Sjuklingen här.

Magsjuk. Det är det värsta man kan vara. Fy fan säger jag bara. I do not like it !

Missar träningen idag bara för det. Tråk. Verkar inte bli så mkt träning för mig denna vecka. Men äter ju inte direkt så mkt just nu iaf ;) Hehe.

Åh vill åka och rida. :/ Men inte så bra kanske eftersom jag troligen har lite feber fortfarande. :/ Men hade vart kul att få rida igång Valle och Norre lite. Men det får väll och bli i helgen istället och kanske nästa vecka om det bli lugnare med job och hrm sjukdomar :p

På fredag är det fest. Karin blir 20 :D Och får se om jag är på eller inte eller jag är på men kanske är nykter? Får se. Måste ta mig till Bolaget isf, men det hinns ju med.

Ska leta reda på lite nycklar nu som min chef ska hämta upp. Så jag inte behöver jobba så mkt imorgon. BAra ett ställe + CabCargo men det vet ju inte han om :p. Sen fick jag bestämma själv hur mkt jobb jag ville ha på fredag. Gött. För jag hade as mkt!

Kika Grey's Anatomy nu? Ja så blir det.

Fredagkväll.

Har haft en lite mer intensiv vecka, mer jobb vill säga. Bra. Behövs för ekonmin.Har 40 kr kvar nu, men på måndag är det lön ! :D  Och då är det en vecka exakt tills Malin kommer hem :D Kuligt. Saknar ju flickan.

En ny häst har anlätt till stallet, ska provrida honom ihelgen :) Spännande ! En rätt söt pålle med stort huvud bara :P Blir mycket ridning ihelgen så hoppas det blir bra väder annars blir jag sur.

På söndag har vi träning igen, hoppas att de kommer lika mycket folk som i onsdags :) Så det börjar hända lite framåt :) Idag jobbade jag, Lina och Elin på hemköp i Kolbäck. Vi packade kassar, sååååå kul. Men vi var så bra att vi fick ihop 3 420,50 kr. Så vi kommer tjäna mycket på det här tror jag. :) Men det var slitigt, fick ont i rygg och axlar. Usch. Men ska försöka få massagetid nästa vecka. Får ju gratis genom jobbet ;) Då får man passa på !

På fredag fyller Karin 20 då blire utgång :) Längtar. Hoppas det blir kul bara.
 
Kollar på Let's Dance nu, är lite små kär i Karl-Petter, han är för söt haha :D Men hejjar mest på Tony såklart, han är ju för bra.

Reklamen slut.

PUSS   

Tisdag

Jag är en kass bloggare.

Krogen på fredag borde lätta upp humöret men icke. Jag borde inte ens gå ut med tanke på min ekonomi men får väll leva på vatten resten av månaden. Det löser väll sig iofs.

Jag är fattig !

Min träning går inget bra. Har tränat bra nu i två veckor, men den här veckan känns inge bra. Ska dock ge mig ut och gå idag, försöka gå en timme. Sen är det fotbollsträning imorgon. Kan kanske ta en promenad på eftermiddagen innan. Sen springa en sväng på Fredag. Missar ju träningen på Söndag eftersom kusinen och hennes man fyller/har fyllt år. Ja bara jag kommer upp i 300 minuter. För det är mitt mål. 300 minuter i veckan ska det tränas. Sen det där med att äta rätt också. Ja det kommer..

S U C K .

Kanske är det vädret som gör att man känner sig typ helt deppad? Jag vet inte. Nått är det. Jag vet inte.. Jag orkar inte.

20 års deppresion ?

Livet går väll bara utför nu eller?Tyler Hilton - Glad
hallå !?Varför får jag så lite jobb?


F U C K

Det är bra att man har mer än ett jobb .

Natasha Bedingfield - Love like this (feat. Sean Kingston)tråk .

Tråk helg.

Vart chafför hela helgen så lite rikare dock, och fick en ny tröja, en sir ! Kostar 1200 i butik. Fick jag gratis liksom. Coolt, tack. :)

Ridning imorgon då, lite galopp i snön är härligt, bara minus graderna håller i sig :)

Undrar hur det blir med träningen, går det att vara på konstgräset? Annars blir det väll inne antar jag.Jag kan inte göra mer än att säga att jag är ledsen.


I screwed things up, I know that.


Men jag vill inte fjäska. Så därför känns det bättre att bara hålla sig undan, rida ut stormen liksom.


Men det kanske är fel av mig?


Jag vet ärligt faktiskt inte vad jag ska göra mer än att säga förlåt?

//  marty  ★


Richard Marx - Right Here Waiting


RSS 2.0