som jag har längtat

 
Äntligen helg. Den har varit efterlängtad. :)
Det är totalt kaos på mitt jobb, men hoppas nu att vi ska få ett lugn de sista tre veckorna.. Sen ska jag vara hemma i två hela veckor och lite till. Fy faaaan vad skönt och välbehövligt!
 
Jag och T tränade vår sista träning för detta år. Det gick helt okej, kanske inte lika bra som sist, men han blev fin mot slutet. Idag var det... nej det skulle ha vart ett joggingpass men det blev istället ett mer dressyrpass. Han kändes lite för stel för att jag skulle känna mig nöjd. Men vi ordna ut det efter lite om och men. :) Så från och med imorgon så blir det avtrappning, dvs skogen och mysiga uteritter innan en välförtjänt vila på drygt en och en halv vecka. Då hinner han lagom komma igång innan min ledighet sen. Perfekt. :)
 
Nu idol och mys med min underbara pojkvän! ♥
 
 
 
 
 
 

massage


Idag var T inte lika fin som senaste veckan. Ville inte suga tag i bettet och körde en del "headbangs" i galoppen...

Jag löste headbangsen men fick inte riktigt till det där suget och drivet, men han var väldigt het i början och jag fick ta tillbaka honom ordentligt ett par gånger och då blir han sur.. Så har bara mig själv och min ridning att skylla.

Efter passet fick han en nackmassage då han ofta får knutar där pga krubbitarremmen. Hoppas det ger en positiv effekt och mindre slag med huvudet vid nästa pass.

Funderar också mycket på vilket bett jag ska använda.. Han går bäst just nu på en lite starkare stång, men vill gärna rida på något mildare.. Hm.
jul i mitt hus

 
Åh jag sitter här med världens julstämning... För igår kunde jag inte hålla mig längre... Allt åkte fram, gardiner ljusstakar, julstjärnor och alla tomtar! :D ♥
 
Mina grannar går väl i taket över att jag tjuvstartat men det skiter jag i. Nu vill jag ha jul! :)
 
Skulle egentligen varit på bio igår.. Men min magkatarr som jag fått under veckan visade sin dåliga sida igår. Tror nog det var lite söndagsångest mest.. Har haft tuffa veckor på jobbet, så man längtar ju inte direkt dit. Men idag är det kompetensutveckling. det betyder att jag ska sitta på föreläsningar under fm och på eftermiddagen ska vi arbeta i arbetslagen. Hoppas att det blir en givande dag. :)
 
Nu är allt som saknas lite snö.. :)
 
 

Jag dissar..

 
Så trött på mörkret just nu. Det är tamefan jämt mörkt. På morgonen när jag åker och på kvällen när jag kommer till stallet.. Visst att jag har närhet till ridhuset men fan alltså jag skulle mer än gärna vilja hinna rida lite ute i veckorna också! .. Är tyvärr lite för feg för att våga rida i mörkret på T.
 
Dessutom hatar jag att köra bil i mörkret, speciellt sedan jag krockade med rådjuret... Känns som om det kan ploppa fram djur var som!  Sen när man får möte, då ser man ju inte mycket alls mer än bilen man möter. Nää fy jag känner mig som en gammal kärring men jag tycker faktiskt det är obehagligt.
 
Så stor DISS till mörkret!
 
Det är helt okej om det kommer lite snö så det blir lite ljusare!

Long time no see

 
Godmorgon! :)
 
Sitter och äter torkade plommon så här på morgonkvisten. Ska strax ut med F innan jag beger mig mot mitt kaos jobb. Ja det är inte så vidare kul där just nu.. När tre ordinarie härliga kollegor är hemma i mitt arbetslag så känns det lite tungt och ensam. Tur att jag har en fantastisk kollega kvar med mig.. annars hade jag med varit hemma. :P
 
T har varit något försummad på sistone, men tränade i förrgår och jävlar! Han gick som en dröm. Galoppslutor och galoppöppnor, han bara dansade fram fina killen. Nu blir det tvunget att vila två dagar pga mörkret och sena jobbdagar men på det igen på torsdag. :)
 
Nej det var bara en snabb titt in om ingenting alls!
Pratar mer sen! ♥
 
Måste verkligen fixa lite nya bilder på T..
Han har ju blivit såå mycket snyggare i kroppen än där.. :)

13-11-15

 
Äntligen fredag! :D
 
EN kort dag på jobbet sedan ska jag hem och glömma mitt jobb för en stund! Skönt! ♥
 
Igår kunde jag äntligen rida ett mer ordentligt pass på T och ganska skönt att känna att han fortfarande kändes mjuk och fin efter träningen förra måndagen! :) Nu blir det ordentligt med ridning ett tag framåt, inga möten eller anant dyl som ska strula hoppas jag.. 
 
 

who am I ?

 
Min chef ställde mig frågan idag.. Vem är Martina? Och hjälp vad klurigt det är att svara på, trots att jag känner mig så säker i mig själv. Vem är liksom jag...
 
På jobbet är jag kreativ, spontan men samtidigt organiserad. Tänker på helheten, lösningsfokuserad, positiv och försöker tänka utanför boxen. Jag gillar att ha en ledande och mer betydande roll. Jag vill göra skillnad och vill visa en verksamhet jag är stolt över. Men jag har lätt att ta på mig för mycket så måste vara försiktig.
 
Men privat då, hur är jag där..? Hm ja jag är en renodlad hästtjej. Jag är på mitt jobb 8 timmar sen är jag istallet mellan 1-4 timmar varje dag. Vad säger det om mig som person? Jag menar hur är jag? ....
 
Jag är ju ärligt mest trött för jämnan, har lite smått ångest för allt jag inte hinner med.. Sambo, vänner, familj, hemmet ... Jag skulle vilja vara spontan och rolig, men min tillvaro kräver detaljerad planering. Jag kan inte vakna upp en lördag och känna WOW- det här vill och SKA jag göra idag. Utan för att hinna med det jag vill och måste så ska klockan ställas och allt planeras.. 2 timmar städning, 3 timmar på stan, 3 timmar i stallet - hem laga mat osv. annars räcker inte mina dagar till....
Så vem är Martina?
 
Jag försöker vara glad, spontan men samtidigt organiserad. Jag försöker vara omtänksam, en bra vän/sambo och försöker vara det även när tiden/orken inte räcker till. Jag vill och försöker vara den inspirerande och ledande tjejen jag är på min arbetsplats. Men det lyser kanske inte alltid igenom. Jag vet ju att jag är väldigt egocentrisk. Jag gör det jag mår bra av, umgås med dem som ger mig energi resten får liksom bli som det blir vilket inte alla tycker är okej alla gånger...
 
Men jag tycker i alla fall att jag är jag. Och jag gör inte mer eller mindre av mig. Jag tror jag är ganska duktig på att visa mig själv - även om jag inte kan sätta direkta ord på hur jag är alla gånger!
 
 
 

Min dag..


Har ingen dator, så blir ett mobil inlägg här.. Gillar inte de för går inte att fixa inläggen som man vill men men..

Just nu är det tvättstuga och städning på schemat.. Och efter det ska jag känna på T lite.. Han har vilat i fyra dagar pga jobbet. Så det blir en spännande upplevelse! :)

Ikväll blir det Köping med fina syster och tjejer. :)

Ha en mysig lördag! ♥

klona mig?

 
Ibland önskar jag att jag kunde klyva mig på mitten. Just nu, om man nu får vara så fräck och säga det, så behövs jag på två ställen. Jag förstår inte vissa dagar hur min vardag ska gå ihop i vanliga fall, ska jag dessutom vara på två ställen på jobbet..? Men jag måste nog akta mig för att ta på mig andras problem. Jag vet ju att jag har nog med mitt egentligen...
 
Så nu säger jag till mig själv. Andas. Tänk egoistiskt, du ska orka Martina.

på rätt körl igen

Äntligen börjar det lossna! Som jag kämpat med den där hästen i veckor nu, det har varit tårar och en ständig kamp. Men idag kändes det som om vi var tillbaka, äntligen. Underbart och få rida med en härlig känsla utan massa slit och bråk! :) ♥
 
 

20-åring!Grattis brorsan! ;)

Ett besök..

.. hos dig, du är saknad. ♥
Amobacter Equui..

 
Bara älskar det här inlägget som jag ramlade över via fb! Jag måste definitivt blivit drabbad av denna Amobacter Equui..
 

Socialstyrelsen tillkännagav nyligen en upptäckt av en potentiellt farlig substans i hästars tagel. Substansen Amobacter Equui har kunnat kopplas till följande symptom hos främst kvinnor:

 

- Minskat intresse för att laga mat, städa och hushållsarbete i allmänhet.
- Minskat intresse för att bära make up, vackra kläder och högklackat.
- Bristande intresse för att spendera pengar på t ex hemmet och bilreparationer före det att ”älsklingen har ny utrustning såsom skydd, sadel, täcke och grimma samt förnödenheter som hö, kraftfoder och diverse tillskott.”

 

Amobacter Equui leder ofta till att infekterade personer tillbringar många timmar hemifrån och vidare till utmattning vilket kan leda till minskad fysisk kontakt med andra människor, i synnerhet äkta män/makar. Amobacter Equui är starkt beroendeframkallande och jakten på ytterligare objekt med tagel kan leda till flocktänkande likt chipsreklam ”du kan inte bara ha en”.

 

Observera! Om du kommer i kontakt med kvinnor infekterade av denna substans, var förberedd på att prata om hästar i timmar.

 

Socialstyrelsen varnar: Hästar är dyra, beroendeframkallande och kan påverka kvinnors goda omdöme.

 

Författaren till inlägget hittar ni här!

 

 

RSS 2.0