Time fly..

Tiden rinner mig ur händerna många gånger. Den liksom bara springer på och jag får verkligen kämpa för att hänga med..
 
Det var nyss oktober. Jag börade jobba, återvände till min barngrupp som jag skolade in som alldeles ny och färsk förskollärare 2012. Jag har följt dessa barn och familjer i fyra år! Hur gick det till?
De här barnen har alla lärt mig så mycket om mig själv, om hur underbart livet kan vara från deras ögon, om vänskap och relationer... Och dem har alla hjälpt mig till att bli den förskollärare jag är idag. Det känns så sjukt konstigt att återvända till mitt jobb efter denna sommaren och inte längre ha mina stjärnor. Nej det känns overkligt. Dessa fina barn som förgyllt mina dagar på så många sätt.. Otroligt tacksam över att fått vara deras förskollärare dessa år och många av dem kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Mina "första" barn. ♥
 
Nu ska vi starta på en ny kula, 20 st nya filurer ska bli stjärnor. Så spännande, kul att få tänka om och nytt.
 
Tänk vad jag älskar mitt jobb. Inte många som känner så när de åker till jobbet på morgonen. Snacka om att göra nått rätt i livet när jag valde utbildning/yrke. :) Sedan gör ju inte saken sämre att man har några av världens bästa kollegor. Att både få dela skratt och erfarenheter i en miljö där vi varje dag också stöttar och lär av varandra är fantastiskt.Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0