Dead By April - In My Arms


you know


I live my life for the simple things
I don't want a price for getting in the ring
I'll do it anyway
What have I got to lose?

What you see is what you get
But there’s a little bit more
That you haven’t seen yet
I’ve kept hidden away for a rainy day 

I will always pledge allegience
To my family and friends

Uncomplicated that is what I am
A little bit jaded
Should've walked before I ran
I can't perform miracles
But I'll do what I can
Uncomplicated

I’m not here to try and gain respect
But I appreciate all the breaks I get
I'm gonna cherish every day like it's my last
I was taught to stay down to earth
And I think I've learnt what that's really worth
Am I telling you what you already know?

Come on with me, we can live forever
Let's make the dream come true

Uncomplicated that is what I am
A little bit jaded
Should've walked before I ran
I can't perform miracles
But I'll do what I can
Uncomplicated

There’s nobody there to prove the truths
I’m having a moment that's so cool
I'd like to freeze, so then I'd have it for another day
When I’m so far away

Uncomplicated that is what I am
I'm a little frustrated just like every one
Can't walk on water but I'll drink the well dry
Uncomplicated

Uncomplicated that is what I am
A little bit jaded
Should've walked before I ran
I can't perform miracles
But I'll do what I can
Uncomplicated


alla som har ont i halsen klappar nu


Jag tror jag är sjuk igen, min hals är sämst! Två dagar på praktiken innan jag blev sjuk igen. Något fel på immunförsvaret kanske? Lätt irriterande. Ingen mer träning denna vecka iaf.


Look at me now
I made it


så kan det gå


Jag mår så sjukt dåligt idag att det är helt sjukt, var grymt grymt längesen jag mådde så här haha. Men jaja ibland går det så. Det var iaf toppen igår, både förfesten och bmb :) Länge sen jag hade så kul när jag var ut! Var lite jobbigt idag att spela match dock såklart men jag gjorde mitt bästa trots de smällar jag fick! 
Efteråt nu blev det pizza/kebab med Johanna och Maria, alltid lika mysigt :) Imorgon är det praktik. Känner mig inte taggad, känns som om jag behöver en eller två dagar att återhämta mig först ;) haha! Blir ett lugnt träningspass på f&s sen lite käk med mina bruttor efter :)

Just so you know
Last time I believed in you and me
And I gave it all
This time I can see it all perfectly,
And I was wrong..
But don't you give upIt's such a beutiful day!

Idag har det vart eller är det en bra dag faktiskt.

Har vart och och hälsat på i gamla skolan. Mycket trevligt! Man minns både bra och dåliga saker när man vandrar i vår korridor där. Men det som jag minns allra mest är hur mycket jag utvecklades under de där tre åren. Jag växte så enormt som person på den korta tiden och började verkligen hitta mig själv. Sen hade jag mitt sabbats år när jag jobbade då stannade jag av lite, men sen förra sommaren och första året på högskolan då kändes det som om jag börjat hitta rätt. Börjat hittat mig själv på riktigt. När man gör det vågar man släppa på så många gränser och släppa in folk på annat sätt. Det är en skön känsla. Jag vågar till mig ställa mig framför en massa folk och snacka om precis vafan som helst. Så bra är det!

Kikar på idol nu. Sen ska jag nog se min all time favourite pirates of the carrabien. Malin kommer vid elva sen när hon slutat arbetat. Vi ska kika mer film och mysa innan hon ska vara fyllechafför åt sin söta syster :)

Imorgon ska jag jobba en liten stund sen åka ut till Napolie som har lite semester denna vecka tydligen. Och på kvällen blir det partyyy hos Maria med utgång för jag vill möta upp mina andra bruttor såklart :)

Ja så ligger det till. 
                                                                                                                 that smile is all mine


pluggdag men pausar med lite bilder


Fotade lite igår hemma hos mamma :) Har lekt lite med bilderna också såklart! Men här är lite smakprov. Försöker ta massa bilder så jag får öva.
:)


xQ"#¤ASF4345TERg&u/rIrU5HgWqfr


Därför hatar jag att spela mot Sura för går man inte ur den matchen med skada så är det med ett gultkort. Och det var så det blev! Men vänta, domarn glömde ju skriva i det i rapporten så jag fick ju egentligen inte något. Det fick ingen av de ptja typ åtta spelarna som han gav gultkort. Var bara Marie som fick sitt röda. Inte ens resultatet hade han rätt. Vad är det för en jäkla domare som delar kort hejvilt sen inte skriver med dem i rapporten!? Ja glad ska jag väl vara att jag inte har ett gultkort som ligger och släpar. Men bra irriterad är jag.

Bra irriterad är jag på skolan med. Har mejlat läraren att jag inte får tag på boken som vi ska har och att bokhandeln inte vill beställa hem den och så vidare. Så har hon lagt ut en länk med boken i pdf-fil på blackboard. Utan att säga till så hade man sett det ja typ igår hade man ju kunnat vara halvvägs nu med uppgiften, men nej nu får man skriva allt imorgon samt läsa den där skiten på 250 sidor. Blir så fucking trött på allt!

Tokig blir jag riktigt tokig!ska bli duktig


Nu har jag börjat mitt nyttiga liv typ. Började igår. Haha. Blir hårdträning och nerdrag på allt gott! Jag och Maria ska börja på friskis haha så vi får röra på oss lite mer. Sen eventuellt ut och löpa en dag i veckan. Kruxet är att jag inte har några bra skor och inga pengar att köpa ett par heller.. Jaja. Grejen är den iaf att jag ska äta bättre och träna mer helt enkel. Kommer nog ligga lite lågt på alkohol fronten med om det inte dyker upp nått riktigt roligt vill säga ;) Har tappat lite suget skulle jag nog vilja säga..

Skolan är förövrigt igång igen och vi har redan massa plugg. Jag som nästan längtat tillbaka längtar redan efter ledighet suck! Men det är bara att jobba på, tiden går ju rätt fort ändå. Har praktik om två veckor redan det känns toppen ska bli så kul :) Men kommer säkert bli sjuk igen då.. Ska käka massa c-vitaminer och sånt skit fram tills dess så hoppas att jag ska klara mig har ju vart frisk hela augusti nu :O :D

Taggad för match på söndag! Sura ska krossas igen!                                                                                                              Feel's good!


RSS 2.0