En typisk vattuman?


POSITVIA EGENSKAPER


Human, intellektuell, lojal, orginell, självständig, uppfinningsrik, vänlig, ärlig.

NEGATIVA EGENSKAPER

Envetne, inåtvänd, känslokall, lösgjord, oförutsägbar. 

GILLAR

Drömma och planera för framtiden, goda vänner, ha kul, slåss för sin sak, tänka på det förflutna.

OGILLAR

Brutna löften, det vardagliga, idealism, imotationer, långvarig ensamhet.

PERSONLIGHET

Vattumanen är en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är hon blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig (Jag!). Eller så är du översvallande, livlig och exhibitionistisk (Not!) Alla vattumän är kraftfulla och viljestarka, men eftersom hon söker sanningen framför allt, är hon inte sen att erkänna när hon har fel. Hon har förmåga att se båda sidorna av en fråga. Hon är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och hon tror på det goda i människan. Hon är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och hon uttrycker sig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Hon är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.

Hon är ofta mycket fantasifull och psykiskt intuitiv. Hon kan till och med vara överimaginativ, mediterandes över abstraktioner utan någon verklig betydelse för hennes liv. Dock kan detta vara till hennes fördel inom forskning. Hon kan bli så hängiven sitt arbete att hon driver sig själv till utmattning och så långt att hon skadar sin hälsa.

Hon rikskerar att bli fantastikst excentrisk, nyckfullt egoistiskt och överdrivet lösgjord. Hon har benägenhet att dra sig undan från samhällslivet och hon har en tendens att bli extremt dogmatisk i sina åsikter. Hon kan till och med utveckla så stor avsky mot folk att hon börjar hata alla människor (Haha ni anar inte!). 

RELATIONER

Hon har inte så många vänner. Ibland förefaller hon vara nedlåtande mot andra människor och hon gör sig inte mycket besvär att bekanta sig med människor som inte tilltalar henne, hon kan ibland uppfattas som kylig. Men när hon väl hittar någon som hon anser värdig hennes vänskap och kärlek är hon beredd att offra allt för den personen. Hon är dock fortfarande väldigt krävande, och om hon blir sviken kan hennes ilska vara fruktansvärd och om hon blir desillusionerad glömmer hon det aldrig.

YRKEN

Hon jobbar bäst i grupp, förutsatt att hon får den ledande rollen. Hon har en känsla av samhörighet med naturen och ett starkt begär för kunskap, vilket gör henne väl lämpad som astronom eller naturvetare. Hon kan också lyckas inom fotografering, radiografi eller el, eller vad som helst inom teknik. Hon kan också vara författare, poet, lärare eller socialarbetare. Ibland kan hon vara en begåvad underhållare eller musiker.

Hon passar bra ihop med:

Tvillingarna
Tvillingen uppskatter hennes omtänksamma person. Dessutom är hon i ständig förändring och full av överraskningar, vilket Tvillingen älskar.

Lejonet
Lejonet tycker om hennes oförutsägbarhet, och det finns stor ömsesidig förståelse mellan dem båda.

Vågen
En lyckad kombination. Bådde Vattumanen och vågen älskar skönhet och att omges av goda vänner. Vågen är bra på att hanterna hennes oförutsägbara känsloliv.

Skytten
En lyckad kombination. Det finns många likheter mellan dess personligheter, båda tycker om frihet, spänning, resor och goda vänner. De vill båda vara i ständig förändring.

Vattumanen
Det finns nog ingen mer lyckad kombination än mellan två Vattumän. Attraktionskraften och förståelsen mellan dem båda är otroligt stor och den finns inte en tråkig sekund.

Fiskarna
Dessa båda drömska persnoligheter har stor förståelse och beundran för varandra. Den största risken är kanske att dem riskerar att sväva iväg alltför långt bort i drömmarnas värld och glömma bort verkligheten.

Passar mindre bra ihop med:

Väduren
Väduren kan lätt irritera sig över Vattumanens oförutsägbara sätt, och med hennes alltid välvilliga natur kan hon lätt irritera sig på vädurens hätska temprament.

Oxen
En mycket påfrestande kombination. Båda är dock väldigt förtjusta i lättja och bekvämlighet, men det är också de ända de har gemensamt. Vattumanen irriterar sig på lätt på den konservativa Oxens och Oxen har svårt för den inåtvända och hemlighetsfulla Vattumanen.

Kräftan
Vattumanen är för självständig för Kräftan. Hon har ett stort behov av sin frihet och sina vänner medan Kräftan alltid tar familjen först.

Jungfrun
Vattumanen riskerar att vara för oförutsägbar för den kontrollerande Jungfrun.

Skorpionen
Vattumanen är för oförutsägbar och frihetsälskande för Skorpionen, som vill ha sin partner för sig själv. Dessutom uppfattas Vattumanen allt för hämmad av den passionerade Skorpionen.

Stenbocken
Vattumanen är för frihetsälskande och oorganiserad för den hemkära och strukturerande Stenbocken.



Vattumanens
motsats är Lejonet.

Personligt nyckelord: Jag vet..




Stämmer mycket bra må jag säga, nästan läskigt bra.
therese
2010-01-04 @ 20:32:06
URL: http://slutavarafet.blogg.se/

Jag vet, galet lika!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0