Yasko

Vår fina kille.
Kan det ens vara sant? Du som studsar omkring och är glad JÄMT!


En tumör i höger bihålla. 99,9 % säkert att det är en elakartad också. Upp till sex månader kan du stanna hos oss om vi har tur.
Vill inte ens tänka tanken.

Vi har ihop med Yaskos ägare som också är hans veterinär beslutat att inte göra något åt tumören. I princip alla fall kommer tumören tillbaka efter behandling och hunden får mer ont. Då kan man ju börja fråga sig vem man köper tid för. Oss eller hunden? Känns rätt självklart att det är för oss, för hunden blir det bara ett utdraget lidande. Så istället vill vi ge honom en fantastisk sista tid. Livskvalité och kärlek.


Så fort vi ser en förändring i hans beteende, att han har ont eller att han börjar blöda mer näsblod än det lilla han har gjort så är det dags för honom att vandra vidare, hur tungt det än må vara. Vi vill inte att han ska gå runt och ha ont och lida. Men förtillfället lider han inte utav den.

Vi är så tacksamma och glada att vi fått chans att ha Yasko hos oss. Han är en fantastisk individ som lärt oss massor om livet med en hund och han kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan. ♥
Vi hoppas på att få några fina månader till tillsammans!


Emma i stugan
2012-07-14 @ 18:52:55

Nej men Gud så tråkigt :( stackaren... Kram på er

Sarah
2012-07-24 @ 21:24:16
URL: http://ayamalamute.weebly.com

Usch! Jag lider med er/ honom, verkligen jätte tråkigt :(

Men ni tänker helt rätt, det är ju det som är det värsta med ens älskade djur !

Styrkekramar <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0