pollen in my ass

 
Jag är så trött på all pollen som förstör våren för mig. Det är så sjukt tråkigt att vakna upp med tjocka ögon och igenkorkad näsa. Usch! Det är tur att det finns tabletter å nässpray, men nu börjar det faktiskt bli lite drygt. Senaste nästan två veckorna har vart en stor pina. Vet inte riktigt hur jag kommer klara av helgen i stugan. MItt i skogen. Risk för andnöd?
 
Skönt att det är fredag idag i alla fall, är grymt trött. Dels gör allergitabletterna mig seg men sover ganska illa just nu samt att jag har haft mycket att göra så det har blivit sena kvällar i stallet och därav alldeles för få timmar med sömn. Hoppas kunna bli människa till nästa vecka igen.
 
Ha en mysig fredag allesammans.
Själv jobbar jag till halv 6, sen ska min fina T trimmas. ♥
 

130530

 
Hej å hå. Kan vi med säkerhet säga att sommaren är här nu? Ja menar det är ju ändå juni om knappt två dagar. Så sommaren är äntligen här! Och det är full fart med allt just nu.. 
 
På jobbet ska vi byta lokaler inför hösten och det är en process som startar nästa vecka. Hej och hå det kommer bli mycket och det kommer bli stressigt. Mitt i allt är det också de sista utvecklingssamtalen, schemaläggning inför sommarsammanslagning, samt schemat till hösten. Det ska vara sommarfest och midsommarfest. Kommer allt hinnas klart. Nej troligen inte men då är det så. 
 
Efter den här veckan är det fem hela veckor sen semester för min del. Å tro mig den kommer välbehövligt! Ska bli skönt att få vila upp sig i fyra veckor. 
 
 
T och jag kliver framåt. Mycket miljö och motionsträning nu. Det är kul! :)
Nästa helg är det strömsholmstävlingarna. Mycket roligt ska det bli. Kanske kan få se lite fina hästar, picknicka och fynda nått kul till mig eller T.. ;)
 
Nej jobbet kallar. 
Kram på er!
 

kärlek

 
 Saknar dig varje minut, varje timme, varje dag.
 
 
 

130527

Helgen bara for fram. Som den iofs alltid gör. Kan vi inte få jobba fyra dagar och ha tre dagar helg? ;)
 
Helgen var härlig. Det blev god mat och dryck, trevligt sällskap och drakbåtsfestival under lördagen.
Söndag var morsdag det betyder fika x2 och lite grillmys. Ja kan knappast klaga över helgen.
 
Enda nackdelen är att min pollenallergi har tagit fart på allvar. Shit alltså. Ögon och näsa har inte mått något vidare bra, runnit sönder. Men det ger sig väl snart får vi hoppas. I alla fall lagom till midsommar...
 
Idag har jag och T tränat. Det gick verkligen toppen bra! Nu börjar jag fatta hur jag ska rida. Äntligen! :D Flera kliv framåt tycker både jag och min tränare :) blir att komma igång med hoppträning till hösten ochs en i vår, vem vet kanske kan det bli lite tävling för oss. Både dressyr och hoppning givetvis. :)
 
Bjuder här på lite mer skuttfilm.
 
 
 

130524

 
Hemma igen efter konferens i Karmansbo som var mer än lyckad. Härlig kväll med goa kollegor och en bra och effektiv konferensdag. Mer än nöjd känner jag mig. :)
Idag är det fredag och det betyder en sista arbetsdag. Ska strax börja rulla mot jobbet, har en mellan dag idag vilket känns skönt då jag är lite trött efter konferensen... ;)
 
T har vilat två dagar då vi avmaskade alla pållarna i tisdags. Så idag blir det ett lugnare pass längs vägarna mest för att få jogga igenom kroppen i alla gångarter. Ihelgen nu blir det minst ett pass i ridhuset inför måndagens dressyrträning. :)
 
På måndag är det äntligen dags för lön. Den är efterlängtad den här månaden om man säger så. :P Har en del grejer att inhandla dels till mig men även till T. Ska också försöka lägga undan en del och spara till en renovering av resten av lägenheten. :)
 
Nej, jobbet kallar på mig.. Fy. 
Hare ♥
 

karmansbo

Underbara kollegor.
Fin miljö.
Gott vin.
Skratt.

Ja det är väl det som gör det till en lyckad konferens? Ja det var min första så har inte så mycket att jämföra med, men ja jag tror den är lyckad!

Nu har vi bara eftermiddagen kvar innan vi rullar hem igen. :)130521

 
Veckorna rullar på. Det är bara sju vekor kvar till semester. Tiden går riktigt fort. Vi har mycket att förbereda inför hösten så vet inte riktigt hur vi ska hinna allt på jobbet. Men det löser sig nog som alltid. :) Har börjat med mina utvecklingssamtal och de flyter på, har så bra barn och föräldrar. Love it!
 
Imorgon åker hela enheten på konferans till Karmansbo herrgård. Det ska bli riktigt mysigt och trevligt hoppas jag. :)
 
T börjar komma igång nu och vi har börjat med lite mera konditions träning, dags att vi båda får upp flåset. ;) Sugen på att komma ner och hoppa lite snart igen. Det var ett tag sedan nu, vi jobbar ju med cavaletti och galoppbommar uppe på gräset men våga inte hoppa så mycket där, för små ytor. Blir helt enkelt en tur ner till ridhuset snart..
 
Bjuder på film från ett markarbetespass, där han är taggad som tusan. :P
 

#crappy day

Precis när man verkligen inte behöver det.. Då slår det till! Punktering.

Fuck it! :@

130515

 
Lill-lördag har varit en lång dag. Började kvart i åtta imorse och sedan jobbat hela dagen samt kvällsmöte. Lång dag har resulterat i en trött tjej. Skönt att det var en stallfri dag idag, men imorgon är det ny dag på jobbet och i stallet! Hejja livet - det är bra! :)
 
Igår var vi på speedway. Smederna är efter tre år tillbaka i elitserien så tänkte återta mitt gamla intresse igen. Var ju helt besatt förr. Kunde allt om alla. Men det ska bli kul å få åka på lite matcher igen. Har faktiskt saknat det lite. Hur som smederna vann igår mot svenska mästarna, det var kul å se! :)
 
I helgen vankas ridning, tjejfest och vila. Kom kom helgen. ♥
 


 
 
 
 
 
 
 
 

where ever you are

 
Saknar dig min buse och bästa kompis! ♥
 
 
 
 

vårsådd

Har planterat rucola, rädisor och gräslök på balkongen idag! Ska bli kul och se om det kommer upp något. ;)
lördag

 
Allting hamnar i någon form av orytm när man har en röd dag sådär mitt i veckan, men det är jäkligt skönt med fyra dagars vecka. :) Nu blir det ett par normala veckor framöver förutom en konferans som hela enheten ska åka på och sova kvar. Det ska bli mycket trevligt tycker jag. :)
 
Har varit sjukt förkyld sen vi kom hem från Götet, men nu äntlig har det börjat lätta. Så himla skönt. Kan komma igång med träning och ridning ordentligt nu. Tummen upp för det!
 
 
Idag vankas uteritt med T och sällskap. Imorgon är det nog dags för ett pass i ridhuset - känns som om vi behöver det, men det har varit så fint väder att det tagit emot att gå ner dit och därav inte blivit av..
 
Men innan stallet blir det promenix ner på byn och titta på "marknaden" och mysa lite..
 
Ha en mysig lördag! ♥
 
Ps. Ser ni hur stor T är! Jag ser ju faktiskt liten ut på honom! :O

130507

 
Vart har våren tagit vägen. Visst är den på g, men hallå det är maj och fortfarande inga löv på träden!! Nu får det sätta fart tycker jag! :) Mer soliga dagar! Vill ha sommar, värme och grönt. Ja det jag vill säga är att äntligen är min årstid på ingång och jag längtar såååå efter sommaren! :) ♥
 
Idag för övrigt, firar vi 3 år tillsammans. Tänk vad tiden går. :)
 

on my way back

Sakta men säkert börjar jag återhämta mig från förra veckan. En helg i mellanängens lugn gjorde mig verkligen gott. Avskärmad från omvärlden. Precis vad jag behövde.
 
Nu är det ny vecka och blicken framåt. På jobbet är det mycket just nu. Utvecklingsamtal, förberedelse för sommar och höst. Det är full fart med andra ord.
 
T är också i full gång igen. Idag vilodag, hade lugna pass i början av förra veckan och har stadigt ökat dem. Så vila idag, dressyr imorgon, vila onsdag igen, dressyr torsdag och markarbete på fredag. Känns bra och som att vi är på g. Känns skönt att ha T och fokusera på just nu, annars hade nog livet kännts bra tungt.
 

my angel

 
Det är ganska svårt att förstå att du verkligen är borta. Att du inte kommer vara där i hagen och gnägga-hej till mig när jag kommer till Törunda nästa gång. Det är som om jag inte vill förstå. Jag vill så gärna att du ska vara där i hagen men jag vet ju att du inte är det längre. Du galopperar förhoppningsvis runt på stora gröna ängar vid det här laget. Och jag vet att du slipper ha ont mera. Min älskade ängel. ♥
 
 

Vila i frid min ängel

 
 
 
 
 
 

forever in my heart


RSS 2.0