burning inside


Massa och mycket just nu. Kursen jag går nu har nästan levt upp till förväntningarna. Det var bilden som svek, men man kan inte få allt. Idag har vi haft drama och det var riktigt roligt, ser framemot heldagen imorgon. Det enda jobbiga är att det är i Eskilstuna. Jag får lov att gå upp överdrivet tidigt för att ta bussen ner till centralen och sedan ta bussen vidare ditåt. Känns som om man bara åker buss hela dagarna...
Det är roligt det här med buss, har tänkt på det hela veckan. Men när folk går på bussen sätter de sig alltid där det är helt ledig och tillslut så sitter det en person på varje, vad kallar man det; rad eller typ dubbelsäte. Hur som helst.. Folk som kommer på, vågar eller vill inte sätta sig bredvid någon annan utan väljer att stå, fast bussen kryllar av lediga platser. Det är väl ganska sjukt? Är vi så rädda för främlingar?

I helgen blir det rättviksmarknaden. Det ska bli mysigt. Hoppas bara solen stannar kvar, för det är inte lika mysigt om det blir regn. Annars ska jag nog bara plugga och storstäda i helgen.

Idag ska vi åka och hämta nya nycklar till lägenheten. Vi ska nämligen få helt nya dörrar inom kort. Och om två veckor kommer de också att sätta in nya fönster. De håller på för fullt rätt över just nu, så det är lite liv.




Plåtade lite höstbilder igår när vi var ute på promenad.












Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0