Happy New Year


Tänka sig att ännu ett år gått till ända. Tiden går alldeles för fort enligt mig. Tyckte nyss det var vår och man blev förälskad och nu vips så har vi varit tillsammans i (snart) 8 underbara månader! ♥ Det är för bra för att vara sant ibland tror jag! :)

Julen var helt underbar. Jag fick så många bra paket så ni anar inte! Av min älskling fick jag komplett skidutrustning ja alltså termobyxor, jacka, vantar, strumpor och googles allt matchande i lila! :D Han gav mig också en ny dator (!!), locktång, glasunderlägg och ett fat med Marylin Monroe motiv. :)
Jag fick också en parfym, nya Michael Jackson skivan, present kort på Rut och Cubus. Älsk och jag fick också en strykbräda och tvättställning, skålar med Elvis motiv, ett pussel samt pengar som vi bland annat har handlat en ny dammsugare för! :D Jag testkörde den nu ikväll. Den gick riktigt fint. Ja kort och gott var det en kanon jul!

Dock slutade julhelgen i magsjuka för min del och blev sängliggandes ända tills tisdag. :/ Detta ledde till att jag missade ena tentan som skulle in. Arg över det men vad gör man? Blir att lägga krutet på den andra nu efter nyår. Sedan får man ta den här man missade..

Ja nyårs afton. Den firar vi i Alingsås jag och älskling. Hem till farsgubben och mysa. :)

Inget direkt nyårslöfte. Jo jag ska må lite bättre fysiskt. Inte tokträna men få upp lite kondis och komma igång med ridningen på allvar. Jag och Norris ska träna kondition ihop vi! :)

Nej sängen nu. Vi ska ju upp och köra imorgon!

Gott Nytt År alla underbara! :) ♥


RSS 2.0