Skrik & tandagnissel

För det mesta är våra tvillingar snälla. Lite små gnälligt och ledsna ibland men överlag nöjda och glada... :) 
Men inte idag... Idag är det istället tvärtom, få stunder med joller och leenden. Desto mer skrik och tårar! Tröttsamt och jobbigt. För det skär i hjärtat när man inte räcker till. :( Nu har de fått i sig lite mat, så hoppas på en mysigare och lugnare kväll.. 

Nu är vår lägenhet ute till försäljning! Tell your friends! 

En av få glada stunder idag!  :)


kärlek!


 
 
 
Så små ni var! Tiden går så fort..
 

Mamma

 
Ville bara logga in här och skriva att min mamma är bäst. Hon hjälper mig massor under veckorna när C är på jobbet! Hon passar barnen, lagar mat åt mig, går ut med hunden, hjälper till med tvätt... you name it! Vet inte vad jag skulle göra utan henne vissa dagar, är evigt tacksam! Älskar dig mamma! <3
 
 
 
 
 
 

Plötsligt händer det...

Vi fick sova en hel natt. Vad hände? Vid 23 igår fick de mat, sen vid 00 då sov de gott. De vakna på natten först M, men C hämta henne till vår säng, sen vakna E då lyfte jag över honom också... Sen vakna vi 06.35. What!? :D
Känner mig dock inte speciellt utvilad, skulle behöva ett antal av dessa nätter för att komma ikapp igen.
 
Idag har vi vart och kikat ut en soffa. Tror jag, vi ska nog åka till Tumbo och titta lite också. Sen blir det en tur på ikea för att kika ut tv-bänk och soffbord. Och vi har också bokat en resa ner till Ullared. Det är ju mycket som behövs.. Vi går från 64 kvadratmeter till 153! Lyx! Längtar ihjäl mig, vill ha 1 december nu. :)
 
 

1 December

 

7 och 1/2 vecka gamla

 
De börjar bli stora mina kottar. Nu har vi ögonkontakt, de kan härma grimaser och idag kunde de till och med le lite åt mamma (mig) när jag pratade och höll låda med dem. Vi tränar i babygymmet både på mage och rygg. De är ganska starka båda två och lyfter på huvudet. M kan nästan lägga sig på sidan. :)
 
Får dock ofta känslor av att känna mig otillräcklig, dels när de är ledsna men också när det kommer till att stimulera dem, pratar jag med dem tillräckligt, har han/hon fått vara i mitt knä, borde jag sjunga mer, vara mer i babygymmet. Och framför allt det som kan ge mig mest ångest, ska jag hinna ut på promenad idag!? Att ta sig ut själv är ett projekt i sig, väldigt tacksam att F kan vara hos mamma på dagarna, då måste jag i alla fall inte ta mig ut.
 
Men....
 
.....i december flyttar vi från dessa trappor! ÄNTLIGEN! Vi ska flytta till en femma i Strömsholm, på bottenplan. Underbart, bara sju veckor till flytt så börja packa! :D
 
Så då blir det här med att ta sig ut med barnen varje dag enklare. Sen ska man fortfarande försöka hinna med allt annat jag vill hinna med barnen varje dag, men hittar mer och mer rutiner varje dag. :)
 
 
 
 

RSS 2.0