En tanke till Norge


Usch och fy!
Vart är världen på väg?

Stackars Norge.. Alla ungdomarna. Man kan inte föreställa sig vad som hände på den där ön.. Det måste ha varit en mardröm. Jag hoppas man själv aldrig kommer behöva uppleva något liknande...

Men jag blir rädd. Norge, det är så nära oss. Nu känns som om det kan hända här i Sverige med när som helst. Usch säger jag bara.

Hur kan någon göra så här? :(


jump jump


Hopptränade för pappa den 9/7. Här kommer lite filmsnuttar och bilder från det. :)we stay in town


Det blir ingen mora flytt..
C´s utbildning blev inställd.. Så inget lägenhetsköp och ingen flytt. Känns super tråkigt för vi hade verkligen sett fram emot det här! Och vi älskade verkligen lägenheten!

Men förhoppningsvis hittar vi en lika fin när det väl är dags sen. :)
C letar utbildning förfullt, hoppas på att kanske kunna slinka in på något i sista minut, annars blir det att vänta tills våren.

Jag är hemma och har semester en vecka nu efter en enormt slitig vecka på Baståsen! Och efter denna vecka ska jag vara där två i sträck.. Det kommer bli bra tufft, men lite kul också kanske! :P Hade med pållen denna veckan och det gick verkligen superbra! :) Han var super duktig, och gick ute om nätterna utan problem. :) ♥ Skönt att veta om hur han fungerar på nya ställen om man nu ska flytta honom någonstans i framtiden. :)

Nej ska faktikst förbereda mig för en tur till stallet nu.


vackertSå jävla fin låt...


apartment


Jaha nu händer det grejer!

Jag och C har köpt en lägenhet i Mora. Inom nästa vecka kommer allting vara klappat och klart! :) Helt sjukt, men nu har vi vår egen lägenhet. :) En supersöt tvåa strax utanför Mora på vägen mot Älvdalen. Helt perfekt. :)
Så just nu kommer de mesta av våra pengar läggas på tapeter och en del nya möbler.. Det kommer bli så fint, om jag får som jag vill ;)

Annars är det skönt att vara lite ledig en vecka. Fast jag har ändå lyckats få helt fullspäckade dagar haha. Fast med roliga saker så det gör väl inte så mycket. :)

På fredag kommer pappa till Strömsholm, då blir det lite ridning för honom innan jag tar med mig N till bastis sen. :) Kommer bli roligt, hoppas jag!

Ska snart ner på stan med mamma och leta klänning till kusinens bröllop i Juli.

Nej usch känns som om jag inte har alls så mycket vettigt kvar att skriva om så nu ger jag mig...

Bye!

home again


Nu är jag hemma igen efter en andra jobbvecka. Har haft en helt okej vecka med härliga barn och arbetskamrater. Sen såklart toppen väder! :)
Men det ska bli skönt att äntligen få vara lite ledig. :) Eller ja ledig ch ledig. Idag åker jag tillbaka till bastis för att hjälpa Linnea när hon ska tävla fälttävlan! :) + att jag och C ska vara funktionärer på eftermiddagen. Det ska nog blir roligt, hoppas vädret håller upp bara.

Imorgon tar vi en tripp till Mora för att kika på en lägenhet, det ska bli otroligt spännande! :D Den verkar supermysig så vi hoppas på det bästa!

Igår var jag hos min pålle som jag inte sett på hela veckan! :( Tror han var glad och se mig iaf, möttes av härliga gnäggningar! :) Ska till honom nu på morgonen men blir ingen ridning. Ska försöka hinna med det imorgon sen istället efter vår tripp.
I veckan sen blir det mycket trim och till helgen kommer pappa så då ska vi träna i två dagar. Förhoppningsvis :) Sen tar jag med honom till bastis en vecka, får se hur det går! :P

Nej nu måste jag byta om och fara till stallet. :)

RSS 2.0